reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Megan tez lubię takie zmęczenie. Uwilebiam noworodki!!! Zazdroszczę zatem przytulania takiej kruszyny.

Lilth jak nie masz ochoty zingnoruj moje pytanie!!! Skąd wiedziałaś, ze ostatnia ciąża z córunia przebiega nieprawidłowo? Po usg i pózniej wywoływali poród? Czy nagle przestało bić serduszko i sama to wykrylas?

Trzymam dziewczyny kciuki za Wasze wyniki pappa!

Weszłam na wagę!!! No nie mogło byc dobrze po tych pysznościach świątecznych. +2,5 kg juz!!! (17+2). Wariatka w ogóle ze mnie. Kupiłam sobie sukienkę na chrzest :p w przecenie była ;). W ogóle byłam wczoraj na zakupach, super można znaleźć perełki, ale na ciaze nic nie potrzebuje :) a pózniej jednak nie wiadomo jaki rozm zostanie. Jedynie z sukienka tak zaszalałam ;). Kupiłam jescze sweter-sukienkę cała jesień chciałam i akurat znalazłam ;) będzie na ciaze i po ;)

Umówiłam sie tez na usg połówkowe pod koniec stycznia, będzie to moj równo skończony 21 tc

Pozazdrościć wagi! Ja JUZ przytyłam 2kg, a jestem dopiero w 13tc1d.... wiec co do bedzie dalej ;(
W dużej mierze to moja wina, ale nie poprawia to mojej syt... ;D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny gratulacje wizyt!

Ja niestety chora jestem sil na nic nie ma... leze i zdycham..

Co do wagi u mnie 0 a juz prawie 15 tc ale jem o wiele mniej niz przed ciaza do tego nie pije piwka i wszelkich chipsow itp.Mam nadzieje max 10 przytyc ale zobaczymy..

Luandzia moze faktycznie ten szpital to dobry pomysl..biedna ciagle wymiorujesz kroplowki nie pomagaja?

010igov3fkey3mez.png

Luandzia kurczę a co na to lekarz? To bardzo duży spadek, powinien coś na to zapisać jednak

Kurczę niektóre dziewczyny juz o połówkowych myślą a ja jeszcze prenatalnych nie miałam :D połówkowe dopiero w marcu.

Aga ja do tej pory nie kupiłam nic ciążowego, dziś wynalazlam spodnie z bardzo niskim stanem i na guziczki i sa idealne, jeszcze z miesiąc z nich pośmigam :) a tak to kupiłam jakieś dwie luźne bluzki

Moj m jednak wyciągnął mnie na sylwestra do znajomych, nie wiem jak wytrzymam :/ na wieczór czuje sie okropnie. Ale z drugiej strony niedługo zgnijemy w domu :)

No nie ma zbytnio sposobu na to miałam ten torecan czopki ale mi się skończyły najwyżej poproszę na wizycie w poniedziałek o receptę. Kroplowek nie brałam od paru dni staram się pić te płyny elektrolitowe. Do tego wszystkiego zaczyna mnie łapać chyba deprecha .

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka - ja kupiłam te ciążowki bo miałam kupon rabatowy [emoji6]. Zresztą mam już kolejny, hahaha (często kupuje sobie lub młodej tam ciuszki).
Co do Sylwestra, to zastanawiamy się czy nie wrócić jednak szybciej z Krakowa do domu. W poniedziałek ja do pracy, młoda do szkoły - wypadałoby wypocząć choć 1 dzień [emoji6]. Także okaże się w praniu co i jak [emoji5]

Maziajka - zdrówka!

My już za Balicami. O 17:45 mamy kolejny escape room zarezerwowany [emoji3] - uwielbiam [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka ja też dziś krew na pappa oddałam :) no i cera też do kitu.
Luandzia strasznie Ci spadło. Tak czasem bywa. Kuzynka schudła 17 w 5 miesięcy to szok byl, ale skończyła ciążę 7 na plusie. I od tygodnia ma syna przy sobie. Życzę Ci dobrego samopoczucia.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Zas dzis urwanie głowy, później nadrobie, jeszcze mi przyszedł list ze szpitala, że mam mocna anemię i pilnie żelazo mam jesc..
Dopiero co w czerwcu uratowalam się po porodzie z transuzji i zarlam 800mg a teraz zaś.. I do tego ciagle jem ta aspiryne co chyba nie pomaga.
Juz wiem skąd takie samopoczucie, bo fakt słabo mi strasznie i czasem ledwo sune.. Nie mówiąc o paznokciach etc..

Lecę prasować a potem piernik staropolski szykować na sylwestra. Jutro sałatka z gyrosa, ogarnianie chaty i gotowe :)

Skończę to zobaczę co pisalyscie.

12.01 mam scan a pappy dalej nima ale dziś sekretara mówiła,że są opóźnienia i się nie martwić bo w szpitalu nic nie mają a tam zawsze idzie pierw jak jest coś źle. Łatwo nie jest..

Truskawka ja też dziś krew na pappa oddałam :) no i cera też do kitu.
Luandzia strasznie Ci spadło. Tak czasem bywa. Kuzynka schudła 17 w 5 miesięcy to szok byl, ale skończyła ciążę 7 na plusie. I od tygodnia ma syna przy sobie. Życzę Ci dobrego samopoczucia.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
ja też mam kijową cerę i wysypało mi plecy :(

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Morela my idziemy równo, czy Tobie przechodzą powoli mdłości? Bo mnie nic a nic, juz nawet rano mnie wymiotuje a tego wcześniej nie miałam :/

Do góry