Ewcia widzialam, jutro dopisuje
Osobiście zjadlabyn coś z kawą.. Pewnie dlatego, że nie pijam juz kaw z kofeina. Ciężkie wybory przed Tobą. Zrób tak, żeby się nie przemeczyc :*
Paaalina super, cieszycie się???
Truskawka nie robie urodzinowych z przepisu typowo. Wybieram rodzaj ciasta a potem zdobienia, w zależności czy ma być proste, smaczne wyglądać etc i dla kogo. W jakim stylu?
Aaaggaa oo dobrze wiedzieć. Chodzę na fizjo ale odnośnie pleców.. Za to coś zaradzisz na rozejscie miesni i przepukline? W tym miesiącu mam 1 wizyte w tej sprawie.. Ponoć na mięśnie jakiś pas powinnam zakladac czy siatkę. Nie chodzi o ten poporodowy.
Żonagraja oby nie wracalo! U mnie lżej ale nie tak, żebym miała spokój. Wraca i odchodzi i tak w kolo. Tez mam bole, mysle ze to taki okres bo macice juz spora i nas rozciąga teraz. Miałaś tak wcześniej??
Dentysta.. Mam dwa razy w tym miesiącu aaaaa
Kasiulka dzis tez nic.. Juz szaleje.. Miało być szybciej teraz a już zaczyna się pokrywać z poprzednią ciąża.. Gdzie pappa robiona i usg później.. Wtedy też pierw Płeć poznałam a potem zadzwonili kilka dni później ruchy mocne juz czułam.. Czytałam na ang forum i w książce ze szpitala, że dwa tyg. Laski które po mnie robiły mają wyniki. Jutro jak nie przyjdą to zadzwonię na szpital i tam gdzie są wysyłane próbki.. Cholerny to stres dla mnie..
Maniek jakie masz żelazo?? Ile dawki masz jesc? Mam stare opakowanie, dawkę 800-1000mg na dzień. Czekam dopiero na wizytę u lekarza ze szpitala mam tylko list, że silna anemia ooo.
Co do suplementacji, mam zalecenia wcześniejsze i obecne od położnych by oic żelazo w płynie, duzo lepiej przyswajalne. Mogę podać nazwę
Misia, Tea ogromne gratulacje!!!
Sarat Tobie również. Ale dziś wizytowo i same dobre wieści.
Megan chyba nie to krzesełko co pisalysmy na zakupowym? Jak tak to oddawaj jak możesz hihi
Bulkaasia jak tam??
Ogarnelam dzis cała chatę, doprasowalam, prania, obiad pycha wyszedł i jeszcze na jutro pulled pork.
Córka poszła na pierwsze zajęcia z craftow. Pokaże Wam jej pierwszesamodzielnd mufiny plus zdobienia. W sobotę znowu ma, jutro konie.. Leci dzień za dnidm jak szalony.
Powiem Wam, że też słabo mi.. I zawroty głowy mam, wstać nie mogę, syliam muz w nkcy.. Ciagke bym spala ale to chyba lrzez wysoka anemię, bo skąd?
Pocwiczylam dzis znowu i.. Mam mega zakwasy! Szok jak to czuć, że przestało się ćwiczyć..
Kciuki za jutrzejsze badania.
Będę zaglądać pewnie od rana gorzej z napisaniem bo za dużo na głowie..
Wyników dalej nie mam.. Denerauje się..
Dzieło Cory i syn z kotem
Zobacz załącznik 790074 Zobacz załącznik 790075 Zobacz załącznik 790076