reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Sarat to zrob moze bete w poniedzialek bedziesz wiedziec na czym stoisz.Nie przejmuj sie mala wartlscia.bety najwazniejszy jest przyrost powinnas zrobic bete za 2 dni czyli w 15 dpo i sprawdzic jak przyrasta.Ja robilam w 10 i 12 dpo.

ganngov3t4agl1lv.png

reklama
Nie przejmuj się betą. Z doświadczenia wiem, że nawet wysoka beta nie daje gwarancji powodzenia. Na czas wykonania badania jest poziom jest w porządku. Na chwilę obecną ciesz się pozytywnym wynikiem i nie myśl o złych wariantach.. Wiem, że to ciężkie, ale dobre nastawienie też jest bardzo ważne.

Pójdę do gina żeby zlecił kolejne badania krwi i moczu. Nie będę robiła USG bo z Synkiem robiłam w 6tc I był tylko pęcherzyk.Potem nerwy czy serce bedzie bić. Z poczatku ucieszylam sie ze beta wyszla 15,85 bo bylo 13dpo lecz teraz sie boje czy nie byla za mala.
Nie przejmuj się niska beta. ja w 31dc miałam 26. W 37dc ponad 500 i po 3 dniach w 40dc ponad 2tys. w środę mam pierwsze usg.

Dziękuję Dziewczyny za wsparcie :))) JESTEM taka szczęśliwa dlatego też pełna obaw :) 5 lat temu jak byłam w ciazy z Kubusiem byłam nieświadoma i znacznie spokojniejsza :)

hej witam, test wykazał 2 kreski :) 3 tydzień na tą chwile, wizyta u lekarza przede mną:)
Niestety choróbsko mnie dopadło, zatoki i 37'C od 2 dni. Coś poradzicie?

reklama
Ale fajnie że nas tak przybywa [emoji7] gratulacje dla nowych mamusiek:* sarat , kotek tak sie ciesze że tu dołączylyscie i czekamy w takim razie na reszte dziewczyn :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry