reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith ja tez wiem od 17.10 mialam wtedy 24 dc a pytlam o bete bo mi wlasnie szybko rosla i dla tego mam nadzieje na blizniaki.mialam przyrost o 270%

reklama
Maziajka ja bym sie trochę bała czy dam rade z bliźniakami, roboty jak by nie bylo x2 no i szczęścia x2

Hajmal ja bardzoe bym chciala 2 od razu odchowana super:--)

A ja dziewczyny poszlam dzis na.l4 bo po 11 h w pracy kregoslup nawala a dziecko najwqzniejsze.I wyobrazcie sobie ide do rodzinnej takiej dupnietej i mowie jej ze chce l4 bo mam taka i taka chorobe do tego jestem w ciazy i chcialabym l4 do srody bo wtedy mam wizyte u gin i chce l4 na ten bol kregoslupa.Ona wypisala mi to ide do rejestracji po l4 i pytam sie babki czy to bedzie l4 ciazowe a ona ze bedzie lekarka rodzinna wypisala mi l4 ciazoqe 100% platne jak ja jeszcze USG nie mialam tak sie wkurzylam bo jeszcze wiadomo usg nie bylo i na 100% nie wiadomo czy ok a ja mam w pracy oznajmiac ze w ciazy jestem ide do niej i jej mowie ze nie chce ciazowego tylko na kregoslup na ta moja chorobe ta do mnie z fochem, ze jak to odpowiedzialnosci teraz nie chce wziazc za swoja ciaze ze co ja testu ciazowego nie potrafie zrobic ze nie wiem czy jestem w ciazy czy nie mowie idiotce ze wiem ze robilam i nie zycze sobie takich tekstow mam 27 l i juz 1 dziecko i wiem jak sie sprawdza czy jestem w ciazy ale ze usg nie mialam i nie chce zapeszac, myslalam ze jej tam przyp****** , ide do niej po l4 na 4 dni jeszcze z podkladka w postaci moich 2 powaznych chorob a ona mi takie problemy robi .W ogole dziwne ze ona tak na slowo mi uwierzyla ze w ciazy jestem moze rentgen w oczach ma albo cos...ginekokodzy dopiero jak serce jest to ciazowe daja a ta mi od razu bez niczego...

Ostatnia edycja:
Karolina musisz trochę bardziej odpoczywać i oszczędzać się.
Ja mam takiego cykora, że prania nie wieszam, w piecu nie pale, bramy nie zamykam, kołdry nie zaścielam, jednym słowem opierniczam się jak nigdy,
Martwi mnie moja choroba, żeby nie wpłynęła źle na dziecko,
Megan ja tez ledwo wierzę, a jeszcze mi zostaje wierzyć w to że będzie dobrze
ŻonaGraja większość dziewczyn czuje pobolewanie, ale takie delikatne, na mocne trzeba wziąć nospę, czasami niektóre dziewczyny czują takie kłucia mocne, ale to dość szybko przechodzi
Lilith trzymam kciuki :)
Będzie dobrze !! Musimy byc :) najwazniejsze ze o siebie dbasz[emoji14]
dziewczyny tylko myślenie pozytywne. Proszę mi się tu nie dołować :)
Może jakiś dobry nowy temat np,
może pokażemy się jak wyglądamy wrzucimy swoje zdjęcia będzie się lepiej rozmawiało. Jak są już pociechy to z dziećmi. Co Wy na to?
Jestem za :D bedziemy tez podgladac jak brzuchy nam rosną :D
Hajmal ja bardzoe bym chciala 2 od razu odchowana super:--)

