reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hejka.
Ja biorę 50 euthyrox, przed ciążą 25,ale gin do żadnej poradni mnie nie wysyła. Co 4 tygodnie kontroluje poziom.
Mama_mimi a jaki nasz poziom TSH?

U mnie nadal świątecznie, rodzinka tez zadowolona z niwiny, chociaż wolałaby dziewczynkę [emoji6] ale wiadomo ze najważniejsze zdrowe i o czasie [emoji4]

Pozdrawiam Was serdecznie

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam problem z tarczycą i przed ciąża byłam cały czas na euthyroxie dawce 75 i jak na razie nie mam potrzeby zwiększania dawki bo wyniki w normie. Z tego co mówił mi endokrynolog zapotrzebowanie na lek w trakcie ciąży zwiększa się średnio do 25%.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

hej Dziewczyny :*
nie było mnie tu wieki tzn. podczytuje ale gorzej z pisaniem.
Zaraz będę nadrabiać co u Was tymczasem mam do Was pytanie wczoraj podczas podcierania się na papierze zauważyłam niteczkę krwi :( później już nie było. Nie wiem skąd to i dlaczego? miała któras z was podobna sytuację? będę dzwonic dziś do mojego gina, badzo się denerwuję :(

Witam! W sumie Święta minęły lepiej niż myślałam. Jeść jadłam tak, że później spac nie mogłam :-p Nudności było nie dużo. Nie lubię do teściów chodzić, bo żyją w innym świecie i mają syna 12letniego, który był wpadą i jest mega rozpieszczony i nie umie się zachować, ja z mężem nie boimy się jako jedyni zwracać mu uwagi, syn 14 miesięczny jest dla nas ważniejszy i lepiej się umie zachować niż tamten. Ale jakoś poszło. Tylko krótkie te Święta i pogoda do dupy, a ja, mąż i syn zakatarzeni:-p Mam nadzieję, że niedługo nudności miną i wrócę do ćwiczeń, bo kisnę z braku ruchu. W poprzedniej ciąży ćw do 39 tyg, a poza tym już od 4 lat ćw i trzymam formę przy 61 kg, waga nadal stoi w miejscu:happy:

Witajcie po świętach :) Nie wiem jak Wy , ale ja w zasadzie w ogóle nie odpoczęłam... u nas jest zawsze bardzo dużo ludzi przez wszystkie 3 dni świąt,, więc harmider niesamowity panuje w całym mieszkaniu.
Mnie niestety hałas strasznie męczy, więc po 3-4 h przepraszałam wszystkich i umykałam by poleżeć z nogami w górze, bo brzuch dołem boli , że cholera bierze- zwłaszcza jak postoję dłużej lub posiedzę w jednej pozycji ...
Marzy mi się książka i ciepły kocyk .... :)

Hej dziewczyny
Co do cwiczen to ja chetnie bym pocwiczyła, ale strasznie jestem słaba i zle sie czuje, wyjscie z piwnicy na 1szej pietro to juz dla mnie mega zadyszka ;p napewno jak sie lepiej poczuje to sobie bede pomykac na orbitreku :)

Jutro wybieram sie na wyprzedaze, moze upoluje wreszcie te spodnie ciazowe :)

reklama
Jestem :)
Nie nadrobie, nie ma szans po tylu dniach. Miałam urwanie głowy i juz później brak sił by wlazic na forum. Teraz odsypialam kilka dni.. Święta udane :)

Do góry