aga_k_m Niestety z tymi terminami tak jest... U mojej ginekolog czeka się nieraz 2 godziny. Ma strasznie dużo pacjentów. Do tego dochodzą właśnie kobiety w ciąży, które muszą być przyjęte (często poza terminem ) i kwitnie się pod gabinetem. Zresztą mnie też tak raz dopisali, to niestety wizyta trwała krócej (takie odniosłam wrażenie), bo już był wieczór i P. Doktor powinna skończyć przyjmować, ale nie chciała zostawić ludzi bez konsultacji..I ja się witam - na dzień dobry wkurzona spod gabinetu, wrrr (po ch.. umawiaja ludzi na godziny, jak jedna taka sobie parka mając na 11:00 przyjechała przed 10:00 (przede mną) i wlezli w moja godzinę badań, bo Pani z rejestracji im pozwoliła, wrrr.
Jeszcze żeby było "cudowniej" - przejeżdżalam przez ten most, na którym w sylwestra Ukrainiec zabił 2 nastolatki (badania mam w Jeleniej Górze) - widok tego miejsca chwyta za serce :-(
Pojawienia się zimy nawet nie będę komentować..
Lilith - gratuluję zdolnej córy. Jej muffiny to sztuka przez duże Sz [emoji3]. Aż szkoda jeść.
Tyle póki co - odezwę się później
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje badań, super, że wszystko wyszło ok.
Hejka dziewczyny.
Ale jestem wściekła. . . Moja gin miała jakiegoś focha i wizyta trwała max 10 min,a dodam że przyszłam z Usg genetycznym dla niej do obejrzenia i z pogardą i pretensjami, że nie robię usg w tej samej placówce nawet na nie nie spojrzała i olala zmianę terminu porodu....płakać mi się chce
Odnośnie kolejek i czekania to też mam tak samo
Dobra lecę do pracy [emoji22]
Powodzenia pozostałym na wizytach
A odnośnie jeszcze tego bólu w kroczu to też czasem mam, zapytałam nawet swoją gin dziś ... ale jak się domyślacie głucha cisza . . . No jestem w szoku
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety strasznie nieprofesjonalne zachowanie... Fochować to ona się powinna w domu, a nie na pacjentach... Ja też chodzę prywatnie do ginekologa a teraz od stycznia wykupiłam u męża w pracy pakiet, żeby mieć darmowe badania, (chociaż za te najdroższe niesttey już zapłaciłam). Nie byłam jeszcze na żadnej wizycie w ramach pakietu, ale mam nadzieję, ze nie będą robić problemu, tylko będę mogła zrobić te badania które mam wskazane przez mojego ginekologa prowadzącego. No i chyba muszę iść w otwarte karty, że tamten mnie prowadzi, a tu chcę tylko badania..
Witam Was kobietki
Ja wczoraj odebrałam wyniki wszystkie są ok a już się stresowałam,że TSH będzie nieprawidłowe, bo przed ciążą miałam problemy i mam wykrytą na usg torbielkę na tarczycy 3 mm
Dziewczyny czy miałyście wykonywane badanie na cytomegalię ?? Moja siostra w ciąży miała a ja nie mam zleconego i dziś na wizycie chyba ją zapytam czy to jest obowiązkowe?
Dziś czeka mnie wizyta u mojej ginekolog na 19.20 już się doczekać nie mogę aż podejrzę co tam słychać u mojego maluszka
Od jakiegoś tygodnia mam takiego lenia i taką niemoc, że nie wiem co mi się dzieje Ja już od poniedziałku na L4 i myślałam,że będę się nudziła a tu całe dnie śpie i ciągle jestem niewyspana ..... buuuu a tu w sobotę na wesele jedziemy ponad 200 km
Monti wiem o czym mówisz też mam taką masakrę
Aha83 współczuję tego jak zostałaś potraktowana przez lekarza,oni też miewają swoje humorki ....
Moja lekarka jest miła, wszystko tłumaczy jak należy zawsze siedzę w gabinecie tyle ile potrzeba, nie patrzy na zegarek i nie liczy na każdą pacjentkę np: 15 min w końcu płacę za wizytę 150 zł to nie mało więc jakby była niemiła to zmieniłabym lekarza.
Lilith kciuki za wizytę
Ja miałam na toksoplazmozę, różyczkę i cytomegalię, każde w obydwu klasach Igg i Igm. Zrób to badanie koniecznie.
Lilith, super zdjęcia i takie kolorkowe , gratuluję córeczki
Dziewczynki z Krakowa, ja planuję rodzić w Koperniku, głównie z tego względu, że to moja pierwsza ciąża i strasznie sobie wkręcam, że coś może pójść nie tak, a słyszałam, że w razie takich awaryjnych sytuacji,dobrze sobie radzą. Ja muszę pokupić jakieś tuniki, ale nie mam kompletnie pomysłu gdzie takich szukać po Krakowie, jak widziałyście coś fajnego-dajcie znać.
No i na koniec coś ode mnie Badania wyszły dobrze. Ryzyka wszystkich trisomii bardzo małe. Tylko FHR 171u/min. Nie wiem czy to nie za dużo trochę? NT 1,5 mm.