reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

mam macice podwójna dwie szyjki macicy i przegrodę i naczytałam się wczoraj w internecie ze poronie albo ze ciąża pozamaciczna jak byłam u ginekologa kontrolnie z 3 miesiące temu to powiedział mi ze trudno będzie utrzymać pierwsza ciąże bo macica nie jest w pełni rozwinięta i bardzo się boje ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To poważny problem. w takim wypadku leć do lekarza, nie ma na co czekać. Może da się coś zrobić jeszcze na wczesnym etapie.

Piękna beta, czekamy na resztę.

U nas serducho u jednego ma.ucha było już 5+2 ale to bardzo wcześnie. U drugiego był pecherzyk, ciąlko żółte i zarodek. zależy cochcemy zobaczyć.. jak serducho to nie szlabym wcześniej niż 6+2. czasem i wtedy nie widać i można się niepotrzebnie zestresowac.

Jutro jednak mam kartę ciazy i lekarza hmm może zrobi scan wcześniej..

Tymuniek ja biorę, teraz tylko dupek wcześniej jeszcze lutke.

Mlodamama wspolczuje stresu. dobrego masz lekarza? mkze zadzwoń po poradę kiedy najlepiej przyjść?

Piszecie o swoich przykrych doświadczeniach;(
wiem vo czujecie po stracie jest bardzo ciężko ja poronilam 5 razy 2 razy rodziłam mam tylko jedno dziecko;) nasza coreczka zmarła po 2 dobach od urodzenia ;( dokladnie rok temu ta ciąża była nie planowana...
LILITH PRIV

reklama
Do góry