reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ola gratulacje :) chłopaki tez sa fajne :D

Powiem wam ze ja czułam cały czas na chłopaka i dwa razy mi sie śnił chłopak, ale tak fatalnie sie czuje ze teraz sama nie wiem, z synem całkiem inaczej znosiłam ciąże.

Sylver szczerze to ja tez:D

Dziewczyny a jakie tetna.mialy wasze maluchy?

010igov3fkey3mez.png

Maziajka , Tymuniek gratuluję , mi się marzy też dziewczynka , ale czuję , że będzie drugi chłopak ... chyba jestem skazana na bycie jedyną DAMĄ ;) w naszym domu

Tymuniek hehe zdjęcie mylące .... :)

Ja przyjechałam z chłopakami juz na święta do rodzicow wiec tylko podczytuje

Aha ja co jak co, ale dentysty potrzebuje tylko na przeglądy, a robię je i tak w rodzinnym mieście

Aga gratuluje i cieszę sie ze wszystko ok
Tea Tobie tez

Karo nie ma nic gorszego niż jelitówka

Pola :/

Maziajka faktycznie cały czas mówiłaś, ze dziewczyneczki, to będziesz miała parke?

Tymuniek ale fantastycznie, a Ty kogo juz masz w domu? Piękne usg

Zonagraja dziwnie...

Luandzia dziewczyny coś brały na wymioty moze sprobuj

Ola gratuluje u mnie tez raczej chłopak juz trzeci

reklama
Do góry