reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny ktore mieszkaja za granica,ile juz mieszkacie na obczyznie? U nas za 2 miesiace bedzie 10 lat juz.jak ten czas leci

oar8flw1p6co1w2g.png

Maziajka , mieszkam w Holandii.

Co do piersi bolą , okrutnie. W pierwszej ciazy tez bolały, tak ze w nocy cieżko sie obrócić z boku na bok. Dopóki mam biustonosz to w miarę ale jak ściągnę to jakby sie miały urwać.

w poprzednich ciążach rzadko mnie mdliło, jak jak tak dalej będzie to nie wiem jak dam rade o dziwo jeść mogę i mnie zapach nie odstrasza ale za to wszytko mi stoi w gardle.
Ja teraz mało sprzątam, nie chce sie przemęczać, z mężem ustaliliśmy zanim zaszłam w ciążę że jak zajdę to bede leżeć i pachnieć :) nie o końca to sie udaje ale tym razem bardziej na siebie uważam
Z tabelka spokojnie można jeszcze chwile zaczekać bo jeszcze czas nie pewny, dużo tu dziewczyn ma złe wspomnienia

Maziajka tez mam już lata moda, na forum jestem od ponad 11 lat haha.
Powiem Ci.. wczoraj na urodziny męża robilam sernik z oreo bez pieczenia. niedlugo polewe dorobie haha. wygląda apetycznie.
Moda potrzeba osobnego do danego fora. dwóch najlepiej. zalozylam listę mamus, nie wiem jak z wizytowa.

My ponad 10 lat w uk. ale ten czas leci.. karo a Ty skąd jesteś bo chyba przeoczylam.

Karolina tez miewam takie dni.. Az strach się odezwać. fajnie z synkiem wygladacie. może reszta też coś wrzuci?

Dobrze wiedzieć o tym nagietku w razie bólu brzucha.. :) zagatkowa sprawa z tym bólem piersi,zawsze przed @ mocno mnie bolały a teraz nic. ja zdjęć jeszcze nie mam, wizytę mam za tydzień w poniedziałek.

reklama
Lilith wlasnie skads Cie kojarze:p ja na BB troche krocej bo 7 lat.

Ja sobie zrobilam sok marchwiowo- jablkowy i biore sie za mycie podlog.Poki co odpukac nie mam jakis nieprzyjemnych dolegliwosci po pracy wiec robie wszystko procz dzwigania w pierwszej ciazy tez bylam jak czolg nic mnie nie bolalo itp mam nadzieje ze tak zostanie.

ganngov3t4agl1lv.png

Do góry