reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej. Ja od pozytywnego wyniku testu biorę luteine 2x2 podjezykowo. Dawno temu wykupiłam jak jeszcze nie myśleliśmy o IVF. To się teraz przydała. Termin ok to biorę, chyba nie zaszkodzi. Nie wiem czy iść na 3 bete czy dać sobie spokój, wizyta prywatnie 25.11 na NFZ 1.12. To moja pierwsza ciąża i mimo ze już młoda nie jestem to chyba zaczynam panikować troszkę. A jakbym zaczęła plamic to już w ogóle, choć wiem że to często się zdarza.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz pojutrze wizyta czekalam 3 tygodnie a tak to zlecialo to bedzie praeir 7 tc wiec serduszko juz byc powinno ale mam dobre przeczucia wiec jakos mi.lzej:-)

Kotek87, to u mnie było o tyle lepiej, że bardzo dobrze mnie potraktowali na IP. No i beta jeszcze przede mną.

Dorota_87 mi też od wczoraj skrzepy wylatują, tylko takie małe. I też jest to 7tc :(

Maziajka u mnie krwawienie nadal. Brzuch jakos bardzo mnie nie boli. Zaraz jadę na betę.

Hajmal, co Ci powiedzieli?

reklama
Do góry