A ja dziewczyny poszlam dzis na.l4 bo po 11 h w pracy kregoslup nawala a dziecko najwqzniejsze.I wyobrazcie sobie ide do rodzinnej takiej dupnietej i mowie jej ze chce l4 bo mam taka i taka chorobe do tego jestem w ciazy i chcialabym l4 do srody bo wtedy mam wizyte u gin i chce l4 na ten bol kregoslupa.Ona wypisala mi to ide do rejestracji po l4 i pytam sie babki czy to bedzie l4 ciazowe a ona ze bedzie lekarka rodzinna wypisala mi l4 ciazoqe 100% platne jak ja jeszcze USG nie mialam tak sie wkurzylam bo jeszcze wiadomo usg nie bylo i na 100% nie wiadomo czy ok a ja mam w pracy oznajmiac ze w ciazy jestem ide do niej i jej mowie ze nie chce ciazowego tylko na kregoslup na ta moja chorobe ta do mnie z fochem, ze jak to odpowiedzialnosci teraz nie chce wziazc za swoja ciaze ze co ja testu ciazowego nie potrafie zrobic ze nie wiem czy jestem w ciazy czy nie mowie idiotce ze wiem ze robilam i nie zycze sobie takich tekstow mam 27 l i juz 1 dziecko i wiem jak sie sprawdza czy jestem w ciazy ale ze usg nie mialam i nie chce zapeszac, myslalam ze jej tam przyp****** , ide do niej po l4 na 4 dni jeszcze z podkladka w postaci moich 2 powaznych chorob a ona mi takie problemy robi .W ogole dziwne ze ona tak na slowo mi uwierzyla ze w ciazy jestem moze rentgen w oczach ma albo cos...ginekokodzy dopiero jak serce jest to ciazowe daja a ta mi od razu bez niczego...
O matko :o co za wredny babsztyl !!!!! Czasami mam wrazenie ze niektorzy pracują za kare i cale zycie z tego powodu sa niezadowoleni ! Normalnie krzywde jej zrobiłaś prosząc o zwykle l4 ..ehh brak mi slow na takich okropnych ludzi :/ jestem ciekawa na jakiego ja ginekologa trafie :o czytalam o wszystkich z tej przychodni opinie i sa bardzo dobre ale wiadomo . Jakbym miala jeszcze sama siedziec w tej poczekalni to bym oszalała[emoji14]a tak to K zajmie mnie rozmową[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa tak.specjalnie mi tak wypisala nie rozumiem po co bo przeciez mowilam jej ze wizyte mam dopiero w sr ..zmienila mi z wielka laska i fochem wczesniej przebadala mi kregoslup nie wiem co tam ujrzala ale wypisala ....po obejrzeniue kregoslupa bez slowa.

Megan ja mam swietna gin akurat o nia jestem spokojna ale ona pracowala dlugo w angli i ma bardzo przyjemne podejscie do pacjentek nie jak wiekszosc lekarzy na nfz do niej wchodzi sie a ona czeka z szerokim usmiechem.

To ja i mój Rysiek :)
kk.jpg

Załączniki

• kk.jpg
    kk.jpg
    271,8 KB · Wyświetleń: 703
Siwa tak.specjalnie mi tak wypisala nie rozumiem po co bo przeciez mowilam jej ze wizyte mam dopiero w sr ..zmienila mi z wielka laska i fochem wczesniej przebadala mi kregoslup nie wiem co tam ujrzala ale wypisala ....po obejrzeniue kregoslupa bez slowa.

Megan ja mam swietna gin akurat o nia jestem spokojna ale ona pracowala dlugo w angli i ma bardzo przyjemne podejscie do pacjentek nie jak wiekszosc lekarzy na nfz do niej wchodzi sie a ona czeka z szerokim usmiechem.
Cale szczescie ze ci wypisala to l4 .. Ja mam akurat zle wspomnienia z mojej pierwszej wizyty jako 18latka u ginekologa dlatego nie umialam sie pozniej jakos przelamać no ale cóż teraz trzeba isc[emoji14]zazdroszcze tak fajnej ginekolog[emoji14]moze u mnie tez bedzie okej[emoji14]zobaczymy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Boze jak dobrze ze mam sokowirowke to chyba najlepsze rozwiazanie na ten moj wieczny glod taki sok.marchwiowy chyba zbyt wiele kalorii nie ma a na chwile zapycha:-)

reklama
Witajcie
Wczoraj dowiedziałam się że to 5 tyg5 dni ;) jestem po wielu stratach ;( może tym razem się uda;) termin z OM na lipca

Do góry