reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witajcie;-) Maziajka - faktycznie troche mnie nie bylo, pochlonela mnie do reszty " goraczka swiateczna", teraz juz wrzucam na luz;-)
Ale nawet nie staram sie Was nadrobic, bo nie ogarne:p

Bylam dzis na wizycie, dzidzia rosnie. 12+ 4 i ma niewiele ponad 6 cm ;-)

A teraz pytanie za 100 punktow;-) Czy ktoras z Was miala kiedykolwiek zakladany pessar?

reklama
Morela my idziemy równo, czy Tobie przechodzą powoli mdłości? Bo mnie nic a nic, juz nawet rano mnie wymiotuje a tego wcześniej nie miałam :/
Kochana ja od samego początku nie wymiotowalam tylko mdlosci same miałam. Trochę odpuściły i żołądek mój się też uspokoił ale nadal jest bardzo wrażliwy. staram się jeść często ale małe porcje i to rzeczywiście pomaga. chociaż wydaje mi się, że każdy przypadek jest inny więc ciężko to porównywać. Trzymam kciuki żeby Ci przeszło choć trochę :* siemię lniane pomaga może spróbujesz?

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Przyjemne to nie jest ale bolesne tez nie. Nie pamiętam przy starszej córce później chyba w 6 miesiącu przy młodszej wcześniej . W szpitalu wojewódzkim bo chyba jesteśmy z tego samego miasta.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Katanka a coś z szyjka ze chcą pessar zakładać? To sie raczej zakłada w większej ciazy, ale specjalistka nie jestem

Morela nie próbowałam, na razie mam tabletki z imbirem do ssania ale nic nie pomagają.

AIM ja co roku kwas na twarz, w tym roku byłam zapisana na laser frakcyjny i w ostatniej chwili odwołałam z powodu ciazy ;) ale ogólnie oprócz wysypu taka mam jakby opuchnięta twarz i w ogóle jakaś brzydka :/

reklama
Do góry