reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam nowe mamusie :-)
Super że przybywa nas :-)
Ja nie mam żadnych zachcianek, nic mnie nie odrzuca, i dolegliwości tez na razie żadnych nie mam.
Kotek ja nie powiem ci czy beta dobra bo przy żadnej ciąży nie robiłam jej. Ale chyba nie może być za duża, może bliźniaki ci się szykują :-)

reklama
Kotek, betki nie robiłam to nie pomogę. kiedy masz scan?

Maziajka tez od razu zwróciłam uwagę na nick Twój. fajne to forum, to się siedzi.

Cycuchy tylko w ciazy z cora pierwsza bolały od razu. w pozostałych ciazach z czasem, tak jak rosły z czasem. Teraz tez takie tylko stozki się robią. jeszcze od ich kondycji dużo zależy, moje po poprzednich ciazach to takie raczej naleśniki..

Objawy są różne, w każdej ciazy może być inaczej i u każdej z nas. tylko się nie zamartwiajcie bo szkoda nerwów.

Reszta prasowania przede mną.. to idę, będzie z głowy.

Dzień dobry :) podglądam już od tygodnia...
też mam za sobą pozytywne testy i mam nadzieję, że zostanę tym razem do lipca.
U mnie objawów jakoś nie ma tym razem. Mam nadzieję, że to dobry znak, ale nie ukrywam, że się martwię, ze ich nie ma.
Pierwszy scan dopiero 24.11 więc jeszcze trochę sobie poczekam
Lilith czy Ty nie byłaś też na listopadówkach? :/

Hajmal ja mialam ale w ciazy biochemicznej....mam nadzieje ze to nic zlego u Ciebie a masz moze pod reka duphaston? Badalas prpgesteron?

Jakie mialas wybiki bety jesli robilas?

Teczowa witany
ganngov3t4agl1lv.png

reklama
czy któraś miała różowy śluz ja własnie przed chwilą zauważyłam i mnie bardzo wystraszył

Ja miałam dziś, odrobinę zaróżowiony śluź, tak jakby zmieszany śluz z odrobinka krwi, ale wczoraj byłam na usg i wszystko było ok (?) Obstawiam,że u mnie po usg odrobinka krwi.
Wydaje mi się,że jeśli odrobinka raz,to nic się nie dzieje ? Jeśli u mnie się powtórzy to dzwonię do położnej. O ile raz coś "może się zdarzyć" o tyle kolejny raz jest już niepokojący.

Dalej mnie brzuch boli , ale staram się nie świrować, bo przecież jakby coś się działo to wczoraj by było widać. Wzięłam nospa i odpoczywam. Planuję lot do Polski na początku grudnia i spotkanie z moim ginekologiem w PL , tak dla pewności ;)

Do góry