Helol [emoji3]
Witam się z pracy [emoji6]
Mąż dziś w góry na deskę pojechał (był już wcześniej poumawiany), więc musiałam młodą do szkoły zawieść. Pi 8:00 pojechałam do pracy zawieźć L4 i przygotować mapki do odbioru.. I tak stwierdziłam, że bez sensu jechać do domu. Młoda kończy lekcje po 12:00, więc poczekam na nią w firmie, a przy okazji coś przygotuję do odbiorów [emoji5]
Taki ze mnie super pracownik..
Ty masz takiego dużego Syna? O zesz [emoji3]. Widzisz to możemy już teraz w swatki sie pobawić [emoji1]
Co do wodnikow - no "kochane" jesteśmy. Z Joanną mogę sobie piątkę przybić [emoji3]
Sylver - córa jeszcze mała, więc wszystko przed Wami [emoji6]. Natomiast co do Syna, niczym się nie przejmuj - i ciesz się szczęściaro - Koziorożce (poza wiekiem dojrzewania, bo tu wszystkim odbija) są mega dobrymi duszami. Wśród mnie jest bardzo dużo osób spod tego znaku - na czele z mężem. To on najczęściej idzie na kompromis. Przedkłada swoje dobro nad cudze. Rodzina jest dla niego najważniejsza, i pomimo zrytej mamusi (w sensie moja Teściowa), jeździ do niej na każde zawołanie. Wkurza mnie to troszkę, ale cicho siedzę - bo jak Facet traktuje mamę, podobnie będzie traktować Ciebie [emoji3]
Maziajka - ale z Wiktorkiem już lepiej? Współczuję przeżyć całej rodzinie.
Napisane na E5823 w aplikacji
Forum BabyBoom