Ja wam powiem,że ja betę robiłam raz w życiu. W marcu spóźniał mi się @ dwa tygodnie na kilka dni przed zaplanowanym rezonansem magnetycznym. Musiałam zrobić betę,bo test sikany negatywny, a okresu nie było. Nie chciałam podjąć ryzyka. I dostałam tyllko info telefonicznie,że nie jestem w ciąży i tyle miałam styczności z beta. Nie orientuje się w ogóle Teraz też, 3 testy i usg. A w pierwszej ciazy dwa testy, a jak poszlam do ginekologa to juz byl prawie 3ci miesiac,wiec wiadomo...
reklama
Mam nadzieję,że ilość lipcówek będzie się regularnie zwiększać i latem będziemy się dzielić szczęściem narodzin!
Piszcze dziewczyny na bieżąco co i jak, ważne jest wsparcie no i każda z nas ma inne doświadczenie, zawsze się znajdzie taka, która wie coś co może okazać się bardzo pomocne.
Piszcze dziewczyny na bieżąco co i jak, ważne jest wsparcie no i każda z nas ma inne doświadczenie, zawsze się znajdzie taka, która wie coś co może okazać się bardzo pomocne.
A ile dpo robiłaś te testy? Dziękuję za wsparcieDziewczyny oby wszystko skończyło sie szcześliwie !!!
Serat , ja miałam pierwsza kreskę ledwo widoczna , a tego samego dnia wieczorem juz wyraźniejsza. Zrobiłam następnego dnia test , który wyświetla ile tygodni ciazy.
marta8989
Fanka BB :)
Krwawie nadal. Jak leżałam, to wydawało mi się, że nic nie leci. Wstałam do łazienki, na wkładce mały ślad, ale już podczas sikania lała się ciemna krew
Bety nie zrobili mi. Kazali zrobić w poniedziałek i w środę i na wizytę iść.
Hajmal, który u Ciebie tc i dzień?
Ostatnia edycja:
Ja w ogóle miałam pozna owulacje. Zerknij na kalendarz to zobaczysz jak dziwnie. 21.09 miałam miesiączkę. 13go października, czyli na tydzien przed kolejnym okresem bolał mnie jajnik na owu, wiec spróbowaliśmy wtedy. Okres miałam mieć 20-21.10 czyli tydzien po owulacji. Test pierwszy zrobiłam w piątek 28.10 czyli dwa tygodnie po i ten drugi tego samego dnia wieczorem, a 29go rano test pokazał,ze to 4-5 tydzien ciazy.
Marta , hajmal teraz przeczytałam trzymajcie się !! Kciuki żeby wszystko było dobrze , musi byc ! :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A bierzesz dupka???Krwawie nadal. Jak leżałam, to wydawało mi się, że nic nie leci. Wstałam do łazienki, na wkładce mały ślad, ale już podczas sikania lała się ciemna krew
Bety nie zrobili mi. Kazali zrobić w poniedziałek i w środę i na wizytę iść.
Hajmal, który u Ciebie tc i dzień?
reklama
Dorota_87
Fanka BB :)