reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej Dziewczyny [emoji5] nie nadążam Was czytać ;)

Miałam iść za tydzień do lekarza, ale że czułam się źle to poszłam wczoraj. Na usg widać było pęcherzyk. Lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze. Za 3 tygodnie wizyta z wynikami krwi i wtedy założy mi kartę ciąży.

Byłam też u alergologa, bo mam kłopot z oddychaniem po odstawieniu leków. Dostałam nowe pod ciążę. Wiadomo lepiej byłoby nie brać wcale, ale co zrobić w takiej sytuacji [emoji52] Do tego słaba saturacja mi wyszła i trochę się tym martwię. No, ale gdyby było coś niepokojącego to chyba nie puściliby mnie do domu z lekiem przeciw alergii [emoji53]

Witajcie nowe lipcóweczki, poszłam dziś jeszcze do lekarza internisty przepisał mi duomox na 5 dni, przewaliłam wiele stron internetowych czy brac czy czekać i w końcu wzięłam :( Bo sie boje ze nie leczona dobrze moze sie zle skończyć,

Hej Dziewczyny. Dołączam się do Was. Jestem po teście ciążowym, ale jeszcze przed wizytą u lekarza... :) Niestety dopadło mnie przeziębienie i trochę obawiam się jego wpływu na ciążę..

Hej Dziewczyny. Dołączam się do Was. Jestem po teście ciążowym, ale jeszcze przed wizytą u lekarza... :) Niestety dopadło mnie przeziębienie i trochę obawiam się jego wpływu na ciążę..
Hej gratulacje :) Mnie dzień przed testem również dopadło przeziębienie ale wyleczylam sie w 2 dni i jest wszystko ok :) kobiety w ciąży również chorują wiec nie można dac sie zwariować ze cos sie stanie[emoji14]ale duzo odpoczywaj , zastosuj jakies domowe sposoby na przeziębienie, ewentualnie leki specjalne dla kobiet w ciąży :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Rokitka hej hej hop hop?

Megan jak tam plamienia juz nie powrocily?

Witam nowe lipcowki:-)

Ja juz po zakupach i frytkach w Mc Donalds:-) ale znow glodna jestem a na sama mysl o zjedzeniu czegos konretnego mnie trzepie..nie umiem zjesc normalnego obiadu etc...:-( same owoce bym jadla :-( albo takie pierdoly jak frytki a wiem ze potrzeba tez miesa nabialu...

Helo
Witam nowe mamuski.fajnie ze nas coraz wiecej.
Ja akurat wyszlam z pracy i w koncu weekend. Cale szczescie w przyszlym tygodniu tylko dwa dni Do pracy i wizyta w koncu.

oar8flw1ms3y0bkk.png

Maziajka wiem o czym mówisz .. cały czas walczę z uczuciem głodu , jest to strasznie irytujące.. zjem jakaś bułkę a za minut kilka jest mi słabo z głodu , dziś myślałam że zemdleje..
Ciąża ciąża:)))

Ale mi dziś dzień uciekł nawet nie wiem kiedy..

Witam nowe lipcowki :)

Dorota ja sobie obiecalam ze jak zajde w ciaze to bede rzygac z usmiechem:D wiec nie narzekam tylko bardzo sie ciesze , jednak iryruje mnie to straszni przed chwila wlasnie tez zjadlam pol bulki ledwo ja wcisnelam bo czulam sie taka pelna i co i znow glod.Czegos mozna dostac:D .

W poprzedniej ciazy mialam wilczy apeyt ale jadlam caly czas i jadlam i jadlam.A teraz glod czuje a jesc nie umiem 0.o.

W ogole widze duze roznice pomiedzy ciazami ale.moze to tez wina wieku w koncu to bylo 7 lat temu.
Wtedy jezdzilam.na rowerze, pracowalam wisnie zbieralam..a teraz oczy mi sie zamykaja o 10 a wstaje o 7 :D:D ile kobiety musza przecierpiec a faceci na katar umieraja.

reklama
Dołączę i ja. miałam być czerwcowka ale wczoraj na scanie okazało się, że ciąża mniejsza wiec nawet jak nadrobi zostane tutaj.. z dokładnym terminem się wstrzymam, za dwa tygodnie kolejny scan. wczoraj było tylko jedno serduszko a są dwa Maluszki. mocno wierze, ze się pokaże tez drugie choć polozna mówiła, że może sje wchłonąć.. od zeszłej soboty były plamienia ale po wczorajszym scanie cisza na szczęście. ponoć to implantacja drugiego dzidziusia.
Trzymam kciuki za wizytujace mamy!

Lilith kochana serdecznie gratuluję i mocno trzymam kciuki za dwa serduszka &&& nie raz myślałam co tam u Ciebie :* Powodzenia :*

Do góry