reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Karo1 robiłam betę po teście i przyrost był prawidłowy, ale już wczoraj pytałam o to lekarza. Może być na początku prawidłowy, a później już nie.

Lilith test zrobiłam w piątek. Coś mnie tknęło po czwartkowej wizycie, na której widać było tylko pęcherzyk. I kreska była ciemniejsza niż wcześniej.

Byłam w szpitalu. Lekarz uważa, że pecherzyk owszem jest w macicy, ale blisko ujścia szyjki. I na ten czas powinno być już widać zarodek. Jutro i w środę betę mam zrobić i w razie silnego bólu, czy krwawienia przyjechać. Jeśli będzie natężone, jak przy okresie, to czekać aż przejdzie i wtedy na wizytę.

reklama
Lilith rozumiem cie doskonale,ja bylam koncowka 17tyg.u nas bedzie 8 grudnia 5 lat a czuje sie jakby to bylo niedawno. Akurat odjechali od nas znajomi Co miesiac temu stracili synka w 20 tyg,poszla na kontrole bo ja brzuch bolal jakos inaczej i poprostu serudzko niebilo. Straszne to wszystko bo w tamtym roku poronila w 8 tyg a Teraz tak pozno i dzieci niemaja. U nas bylo to samo bo dzieci niemielismy i ciezko naprawde bylo
Marta trzymaj sie kochana. A jak krawienie ustalo?

oar8flw151bnxf2h.png

Karoo bardzo mi przykro.. czas tu niewiele daje.. taka prawda. może człowiek umie juz z tym jakoś żyć ale ból zawsze jest taki sam. dla mnie i pewnie wielu innych dziewczyn to strasznie nie sprawiedliwe.. szczególnie jak marzy się o dziecku, wyczekuje a są dziewczyny co robią potworne rzeczy i dzieci mają.. czasem chciane czasem nje., życie jest mega niesprawiedliwe.. dlatego należy cieszyć się ze szczęścia, które jest nam teraz dane i w końcu.. w końcu będzie dobrze.
Tu na forum było tak wiele takich przypadków.. Az serce się kraje..

Karoo mam po ciąży z synem detektor tętna. sprawdzam nałogowo od 8tc bo wtedy serce juz wylapuje i nawet jak ruchy juz czułam to sprawdzalam.. przewrazliwienie. później jak mocne były to juz nie ale początkowo ulga ogromną.
Marta który to tydzień plwinien być? czy to plamienie nic się nie zmniejsza? trzymam kciuki za to by beta rosła prawidłowo!

Pojadlam dzis wow, synek zaraz do spania a potem film oglądamy, trochę lenistwa każdemu się przyda. a co tam u reszty?

My bylismy w agacie kupic meble synkowi do.pokoju poza tym dzien mega smetny prawie caly przelezalam..

Hajmal a jak u Ciebie sytuacjia?
Palinka jak bole??

ganngov3t4agl1lv.png

U nas na spacerze dość wesoło nasz syn postanowił sobie zrobić kąpiel błotna. Położył nam się w kałuży wiec spacer potrwał 10 min trzeba było szybko wracać i się przebrać :)
A tak to połowę dnia spędziliśmy u teściów. Później zostawiliśmy małego i skończyliśmy sobie ma zakupy. Chciałam sobie trochę odświeżyć garderobę.
A teraz się lenimy, mąż upiekl bułeczki i się nimi delektujemy.
Dziś w końcu nie miałam uczucia ciągłego głodu..

To przykre co piszecie.. słyszysz serduszko maleństwa, wybierasz imię.. a tu ech nawet nie umiem sobie wyobrazić tych uczuć i tego żalu ;(

275cacb52c.png
[/url]

Ostatnia edycja:
Aż przykro czytać takie rzeczy. Dziewczyny jestescie mega dzielne. Naprawde. Ja 2 lata temu poronilam w 10 tyg ustalo tętno też nie wiadomo z jakich przyczyn. Lekarze mowią ze tak czasami bywa Trzeba zyc dalej moze tym razem bedziemy mialy wiecej szczescia[emoji4]
U Nas tez leniwie, obiadek u mamy[emoji5]Dziewczyny mam pytanie czy Wy cwiczycie?? Ja zawsze biegalam i teraz nie wiem czy można choć troche sie poruszac??

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Karo01, nadal mam krwawienie.

Lilith, według om wychodzi 6t 4d. Nic się nie zmniejsza, nawet bym powiedziała, że się zwiększa :/

Ja byłam z mezusiem na spacerze e Sopocie. Pieknie slonce świeciło .
Jutro jade z rana na betę zobaczę ile urosło. Mam nadzieję ze będzie ok.

Ja poroniłam samoistnie w lipcu. Ti byk 6 tydz.
Marta trzymam kciuki aby plamienie ustało i bylo wszystko ok;)
Lilith karo przykro mi z powodu waszych przejsc. Nuby zagrożenir utraty po I trymestrze mniejsze a jednak...

reklama
Do góry