Żonagraja oby nie wracalo! U mnie lżej ale nie tak, żebym miała spokój. Wraca i odchodzi i tak w kolo. Tez mam bole, mysle ze to taki okres bo macice juz spora i nas rozciąga teraz. Miałaś tak
Kciuki za jutrzejsze badania.
Będę zaglądać pewnie od rana gorzej z napisaniem bo za dużo na głowie..
Wyników dalej nie mam.. Denerauje się..
Dzieło Cory i syn z kotem
Zobacz załącznik 790074 Zobacz załącznik 790075 Zobacz załącznik 790076
ale masz zdolną córę ! super !
ażnabralam ochoty na coś slodkiego i jem... paprykę
Hejka dziewczyny.
Ale jestem wściekła. . . Moja gin miała jakiegoś focha i wizyta trwała max 10 min,a dodam że przyszłam z Usg genetycznym dla niej do obejrzenia i z pogardą i pretensjami, że nie robię usg w tej samej placówce nawet na nie nie spojrzała i olala zmianę terminu porodu....płakać mi się chce
Odnośnie kolejek i czekania to też mam tak samo
Dobra lecę do pracy [emoji22]
Powodzenia pozostałym na wizytach
A odnośnie jeszcze tego bólu w kroczu to też czasem mam, zapytałam nawet swoją gin dziś ... ale jak się domyślacie głucha cisza . . . No jestem w szoku
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd ja znam takie fochy... na mnie lekarz o usg byl niemal obrażony , że dzidzia byla troszkę za mala i nie dalo się złapać pomiarów .. i że on już dla mnie miejsca nie znajdzie na kolejne badanie ... olalam go, bo po co się dupkiem denerwować ...
Myślałam, że tylko ja jestem dziwna bo też mam straszny spadek formy. Niemoc i leń mnie ogarnął. Wszyscy mówią, że od II trymestru wzrost energii, a tu taka niespodzianka [emoji6]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez ciągle czekam na wzrost formy... i ni widu ni słychu
Piszecie o zakupach czerwcowek - ja osobiście już powoli zaczynam tzn zagladam po komisach i ciuchlandach , bo można trafić naprawdę perelki ( oczywiście potniej je wygotuję i wyprasuję ) Fakt - nie szaleje jakoś wybitnie , ale ja mam świadomośc , że nie mam doslownie nic dla maluszka . wszystkie rzeczy po starszej pannie już dawno oddaliśmy ( pewnie dlatego ,że drugiego malucha w planach nie bylo )
Także rozgladam się , czytam opinie o wózkach itp , a jak trafię coś czemu oprzeć się nie mogę - to czasem coś kupię ...