reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Prevomit, maja imbir, wit b6 i kwas foliowy. Sa jeszcze mamarin z podobnym składem tylko bez kwasu
Prenatal Uno też w swoim składzie imbir, kwas foliowy i witaminki.
Mnie omija na szczęście gotowanie przed świętami, planuje tylko sałatki zrobić. Ale pakowanie rzeczy przed przeprowadzką wykańcza mnie psychicznie i fizycznie :-\
Gratulacje udanych wizyt i małych czlowieczkow widocznych na usg :-)

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No już jestem po :) Wszystko jest idealnie. Dzidzia starsza o 1 dzień czyli z usg na dzień dzisiejszy termin 19.07.17 :) Ma już 3.3cm i machała do mnie rączkami i nóżkami :) słuchałam też serduszka. Zdjęcie wklejam w wątku wizytowym :)

Teraz mogę spokojnie przeżywać święta :)
Aśka jak twoja wizyta?

Dziękuję za kciuki wszystkie :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

1482436891086.jpg
1482436895187.jpg

Jakby ktoś nie widział na wątku wizytowym to chwale sie jeszcze tutaj :D moje 5.4 cm szczescia [emoji173] niestety lekarz nie umial sie zdecydowac na plec[emoji14]takze musze poczekac do 18 stycznia :D wszystkie wyniki super takze ulga niesamowita :) termin z OM 11 lipiec a z usg 6 lipiec :D tak moj ufoludek nadrobil ostatnio ze z 11t2d zrobil sie 12t0d :D smialam sie z moim K ze to przez ogórkową której zjadlam pół gara :D
GRATULACJE dla dziewczyn które dzisiaj wizytowaly:D ciesze sie ze mamy tu same dobre wieści ;p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1482436891086.jpg
    1482436891086.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 286
  • 1482436895187.jpg
    1482436895187.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 291
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :) tym które znają płeć troszkę zazdroszczę :)

Zapomniałam wam napisać jaki dziwny miałam dzisiaj sen :)
śniło mi się że byłam na usg i mi doktor pokazywał, że moje dziecko się w brzuchu na głos śmieje, i było to widać. Doktor zastanawiał się skąd ten śmiech i zapytał jaką płeć przewidujemy... A kiedy mu powiedziałam, że to wszyscy mówią że będzie chłopiec-odpowiedział, że pewnie to tak rozsmieszylo maleństwo - bo jest dziewczynką :) :)
No ciekawa jestem co z tego wyrośnie :)

Jutro pędze na wizytę, więc przed świętami będę miała z głowy :)

Ojej, trochę miałam do nadrabiania :sorry2:
Gratuluję wizytującym dziś Mamusiom, cieszę się, że już każdej wszystko w porządku.
Kurcze, zazdroszczę tym, co znają już płeć :-D Ja mam za tydzień genetyczne, mam nadzieję, że i u mnie będzie widać :biggrin2:

ŻonaGraja, sen pierwsza klasa :D Ciekawe, co z tego wyjdzie ;)

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i świetnych wieści. Strasznie podobają mi się te zdjęcia z USG małych ludzi :-)
Ja muszę czekać na prenatalne do 17 stycznia jeszcze tyleee czasu. Ale 5 podejrze sobie maluszka.
Miłego dnia dla was i spokojnych przygotowań. Ja w pracy, później że trzy godziny na robienie światecznych potraw i do drugiej pracy. Czuję się zdecydowanie lepiej i 10 tydzień wczoraj rozpoczęty :-)

hchy3e3k0ot2nxfe.png

Do góry