reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Rokitka hej hej hop hop?

Megan jak tam plamienia juz nie powrocily?

Witam nowe lipcowki:-)

Ja juz po zakupach i frytkach w Mc Donalds:-) ale znow glodna jestem a na sama mysl o zjedzeniu czegos konretnego mnie trzepie..nie umiem zjesc normalnego obiadu etc...:-( same owoce bym jadla :-( albo takie pierdoly jak frytki a wiem ze potrzeba tez miesa nabialu...
Ojaaa ale mi narobiłaś smaka na frytki z maka :o ja za to ciągle jem :D czuje sie pełna i mój brzuch również wyglada na mega pelny ale dalej do niego pcham:p

U mnie to było jednorazowe na szczęście , tylko te dwie plamki krwi i to wszystko :) myśle ze tego dnia nawiedziłaby mnie @[emoji14]mam nadzieje ze juz wszystko bedzie dobrze[emoji14]
Edit:dodałam zdjęcia na wątku z brzuszkami co mam po tym objadaniu sie :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowe lipcoweczki. Mnie również rrozłożyło, z przedłużającego się przeziębienia poszło na oskrzela. Ale niestety żadnych leków od lekarza nie dostałam. tylko domowe sposoby. Mąż kupił mi maść rozgrzewajaca z VICK myślę że nie zaszkodzi fasolce. mam nadzieję że szybko mi przejdzie. USG mam w środę. już się doczekać nie mogę. A dzisiaj 5tydz 5dni.

Witam nowe lipcoweczki. Mnie również rrozłożyło, z przedłużającego się przeziębienia poszło na oskrzela. Ale niestety żadnych leków od lekarza nie dostałam. tylko domowe sposoby. Mąż kupił mi maść rozgrzewajaca z VICK myślę że nie zaszkodzi fasolce. mam nadzieję że szybko mi przejdzie. USG mam w środę. już się doczekać nie mogę. A dzisiaj 5tydz 5dni.
Oj bidulka:( kuruj sie tam :)
Jeszcze kilka dni i zobaczysz swojego kropka [emoji173]suuper:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie lipcóweczki!
Być może dołączę do Was, bo dzisiejszy test pokazał mi bladą kreseczkę. Jestem dobrej myśli bo test robiłam wieczorem, a od owu minęły niecałe dwa tyg, więc nic dziwnego, że kreseczka była blada. Za kilka dni na pewno wszystko będzie już jasne, a póki co nieśmiało stawiam tu pierwsze kroczki. :)

Hej ! W końcu udało się znaleźć aktywne forum ;) z miesiączki termin mam na 1.07. Pierwsze usg za nami z powodu bólu brzucha. 18go listopada będziemy oglądać serduszko :)

Hej witam nowe mamuski:-)

Palina.mam ten sam ternin:-)

ganngov3t4agl1lv.png

Maziajka , fajnie :D z córka na forum byłam jedna z ostatnich , tym razem jedna z pierwszych :)
Jak u Was , niespodzianki czy dzieciaczki po staraniach ?
U mnie córka 7 lat niespodzianka , a teraz pierwsza próba i udana :)

reklama
Palina my sie staralimy od maja.Troche trwalo ale i tak nie ma zle.Mam synka 6 letniego o niego 2 cykle i sie udalo.

ganngov3t4agl1lv.png

Do góry