Hej hej. Jestem, żyję
W sobotę jakoś byłam bez sil. W nocy z soboty na niedzielę męczyły mnie te bóle, a tej nocy zabolał mnie brzuch raz. Równie silno, ale znacznnie krócej trwał i jakoś tak hmmm mam dobre przeczucia ?
Wczoraj wynalazłam maleńką kropkę krwi , popłakałam sobie , namarudziłam się mojemu,że mam dość bolu i stresu, a dzisiaj jakoś tak lżej , mniej bólu i w ogóle jakoś fajnie.
Zadzwoniłam do ginekologa z Polski i próbowałam się umówić na grudzień,ale lipa
2go przyjmuje do 19:00, a ja będę na 100% później, w sobotę być może będzie pracował,ale będzie wiedział dopiero 29go listopada i wtedy mam dzwonić, a w poniedziałek ma dyżur w szpitalu i też du**a. Powiedzialam mu o bólach i usg, powiedział,żeby się póki co nie martwić bo może tak boleć, a skoro ciąża jest umiejscowiona prawidłowo to nie ma co panikować. Ja uwielbiam tego lekarza, szkoda,że tak mi daleko do niego. Będę dzwonić 29go w swoje urodziny, a może akurat będzie urodzinowy prezent
Usg mam 18go listopada, a pierwszą wizytę z wszelkimi badaniami i 'wywiadem' dopiero 23go listopada.
Planowo usg miało być 25go, ale po ostatnim przełożyła,żeby szybciej pokazać nam serduszko. Moja ciąża jest wcześniejsza niż mówi data ostatniej miesiączki,bo miałam późną owulację i wiem dokładnie kiedy to się stało, bo bolał mnie jajnik i podjęliśmy pierwszą próbę
Mój do tej pory przeżywa czy to możliwe,że tyle lat bez zabezpieczeń,a teraz się udało po pierwszym razie. A martwił się już o swoją "męskość" , bo ja córkę mam z poprzedniego małżeństwa.
W pracy znajoma, z którą pracuję zazwyczaj w parze wie,że jestem w ciąży i kochana dźwiga za mnie ile może ! Dzisiaj nic mi nie dała zrobić, siedziałam i obserwowałam. Mam nadzieję,że szef nie zerknie na monitoring,bo ja to się tylko na krzesle obrotowym bujałam
Od jutra będzie bardzo dużo pracy,ale dziś czułam się dużo lepiej i dam radę
Tylko cieplej się muszę ubierać.
Aaa i przestałam pić gazowane wczoraj i o dziwo ból mniejszy. Coś mi się wydaje,że to moja ukochana pepsi tak mnie załatwiła
Ale się rozpisałam. Pewnie Was zanudzam
Niedługo pierwsze wizyty , nie mogę się doczekać sprawozdań !!!