reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Karo ja pracuje w magazynie z perfumami ;) inspekcja przychodzących produktów , zbieranie zamówień, pakowanie i wysyłka. Chloe tez dla mnie to perfumy , ale Cloe mi sie nie kojarzy.

Kasiulka miałam, ale w 8 miesiącu i dopegyt sobie z moim ciśnieniem wtedy nie poradził. 2 tygodnie w szpitalu , regularne branie leków i co pomiar ciśnienia to cały czas za wysokie. Tylko to był koniec ciazy i nie było z tego tyle szumu co teraz.

Od dzisiaj mam wolne do środy. Teraz siedzę i wyje , bo niestety te święta córka śledzą z tata i wlasnie przed chwila ja odebrał i pojechali do Polski :( zawsze cieżko tak samo jak ja zabiera :(

Dzisiaj wieczorem jeszcze zakupy z teściowa , jutro ostatnie przygotowania i pojadę po moja mama, zrobimy sobie razem pseudo wigilie.

reklama
Witam was ;) ja już w drodze do domku jeszcze z 4 godzinki i przywitam się z rodzinką ;) Pola ja też jutro zaczynam 10 tydzień :) Joanna, Karolina super wieści święta spokojne :) Zonograja odpoczywaj i nie przejmuj się gadaniem jakiejś dziewczyny teraz ty i twój maluszek jesteście najważniejsi :) U mnie w pracy też nie wszyscy są zadowoleni że mnie nie będzie od stycznia ale ja nie mam zamiaru się przemęczac :) Kochane życzę Wam wszystkim zdrowych, pogodnych i pełnych radości świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych dużo odpoczywajcie ja mam taki zamiar ;p

images.jpg

Wesołych świąt drogie mamusie !!!
Na pewno każda z Was( nas) ma teraz mnóstwo pracy :)
Odpocznijcie w święta !

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 489
reklama
Choć nie jestem czynnie włączona w wątek to chciałam Wam złożyć życzenia :*

Dziewczyny każdej z osobna, życzę spokojnych i rodzinnych świąt to po pierwsze. Po drugie to spokojnych ciąż, bez większych niepokojących epizodów i jak najmniej bolesnych porodów.

P.S. my dziś mamy 11w 4d i maluch w czwartek miał już 4,8 cm .

Do góry