reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Rokitka hej hej hop hop?

Megan jak tam plamienia juz nie powrocily?

Witam nowe lipcowki:-)

Ja juz po zakupach i frytkach w Mc Donalds:-) ale znow glodna jestem a na sama mysl o zjedzeniu czegos konretnego mnie trzepie..nie umiem zjesc normalnego obiadu etc...:-( same owoce bym jadla :-( albo takie pierdoly jak frytki a wiem ze potrzeba tez miesa nabialu...
Ojaaa ale mi narobiłaś smaka na frytki z maka :o ja za to ciągle jem :D czuje sie pełna i mój brzuch również wyglada na mega pelny ale dalej do niego pcham:p

U mnie to było jednorazowe na szczęście , tylko te dwie plamki krwi i to wszystko :) myśle ze tego dnia nawiedziłaby mnie @[emoji14]mam nadzieje ze juz wszystko bedzie dobrze[emoji14]
Edit:dodałam zdjęcia na wątku z brzuszkami co mam po tym objadaniu sie :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowe lipcoweczki. Mnie również rrozłożyło, z przedłużającego się przeziębienia poszło na oskrzela. Ale niestety żadnych leków od lekarza nie dostałam. tylko domowe sposoby. Mąż kupił mi maść rozgrzewajaca z VICK myślę że nie zaszkodzi fasolce. mam nadzieję że szybko mi przejdzie. USG mam w środę. już się doczekać nie mogę. A dzisiaj 5tydz 5dni.

Witam nowe lipcoweczki. Mnie również rrozłożyło, z przedłużającego się przeziębienia poszło na oskrzela. Ale niestety żadnych leków od lekarza nie dostałam. tylko domowe sposoby. Mąż kupił mi maść rozgrzewajaca z VICK myślę że nie zaszkodzi fasolce. mam nadzieję że szybko mi przejdzie. USG mam w środę. już się doczekać nie mogę. A dzisiaj 5tydz 5dni.
Oj bidulka:( kuruj sie tam :)
Jeszcze kilka dni i zobaczysz swojego kropka [emoji173]suuper:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie lipcóweczki!
Być może dołączę do Was, bo dzisiejszy test pokazał mi bladą kreseczkę. Jestem dobrej myśli bo test robiłam wieczorem, a od owu minęły niecałe dwa tyg, więc nic dziwnego, że kreseczka była blada. Za kilka dni na pewno wszystko będzie już jasne, a póki co nieśmiało stawiam tu pierwsze kroczki. :)

Hej ! W końcu udało się znaleźć aktywne forum ;) z miesiączki termin mam na 1.07. Pierwsze usg za nami z powodu bólu brzucha. 18go listopada będziemy oglądać serduszko :)

Hej witam nowe mamuski:-)

Palina.mam ten sam ternin:-)

ganngov3t4agl1lv.png

Maziajka , fajnie :D z córka na forum byłam jedna z ostatnich , tym razem jedna z pierwszych :)
Jak u Was , niespodzianki czy dzieciaczki po staraniach ?
U mnie córka 7 lat niespodzianka , a teraz pierwsza próba i udana :)

reklama
Palina my sie staralimy od maja.Troche trwalo ale i tak nie ma zle.Mam synka 6 letniego o niego 2 cykle i sie udalo.

ganngov3t4agl1lv.png

Do góry