Pola - po 1 - Ty się nie przejmuj atmosferą na forum. Ono ma działać dla Nas w każdej sytuacji, więc jeżeli coś się dzieje, to nie czaj się i pisz. Nie kiś problemów w sobie [emoji5]. W grupie wsparcie i siła - dużo razu się o tym przekonałam [emoji6]
Po 2 - współczuję uziemienia. Ale, czego się nie robi dla dobra dziecka. Czytaj, oglądaj seriale, filmy, itd. Przyjdzie czas, że miło będziesz wspominać te chwile "relaksu" [emoji6]. Trzymaj się Kochana [emoji8]
Luandzia - 82 [emoji3]. A z tymi spodniami, to może rzeczywiście nie na co szaleć. Jeżeli u Ciebie dopiero w 5/6 miesiącu brzuszek zaczyna być widoczny, to wejdziesz w okres wiosenny, lżejsze materiały itd [emoji5]. Choć jeansy są uniwersalne, więc dobra promocja warta jest uwagi [emoji6]
Maziajka - czyli Twoja siostra cały czas miała szwagra na oku [emoji6][emoji3].
Ja też wiem o wszystkich wizytach mojego męża w burdelach [emoji16]. Mój mąż to taka pleciuga - zawsze mi mówił o wszystkim. Jak zaczynaliśmy ze sobą chodzić powiedział mi od razu o wszystkich swoich dziewczynach, odpalach, nalogach, itd... A jak później próbowałam go ustawiać po swojemu - to tylko słyszałam, że "wiedziałam co brałam", i że on niczego nie ukrywał.
Owoce - to i ja wciagam bez późniejszych problemów. Dzisiaj mam już na koncie 2 jabłka i 2 gruszki [emoji6]
Ika - herbata grzancowa i mi nigdy nie podchodzila, ale ta o smaku różowego wina może być dobra. Ja mam taką o smaku białego i powiem Ci - pycha. Aczkolwiek w ciąży tylko 2 razy ja pilam [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji
Forum BabyBoom