reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witajcie;-) Maziajka - faktycznie troche mnie nie bylo, pochlonela mnie do reszty " goraczka swiateczna", teraz juz wrzucam na luz;-)
Ale nawet nie staram sie Was nadrobic, bo nie ogarne:p

Bylam dzis na wizycie, dzidzia rosnie. 12+ 4 i ma niewiele ponad 6 cm ;-)

A teraz pytanie za 100 punktow;-) Czy ktoras z Was miala kiedykolwiek zakladany pessar?

reklama
Morela my idziemy równo, czy Tobie przechodzą powoli mdłości? Bo mnie nic a nic, juz nawet rano mnie wymiotuje a tego wcześniej nie miałam :/
Kochana ja od samego początku nie wymiotowalam tylko mdlosci same miałam. Trochę odpuściły i żołądek mój się też uspokoił ale nadal jest bardzo wrażliwy. staram się jeść często ale małe porcje i to rzeczywiście pomaga. chociaż wydaje mi się, że każdy przypadek jest inny więc ciężko to porównywać. Trzymam kciuki żeby Ci przeszło choć trochę :* siemię lniane pomaga może spróbujesz?

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Przyjemne to nie jest ale bolesne tez nie. Nie pamiętam przy starszej córce później chyba w 6 miesiącu przy młodszej wcześniej . W szpitalu wojewódzkim bo chyba jesteśmy z tego samego miasta.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Katanka a coś z szyjka ze chcą pessar zakładać? To sie raczej zakłada w większej ciazy, ale specjalistka nie jestem

Morela nie próbowałam, na razie mam tabletki z imbirem do ssania ale nic nie pomagają.

AIM ja co roku kwas na twarz, w tym roku byłam zapisana na laser frakcyjny i w ostatniej chwili odwołałam z powodu ciazy ;) ale ogólnie oprócz wysypu taka mam jakby opuchnięta twarz i w ogóle jakaś brzydka :/

reklama
Do góry