reklama
Mam chłopaka ;-) i kiedyś marzyła mi się parka, ale wiem,że synek byłby zachwycony jakby był braciszek ;-) Więc w sumie mi obojetne, byle, tak jak napisalas, zdrowe;-)
Chociaż tak między Bogiem a prawdą, to nie wiem czy wytrzymałabym w niewiedzy do porodu
Chociaż tak między Bogiem a prawdą, to nie wiem czy wytrzymałabym w niewiedzy do porodu
D
Deleted member 134305
Gość
Na olx czasem wystawiają ciuchy z metkami za fajne ceny. Ja te kupiłam nowe za 40 zł
Znalazłam coś takiego na C&A Link do: Jeggingsy z działu CLOCKHOUSE - kolor: szary – niskie ceny w sklepie C&A on-line! całkiem fajne do pracy i rozsadna cena, moze kiedys sie wybiore, zeby przymierzyc na zywo.
Morela_87
Fanka BB :)
Bardzo fajne też zobaczę jeZnalazłam coś takiego na C&A Link do: Jeggingsy z działu CLOCKHOUSE - kolor: szary – niskie ceny w sklepie C&A on-line! całkiem fajne do pracy i rozsadna cena, moze kiedys sie wybiore, zeby przymierzyc na zywo.
Mam chłopaka ;-) i kiedyś marzyła mi się parka, ale wiem,że synek byłby zachwycony jakby był braciszek ;-) Więc w sumie mi obojetne, byle, tak jak napisalas, zdrowe;-)
Moi chłopcy stwierdzili że fajnie by było jakby był brat bo dziewczyna będzie ryczeć i marudzić,a straszy mi jeszcze powiedział że już mam wprawę jak wychować chłopców...hehe :-)
samotnaja
Czesc dziewczyny. Ja w sumie chcialabym dziewczynke. Ale ogolnoe to zalezy mi poprostu zeby bylo dobrze. Z mojej wizyty w srode nic nie wyszlo, bo ja odwolali, dr miala wypadek i wizytuje w poniedzialek na nfz, a w srode u mojej doktor. Pozdrawiam was z pracy :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny, trochę się denerwuje.. robiłam bete na początku 6 tygodnia wynik był 7736, po 48godzinach wzroslo tylko do 8985.. do lekarza miałam iść dopiero 10grudnia, wysłałam lekarce wyniki i kazała mi przyjść już jutro.. jest to moja pierwsza ciąża, co mogą oznaczać takie wyniki?
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
hehe no to mają chłopaki argumenty ;-) A w jakim są wieku?Moi chłopcy stwierdzili że fajnie by było jakby był brat bo dziewczyna będzie ryczeć i marudzić,a straszy mi jeszcze powiedział że już mam wprawę jak wychować chłopców...hehe :-)
samotnaja
reklama
PatiMyszka1991
Witam się piątkowo z wami dziewczyny nie nadrobię was, tak dużo piszecie ja się rzadko odzywam, bo całymi dniami śpię... do tego cały czas mnie lekko mdli, od rana do wieczora, ledwo coś mogę zjeść, bo po jedzeniu jest gorzej :/ pomaga mi trochę inka na te mdłości ale ile jej można pić... wizyta dzisiaj koło 18, zobaczymy czy nie będzie obsuwy... mam nadzieję, że z moją kropeczką wszystko w porządku dzisiaj wg OM 5t6d