reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ja byłam z mezusiem na spacerze e Sopocie. Pieknie slonce świeciło .
Jutro jade z rana na betę zobaczę ile urosło. Mam nadzieję ze będzie ok.

Ja poroniłam samoistnie w lipcu. Ti byk 6 tydz.
Marta trzymam kciuki aby plamienie ustało i bylo wszystko ok;)
Lilith karo przykro mi z powodu waszych przejsc. Nuby zagrożenir utraty po I trymestrze mniejsze a jednak...
Jakie miałaś objawy poronienia samoistnego? Jeśli oczywiście mogę zapytać. Lekarz mi powiedział, że to jest najczęściej podobne do okresu i trwa mniej więcej tyle co okres.

Witam kochane, gratuluję wam wszystkim i trzymam kciuki za spokojne ciaze. Jestem tu Nowa, pierwszy raz założyłam konto na takiej stronie bo już wariuje z tego wszystkiego i mam nadzieję, że z Wami łatwiej będzie wytrzymać ta niepewnosc. Mam już jedną córeczkę, 2.5 roku ;) i wygląda na To, że moja kochana szogunka będzie miała rodzeństwo. Wedlug OM dziś jestem w 4t6d , dziś miała nadejść @ i na szczęście jej nie ma, oby się nie pojawiła, testów zrobiłam 13 w ciągu kilku dni (Tak, wiem, przegięcie ale nie mogłam się powstrzymac) , kreseczka coraz ciemniejsza. Teraz tylko czekać na wizytę u potwierdzenie ;)

Witam kochane, gratuluję wam wszystkim i trzymam kciuki za spokojne ciaze. Jestem tu Nowa, pierwszy raz założyłam konto na takiej stronie bo już wariuje z tego wszystkiego i mam nadzieję, że z Wami łatwiej będzie wytrzymać ta niepewnosc. Mam już jedną córeczkę, 2.5 roku ;) i wygląda na To, że moja kochana szogunka będzie miała rodzeństwo. Wedlug OM dziś jestem w 4t6d , dziś miała nadejść @ i na szczęście jej nie ma, oby się nie pojawiła, testów zrobiłam 13 w ciągu kilku dni (Tak, wiem, przegięcie ale nie mogłam się powstrzymac) , kreseczka coraz ciemniejsza. Teraz tylko czekać na wizytę u potwierdzenie ;)
Witaj :) ja zrobiłam 9 testów :) też świruje na tym punkcie.

Dziewczyny bardzo smutno czyta się o waszych doświadczeniach :(

Jak myślicie, jest sens iść na wizytę już w 5 tygodniu? Kurczę, świętuje jakbym starała się o dzidzie 10 lat.. chociaż pewnie to przez wcześniejsze słowa ginekologow, może jest tu ktoś, kto tak jak ja dał się nabrać na cudowności depo provery??

Kotek87 tak też jestem z Trójmiasta dokładnie Gdańsk :)

0d1y3e3khzfk90a2.png

Witam serdecznie i ja z rana. mam kochane do was pytanie . czy teraz mogę usunąć ósemkę? jeśli mnie boli i dziaslo mi spuchlo? czy muszę czekać aż 1 trymestr się skończy. ?? bo już nie wiem co robić.
Miłego dnia wszystkim życzę.

Witam serdecznie i ja z rana. mam kochane do was pytanie . czy teraz mogę usunąć ósemkę? jeśli mnie boli i dziaslo mi spuchlo? czy muszę czekać aż 1 trymestr się skończy. ?? bo już nie wiem co robić.
Miłego dnia wszystkim życzę.
A co dentysta na to? Może lepiej teraz, bo stan zapalny jeśli się zaostrzy może być niebezpieczny dla ciąży.

reklama
A co dentysta na to? Może lepiej teraz, bo stan zapalny jeśli się zaostrzy może być niebezpieczny dla ciąży.
Jakiś czas temu byłam u dentysty z bólem. wstrzyknal mi antybiotyk i powiedział że jak będzie boleć to do wyrwania. w tym czasie zaszłam w ciąże a termin mam na 28 listopada na wizytę chcem iść dzisiaj przyspieszyć bo boli dość mocno a żadnych leków teraz brać nie mogę.

Do góry