reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Mam chłopaka ;-) i kiedyś marzyła mi się parka, ale wiem,że synek byłby zachwycony jakby był braciszek ;-) Więc w sumie mi obojetne, byle, tak jak napisalas, zdrowe;-)
Chociaż tak między Bogiem a prawdą, to nie wiem czy wytrzymałabym w niewiedzy do porodu:p

Na olx czasem wystawiają ciuchy z metkami za fajne ceny. Ja te kupiłam nowe za 40 zł

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Znalazłam coś takiego na C&A Link do: Jeggingsy z działu CLOCKHOUSE - kolor: szary – niskie ceny w sklepie C&A on-line! całkiem fajne do pracy i rozsadna cena, moze kiedys sie wybiore, zeby przymierzyc na zywo.

Mam chłopaka ;-) i kiedyś marzyła mi się parka, ale wiem,że synek byłby zachwycony jakby był braciszek ;-) Więc w sumie mi obojetne, byle, tak jak napisalas, zdrowe;-)
Chociaż tak między Bogiem a prawdą, to nie wiem czy wytrzymałabym w niewiedzy do porodu:p

Moi chłopcy stwierdzili że fajnie by było jakby był brat bo dziewczyna będzie ryczeć i marudzić,a straszy mi jeszcze powiedział że już mam wprawę jak wychować chłopców...hehe :-)

34bws65gsge78868.png

Czesc dziewczyny. Ja w sumie chcialabym dziewczynke. Ale ogolnoe to zalezy mi poprostu zeby bylo dobrze. Z mojej wizyty w srode nic nie wyszlo, bo ja odwolali, dr miala wypadek i wizytuje w poniedzialek na nfz, a w srode u mojej doktor. Pozdrawiam was z pracy :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, trochę się denerwuje.. robiłam bete na początku 6 tygodnia wynik był 7736, po 48godzinach wzroslo tylko do 8985.. do lekarza miałam iść dopiero 10grudnia, wysłałam lekarce wyniki i kazała mi przyjść już jutro.. jest to moja pierwsza ciąża, co mogą oznaczać takie wyniki?

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się piątkowo z wami dziewczyny :) nie nadrobię was, tak dużo piszecie ;) ja się rzadko odzywam, bo całymi dniami śpię... do tego cały czas mnie lekko mdli, od rana do wieczora, ledwo coś mogę zjeść, bo po jedzeniu jest gorzej :/ pomaga mi trochę inka na te mdłości ale ile jej można pić... wizyta dzisiaj koło 18, zobaczymy czy nie będzie obsuwy... mam nadzieję, że z moją kropeczką wszystko w porządku :) dzisiaj wg OM 5t6d :)

Do góry