reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tea gratki za prenatalne :)
Mnie dzis 3 dzien głowa boli i tez apap znowu wziełam bo juz wytrzymac nie mogłam

Dzieci pierwszy raz po przerwie do przedszkola dałam i w koncu moge troche poleniuchowac

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć wszystkim. Witam nowe mamusie.
Byłam na usg dzisiaj. Strasznie się denerwowałam- jak wszystkie, poczułam to dopiero jak wyszłam, bo rozbolała mnie głowa. Stres schodził.
NT 1,9
CRL 65 mm
Rączki, nozki, nawet paluszki policzone, dzidź strasznie się kręcił, fikał koziolki. Niestety nie udało się złapać co ma między nóżkami i tak mierzenie trwało 30 minut ponad. Było i przez powłoki brzuszne i od środka.
Termin zgodny OM 13.07.17
1483456475-aaaaaa.jpeg

1483456490-aaaaaa.jpeg

A takie wyszły wyniki oceny ryzyka.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Po wczorajszym usg już wiadomo,ze .... Chłopiec :)
Gratuluje Paula chłopca fajnie:)

Cześć wszystkim. Witam nowe mamusie.
Byłam na usg dzisiaj. Strasznie się denerwowałam- jak wszystkie, poczułam to dopiero jak wyszłam, bo rozbolała mnie głowa. Stres schodził.
NT 1,9
CRL 65 mm
Rączki, nozki, nawet paluszki policzone, dzidź strasznie się kręcił, fikał koziolki. Niestety nie udało się złapać co ma między nóżkami i tak mierzenie trwało 30 minut ponad. Było i przez powłoki brzuszne i od środka.
Termin zgodny OM 13.07.17
1483456475-aaaaaa.jpeg

1483456490-aaaaaa.jpeg

A takie wyszły wyniki oceny ryzyka.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratki:)

Dziewczyny ostatnio byłam na zakupach dla mojej siory rodzi za miesiąc :) kupiłam jej karuzele z projektorem nawet fajna:)
Link do: Smily Play, Zabawka interaktywna, Muzyczna karuzela z projektorem
ale tak ogólnie to mega drogo jeżeli chodzi o ciuszki i inne duperelki szok!

Za tydzień mam wizyte tak się boję jak zwykle:(
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy ja mam problem bo po najmniejszej tabletce typu acard chęć mi się wymiotować:(
A swoją drogą czekam od 20 grudnia na wynik testu papa jeszcze nie przyszedł

Tea, misia gratulacje ;)

Ja prenatalne z synem miałam w 11t6d, teraz bede miała w 12t2d, mam nadzieje ze to będzie sie dało zmierzyć wszystko, bo nie wyobrażam sobie znów oczekiwania i tak nie wiem jak wytrzymam do soboty.

Cytrynka ja jestem z okolic Krakowa tez :)) widzę ze sporo tu krakowianek :)

Widzę że przedluzyli Ci aż 2 tyg, a ja wrócę po niecałych 5 dniach. Jutro mam równy 12 tc. Dziwnie wcześnie wyznaczyli mi ten termin. Boję się że znów okaże się że dzidziuś jest za mały.

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom
Cytrynko, ze skrajności w skrajność. Ja sie zastanawiam czemu tak późno, a Ty czemu tak wczesnie:p
Tak kazali, to chyba wiedza co robia:p

Cześć dziewczyny.

Jadę metrem i tak Was podczytuje. Miałam masakryczny dzień w pracy. ....
Dopiero wracam ,niby drugi trymestr to energia powróci a u mnie nic ... jakaś jestem bez życia [emoji54]

No plus dzisiejszego dnia to taki,
że dzidziuś mnie pierwszy raz pogilgotal [emoji3]

Witam nowe mamusie

A ogólnie podsumowując Wasze posty to podziwiam Wasz zapał do wszystkiego. .. do zakupów, ćwiczeń . ach może ja się przepracowuje

Paalina gratuluję chłopca [emoji4]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cytrynko, ze skrajności w skrajność. Ja sie zastanawiam czemu tak późno, a Ty czemu tak wczesnie:p
Tak kazali, to chyba wiedza co robia:p
Miejmy nadzieję [emoji3].

Truskaweczko i Poluniu - super ze jesteśmy z tych samych okolic. Kto jest Waszym lekarzem prowadzącym i czy macie już jakieś typy co do szpitala w którym będziecie rodzić?

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry