reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

A któraś jets z Warszawy? :)
No i kolejne pytanie: czy któraś z Was miała/ma problem nawracające grzybicy? Juz nie wirm co robic.... dostaje tabletki, tydzien po odstawieniu to samo...
Miałam posiew, ale cos nie wyszło i musze miec powtórzony... ale aktualnie jestem nad morzem. Myslalam, ze juz mi przeszło, wstrzymywałam sie nawet od współżycia, a tu znowu cos sie dzieje :/ posiew mam dopiero po powrocie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i kolejne pytanie: czy któraś z Was miała/ma problem nawracające grzybicy? Juz nie wirm co robic.... dostaje tabletki, tydzien po odstawieniu to samo...
Miałam posiew, ale cos nie wyszło i musze miec powtórzony... ale aktualnie jestem nad morzem. Myslalam, ze juz mi przeszło, wstrzymywałam sie nawet od współżycia, a tu znowu cos sie dzieje :/ posiew mam dopiero po powrocie...

spod warszawy. Pierwsze dziecię rodziłam na Wołoskiej

Cytrynka ja bede rodzic w Koperniku, z Kopernika mam tez lekarza prowadzacego. Bede miala CC, a chce byc pod dobra opieka (ja i przede wszystkim chodzi o dzidziusia).
Coreczke rodzilam w Siemiradzkim, nie bede wchodzic w szczegoly, ale skonczylo sie cc "na cito", tam ogolnie jest fajna pomoc po porodzie, bardzo mile polozne (laktacja i te sprawy), natomiast poniewaz teraz wiem, ze zawsze porod moze sie skonczyc cc, komplikacje i takie tam, to mysle ze Kopernik jest dobrym wyborem.

Luandzia ja powiedzialam juz rodzinie o ciazy tylko ze wzgledu na to, ze musialam lezec i potrzebowalam pomocy przy coreczce. Dodatkowo w zwiazku z tym cala moja praca juz wie, bo przeciez musialam powiedziec w zwiazku z l4;). Gdyby nie to, to wszyscy dowiedzieliby sie dopiero po badaniach prenatalnych i zakonczonym I trymestrze;)
No i jeszcze nie powiedzielismy coreczce (ze wzgledu na plamienia, na wszelki wypadek..), powiemy pod koniec I trym.

Polecam do higieny intymnej pliva fem f uzywalam w poprzedniej ciazy rewelacja :)

reklama
Do góry