Joanna, trzymany wszyscy kciuki, mam nadzieję że będzie wszystko ok, ja jak byłam tydzień temu na USG, to dzidzia była dwa dni do przodu w stosunku do daty z om, a jak byłam wczoraj, to już z powrotem jak data z om (i wcześniejsze badania USG), a lekarz powiedział że wszystko ok. Ja w związku z plamieniami (2 razy takie zywo czerwone, a pomiędzy takie brązowe) mam zalecenie leżenia i "spoczynkowy tryb życia" już trzeci tydzień leci (jutro zacznę 10 tydz. ciąży). Mnie ogólnie lekarz powiedział, że przy takich plamieniach ważne jest oszczędzanie się i "spoczynkowy tryb życia".
No więc jak Dziewczyny czytam ile robicie przed świętami to podziwiam Was wszystkie! Jesteście wielkie! ja na razie nie mam nawet na wierzchu ogarnięte, mąż bedzie ogarniał jutro, a ja się staram nie zauważać balaganu
No więc jak Dziewczyny czytam ile robicie przed świętami to podziwiam Was wszystkie! Jesteście wielkie! ja na razie nie mam nawet na wierzchu ogarnięte, mąż bedzie ogarniał jutro, a ja się staram nie zauważać balaganu