reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

To ja juz nie wiem co z tymi suwaczkami jest:D

Lilith tak jest gorzej z tym ze ciezko.mi. w ogole cokolwiek zjesc..od czasu do czasu mam smaka.na.cos irracjonalnego jak.sernik.z.krowka a poza tym maskara....

Marta moze jedz skoro dalej tak mocno..

ganngov3t4agl1lv.png
Ty to normalnie co napiszesz to mi na cos smaka robisz :D wczoraj o frytkach wspomnialas i w tym samym momencie poszlam robic frytki :D boosz taka nutella mm :D ja tez u Cb widze 6tydzien:o ja narazie suwaczek usunelam dopoki sie nie dowiem co z nimi jest nie tak :D

Cale szczescie mdłości nie mam i mam nadzieje ze ich nie bedzie[emoji14]bo nie wyobrazam sobie tego

Chciałam się nieśmiało przywitać i ja.
3 dni przed @ zrobiłam test bo miałam jazdę na sledzie, których normalnie nie lubię za bardzo. Pojawiły się dwie kreski. W 13 dpo beta 93 w 15 dpo 160. Czekam na rozwój wydarzeń. Termin wychodzi na 14.07. Poza zmiana smaku ból piersi i nic więcej.
W grudniu mieliśmy podchodzić do ivf, a tu niespodzianka.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojaaa to faktycznie wielka niespodzianka [emoji7] gratulacje !!;*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan heh:p nie zycze mdlosci blehh

Kupilam proviant moze jakos to przetrwam
1478433956694.jpg

Jeszczw cukierki mietowe..

ganngov3t4agl1lv.png

Załączniki

• 1478433956694.jpg
    1478433956694.jpg
    60,3 KB · Wyświetleń: 608
Dzięki Megan , a wyobraź sobie nasze zaskoczenie.
Ja na razie czekolada zagryzam śledzie i na apetyt nie narzekam. Niestety bo kilka nadprogramowych kilo mam. Będę musiała się mocno pilnować.

Zobaczcie ja widze 6 i 1 serio te suwaczki sa pukniete:DZobacz załącznik 781551

ganngov3t4agl1lv.png
Faktycznie hahaha :D mega dziwne[emoji14]a wafle ryżowe idealne[emoji14]lekkie a dobrze potrafią zapchać:D
Dzięki Megan , a wyobraź sobie nasze zaskoczenie.
Ja na razie czekolada zagryzam śledzie i na apetyt nie narzekam. Niestety bo kilka nadprogramowych kilo mam. Będę musiała się mocno pilnować.

No chciałabym zobaczyć wasze zaskoczone miny :D ja również na apetyt nie narzekam i jem wszystko jak leci[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka na również widzę 6+1. od rana zresztą.
Dopiero zjadlam sniadanie.. bigos..

Karoo super, że znalazłaś takiego lekarza! a masz wykupiony dkdatkowy pakiet? koleżanka takowy miała i dzięki temu opieka lepsza i wszystko w cenie. przykro słyszeć, że takie przeżycie miałaś.. Tule z powodu syneczka, bo jesteśmy obie po takiej stracie.. Teraz będzie na pewno dobrze, tak trzeba myśleć bo zadreczanienic tu nie da. myślę, że po przejściach tego typu inaczej tez spogląda się na ciążę..

Justys zdrowka zycze!

Misia, jak zaszłam w ciaze z synem, myslalam ze test jakiś felerny i smiejcie się lub nie, kazalam mężowi sikac ahaha. do tego dowiedziałam się dopiero 2 tyg po spoznionej @. bo wymiotowalam jak szalona. udało się po 7 latach, wiec miałam prawo niedowierzac. takie ciaze to megaaaa zaskoczenie.
Obecna również.. Bo już w 3 cyklu po porodzke coreczki..

Marta a jak test ciążowy teraz wychodzi?? mlcniejszy czy błędnie?

Lilith a powiedz co sie stalo coreczce ? Skrajny wczesniak? Oczywiscie jesli nie chcesz o tym pisac to rozumiem i przpraszam.

Poza tym.podziwiam 7 lat! Staran zwariowalabym.

ganngov3t4agl1lv.png

Lilith nie niemam zadnego pakietu dodatkowego wykupionego.wiadomo jesli by bylo trzeba za jakies badania zaplacic to bym zaplacila ale wszystko moj lekarz Mi zalatwil za darmo.
Jesli moge zapytac w ktorym tyg starcilas coreczke?

oar8flw151bnxf2h.png

reklama
Karo to tym lepiej, Widac ze ekstra opieka i należy jej się trzymać. za usg hd place osobno i chodzę prywatnie ale wszystkie możliwe badania mam również bezpłatnie i swoją lekarke. w tej ciazy będzie nowa. we wtorek idę ja poznać. w ciazy z synem miałam nisko lozysko i ryzyko wrosniecia w macice i nie szczedzili mi usg czy innych badań. ważne, by czuć się bezpiecznie i mieć zaufanie do lekarza.
Choć normalnie tu ciaze prowadzi polozna..
Córeczkę urodziłam w 18tc. karoo widzę prawie jak u Ciebie.
Dużo by opowiadać a nie lubię wracać do tego.. szczegolnie, że było to całkiem niedawno.
Maziajka, no 7 lat to juz myślisz, że nic z tego. Moja najstarsza cora z drugiej ciąży ma ponad 10 lat.. A syn 2 lata.

Do góry