reklama
Z tych długości ciąż, to nawet mój mąż ostatnio mówił, że niedługo będę w niej rok z ta 3m przerwa.. Test pozytywny miałam w marcu.. A wiadomo, że przez ten krótki okres człowiek nie dochodzi w pełni do siebie.. Zresztą chyba nigdy się nie zapomina i wraca do normy po czymś takim..
Mam problem z włosami, farba mi nie chyta hmm. Nie jest to problem ciąży bo zaczęło się przed.. Rozjaśnia mi odrost ale mam starszy ciemniejszy pas, jego nigdy nie chce wyjaśnić.. Chyba tonerem podzialam ale fryzjerskim, kiedyś działał rewelacyjnie..
Mam problem z włosami, farba mi nie chyta hmm. Nie jest to problem ciąży bo zaczęło się przed.. Rozjaśnia mi odrost ale mam starszy ciemniejszy pas, jego nigdy nie chce wyjaśnić.. Chyba tonerem podzialam ale fryzjerskim, kiedyś działał rewelacyjnie..
D
Deleted member 134305
Gość
lilith zgadzam sie, najpierw człowiek sie musi oswoić ze juz nie jest, a pózniej przygotowania do kolejnej ciazy. U mnie znajoma wrzuciła dziś zdjęcie brzucha w 35 tc na Fb miałyśmy podobny termin porodu :/
Duzy wplyw na czas oczekiwania moze miec to czy robi sie prywatnie czy na nfz. A 90 zl za pappa to rzeczywiscie b.tanio.A widzisz. Ja robiłam bez skierowania (nie miałam podstaw żeby dostać z resztą jak za nic nie płacę to uznałam że o to prosić się nie muszę) ale że skierowaniem też byś tam zrobiła. Polecam 15b, patrzyłam na cennik, jest niezwykle korzystny. Pappa tam kosztował mnie 90 zł i raczej nie wiedziałam żeby gdzieś było taniej. Pozostałe rzeczy też mają tanio. Na przyszłość warto wiedzieć jak co
Truskawka przykre to jest.. Miałam w listopadzie kryzys okropny.. Bo to termin.. CC byłby październik akurat rodziła moja znajoma wiec tez było mi przykro choć cieszyłam się jej szczęściem.. Mam kontakt dobry z jedną z dziewczyn z listopada i mimo iż sama prosiłam by się pochwaliła brzuszkiem na końcówce to zabolało.. Jak urodziła córeczkę również.. Ale dużo daje mi obecna ciąża. Tobie nie jest jeszcze łatwo bo wyniki,. Jednak myślę, że jak przyjdą dobre wieści to odetchniesz i będziesz mogła zacząć cieszyć się ze swojego stanu, czego życzę Ci z całego serducha! :*
joanna84-84
Fanka BB :)
Uff, w końcu doczytałam wszystko.
Samotnaja mam nadzieję, że będzie dobrze u Ciebie. Trzymam kciuki. No i daj znać co u Ciebie.
Co do prawa jazdy, to kat. B posiadam już 13 lat i nie wyobrażam sobie życia bez samochodu.
Posiadam też kat. C, ale, że tak powiem, jest nieużywana, niestety, chociaż bardziej marzy mi się prawko na autobusy
Aim super, że Ci się to krwawienie zmniejsza. Oby całkiem ustało.
Na wynikach z badań prenatalnych też mam wyliczone ryzyko samoistnego porodu przed 34 tc, pappy nie robiłam, więc pewnie wynika to z wywiadu. U mnie to ryzyko wynosi 1:168.
A mój mąż w piątek zrobił mi niespodziankę i przyjechał niezapowiedzianie do domu . Niestety nie na długo. Pewnie pojutrze będzie wracał.
Samotnaja mam nadzieję, że będzie dobrze u Ciebie. Trzymam kciuki. No i daj znać co u Ciebie.
Co do prawa jazdy, to kat. B posiadam już 13 lat i nie wyobrażam sobie życia bez samochodu.
Posiadam też kat. C, ale, że tak powiem, jest nieużywana, niestety, chociaż bardziej marzy mi się prawko na autobusy
Aim super, że Ci się to krwawienie zmniejsza. Oby całkiem ustało.
Na wynikach z badań prenatalnych też mam wyliczone ryzyko samoistnego porodu przed 34 tc, pappy nie robiłam, więc pewnie wynika to z wywiadu. U mnie to ryzyko wynosi 1:168.
A mój mąż w piątek zrobił mi niespodziankę i przyjechał niezapowiedzianie do domu . Niestety nie na długo. Pewnie pojutrze będzie wracał.
pumelova
Fanka BB :)
Hej dziewczyny parę stron temu pytałam o cos na dziąśle. Gin kazał mi płukać szałwią i po 2 dniach pokazała mi sie ropa na tej górce - ząb miałam kiedys profesjonalnie kanalowo wyleczony i mnie nie boli, a ta górka z ropa jest kolo odslonietego korzenia. Jutro mam dentyste ale oczywiście troche panikuje ze ta ropa zaszkodzi dziecku - ktos cos? Pocieszcie mnie jakos proszę
reklama
Pumelova - osobiście w stanach zapalnych dziąseł, a nawet przy bólach zębów stosuje miejscowo dentosept A, ale czytałam ulotkę, i nie jest on wskazany dla kobiet w ciąży i dzieci przed 7 rokiem życia.
Nie mniej poszukalam i znalazłam lżejszy odpowiednik mojego specyfiku - "dentosept A mini", który może być stosowany od pierwszych tygodni ciąży.
Może warto spróbować?
Link do: Dentosept A Mini, spray, 30 ml - Portal Dbam o Zdrowie
Joanna - kategoria C, autobusy...? No Kochana zaimponowalas mi na całej linii [emoji5].
Świetną niespodziankę zrobił Ci mąż [emoji3]. Szkoda, że na tak krótko, ale jakby nie było jest teraz przy Was, więc wykorzystuj sytuację na maxa [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mniej poszukalam i znalazłam lżejszy odpowiednik mojego specyfiku - "dentosept A mini", który może być stosowany od pierwszych tygodni ciąży.
Może warto spróbować?
Link do: Dentosept A Mini, spray, 30 ml - Portal Dbam o Zdrowie
Joanna - kategoria C, autobusy...? No Kochana zaimponowalas mi na całej linii [emoji5].
Świetną niespodziankę zrobił Ci mąż [emoji3]. Szkoda, że na tak krótko, ale jakby nie było jest teraz przy Was, więc wykorzystuj sytuację na maxa [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom