reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzięki, dopiero debiutuję na forum :)
Hajmal jeśli masz możliwość to dużo odpoczywaj. dobrze że bierzesz duphaston ,ale może skontaktuj się też z lekarzem... Na pewno coś zaradzi.

reklama
Hajmal wez moze jakad podwojna dawke duphastonu czytalam ze w awaryjnych sytuacjach mozna 4 naraz wzaiazc.A jaka mialas bete?

ganngov3t4agl1lv.png

Marta8989
Co się stało :( mam nadzieje ze wszystko ok !!
Hajmal trzymaj się i daj znać po wizycie. Musi być dobrze !!

cały dzień sie obijałam, z wyjątkiem tego głupiego antybiotyku to wszystko ok, zaczął mnie trochę brzuch pobolewać tak po bokach ale nie wiem czy to nie ze stresu. Ja mam zrytą psychikę oni w szpitalu mają lepszy sprzet niż ten w przychodni niech mi powie co widzi czy coś widzi i co robić jednak w tym momecie to dalej temu staremu dr najbardziej wierzę

reklama
Wstałam rano z łóżka, idę do łazienki i czuję, że coś mi tak mokro. Patrzę, a ja mam całe majtki we krwi. To wyglądało jakbym okres dostała. Umyłam się. Biegunki dostałam i znowu krew. Pojechałam na izbę przyjęć. Na usg nadal sam pęcherzyk. Lekarka mówi, że mały patrząc na datę ostatniej miesiączki. Ale, że mam dłuższe cykle, to jakoś by to tłumaczylo. Mogłam zostać na oddziale, ale na tym etapie zrobiliby mi tylko betę z krwi. Więc wolałam wrócić do domu. Dostałam Duphaston, ale nie wykluczone jest, że to zaczęło się ronienie. W razie gdyby się pogorszyło mam jechać na oddział. Mam złe przeczucia :(

Do góry