reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Joanna trzymam kciuki!!!

Tymi pomiarami to juz im dalej tym bardziej nie ma co sie przejmować jeżeli +/- odpowiadają tygodniowi ciąży. Jak wiadomo dzieciątka rodzą sie tez rożne. Jedne 62 cm inne 50 ;) tak samo z waga.

Ja zakończyłam juz gotowanie wszystko jest, ale znając życie znajdziemy z mama coś do roboty ;). U nas tradycyjnie wszystko robimy same bez gotowych produktów. Ale to dla mnie taka radość. Nawet jak pracowałam zawsze miałam 3-4 dni urlopu zarezerowane na ten okres :)

reklama
Maleństwo ma 6,24 cm. Mój Wojtuś na tą chwilę nie ma siusiaka :-). Wyniki pappy niby są ok ale dobrze by było z racji wieku zrobić dodatkowe badania :-(. Zdecydowałam się na badanie nieinwazyjne krwi DNA matki :-( będę je robić w przyszły wtorek i potem 10 dni na wynik. Niestety jest to bardzo drogie badanie ale jakoś damy radę...

Bardzo wam dziękuję za kciuki :)

Moje maleństwo ma się dobrze :-D
Według usg 9+3.
Z nerwów nie wiem nawet ile maluch ma cm, ale nie ważne. Ważne, że ciąża żywa, bo już naprawdę byłam nastawiona na złe wieści.

Gratuluję udanych wizyt, Wesołych Świąt! :-D

Joanna - ufff [emoji5]
A co z Tobą? Jakieś dodatkowe zalecenia?

Karolina - super - gratuluję [emoji3]
Nie dajmy się tylko zwariować z tymi badaniami [emoji6]

Żonograja - pracownica się nie przejmuj - jeżeli masz leżeć to nie ma to tamto. Odpoczywaj i nabieraj sił [emoji5]

Kasiulka - zazdroszczę tego całego ogarnięcia. Ja mam przy tym całym ogarnięciu większy buedel niż przed. Mąż będzie musiał sporo kursów narobić z wywozeniem rzeczy [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Joanna ,Karolina super:-))

Dziewczyna a ja dostalam jakis zawirowan serca tak mi wali slabo mi i w ogole dziwnie.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Do góry