reklama
Witam sie porannie.zawiozlam mala Do przedszkola,dzwoni mezu przyjedz po mnie Do pracy bo szef mu powiedzial ze mA isc na chorobowe a nie zarazac innych.zarazil biedak sie odemnie. Ale pojechal po chorobowe i zabral sie za malowanie wiec chyba bedzie zyc[emoji6]
ja tez wyjechalam majac 20 lat wtedy jeszcze z moim chlopakiem.niemielismy pracy,jezyka brak. Wiedzielismy tylko ze jedziemy Do rodziny tzn cioci i kuzynek ktorzy na poczatku Co Prawda nam pomogli ale potem kopneli w dupe.ale bylo,minelo.Maz znalazl po paru dniach Prace a ja najpierw troche uczylam sie jezyka a potem tez zaraz zaczelam Prace. Tylko my sobie powiedzielismy ze najpierw praca i sie urzadzimy a potem dzieci.i jestesmy z siebie Mega dumni Co osiagnelismy.wszystko wlasnymi silami. Bylismy tez bardzo uparci jesli chodzi o jezyk i uczylismy sie w kazdej wolnej chwili.teraz nikt niepozna po akcencie ze jestem z polski.z drugim dzieckiem chcielismy czekac az znajdziemy Domek ale po 2.5 roku poszukiwan ze ten kiedys znajdziemy i ze chcemy dziecko
Aha i rodzicow i tesciow tez mam super.tesciowie juz dobrze po 70 stce i schorowani na rencie wiec my im pomagamy finansowo i pomimo ze majac 20 stu wnukow o naszej najmlodszej niezapominaja.moi rodzice to samo
U nas tez szaro buro i ponuro i zimno
ja tez wyjechalam majac 20 lat wtedy jeszcze z moim chlopakiem.niemielismy pracy,jezyka brak. Wiedzielismy tylko ze jedziemy Do rodziny tzn cioci i kuzynek ktorzy na poczatku Co Prawda nam pomogli ale potem kopneli w dupe.ale bylo,minelo.Maz znalazl po paru dniach Prace a ja najpierw troche uczylam sie jezyka a potem tez zaraz zaczelam Prace. Tylko my sobie powiedzielismy ze najpierw praca i sie urzadzimy a potem dzieci.i jestesmy z siebie Mega dumni Co osiagnelismy.wszystko wlasnymi silami. Bylismy tez bardzo uparci jesli chodzi o jezyk i uczylismy sie w kazdej wolnej chwili.teraz nikt niepozna po akcencie ze jestem z polski.z drugim dzieckiem chcielismy czekac az znajdziemy Domek ale po 2.5 roku poszukiwan ze ten kiedys znajdziemy i ze chcemy dziecko
Aha i rodzicow i tesciow tez mam super.tesciowie juz dobrze po 70 stce i schorowani na rencie wiec my im pomagamy finansowo i pomimo ze majac 20 stu wnukow o naszej najmlodszej niezapominaja.moi rodzice to samo
U nas tez szaro buro i ponuro i zimno
Ostatnia edycja:
Morela_87
Fanka BB :)
Witam się i ja. Źle się czuję. Po każdym posiłku mam rozwalony żołądek. Właściwie nie wymiotuje ale momentami mam takie mdlosci , że niewiele brakuje. Jeszcze tylko jutro do pracy i przechodzę na l4. U mnie w pracy za dużo stresu i za szybkie tempo a i ja się średnio czuje po całym dniu pracy. Poza tym mam Lene i mam co robić
Całuję wszystkie.
Całuję wszystkie.
Morela_87 wlasnie dziś też pomyślałam o l4, a jutro idę do lekarza...
Bo jestem wkurzona, że szok! Po dzisiejszej akcji z brakiem wypłaty i stwierdzeniem , że nie obiecują by byla do końca tygodnia- po prostu szlag mnie trafił i mam ochotę wystrzelić im z tą jakże fantastyczną dla nich informacją o mojej ciąży. Powstrzymuję się resztką sil. Naprawdę ...
Bo jestem wkurzona, że szok! Po dzisiejszej akcji z brakiem wypłaty i stwierdzeniem , że nie obiecują by byla do końca tygodnia- po prostu szlag mnie trafił i mam ochotę wystrzelić im z tą jakże fantastyczną dla nich informacją o mojej ciąży. Powstrzymuję się resztką sil. Naprawdę ...
Ostatnia edycja:
Dorota_87
Aga_k_m
U mnie to od nie jedzenia. Rano nie zjadłam bo szłam do laboratorium. Wróciłam zjadłam drożdżowke. Potem jak przyszła pora obiadu to mnie odrzuciło wiec tylko jabłko zjadłam. A później nic nie zjadłam bo ciągle mnie mdlilo a później już wszystko pokolei poleciało. I jak właśnie mam migrenę to od żołądka
Jeśli chodzi o kontakt z rodzicami to z mama mam dobry kontakt z ojcem omijam go szerokim łukiem.
Nawet jak dzwoni to nie zawsze odbieram telefon.
Teściów mam super zazdroszczę czasami mojemu mężowi mam dwóch braci i są kochani mamy super kontakt i często się widujemy
Dobrze ze mam już swoją rodzinę jest cudowna i tego mam zamiar się trzymać
Odebrałam wyniki wszystkie dobre teraz tylko czekam na wizytę
Sandra jak tam ?
U mnie to od nie jedzenia. Rano nie zjadłam bo szłam do laboratorium. Wróciłam zjadłam drożdżowke. Potem jak przyszła pora obiadu to mnie odrzuciło wiec tylko jabłko zjadłam. A później nic nie zjadłam bo ciągle mnie mdlilo a później już wszystko pokolei poleciało. I jak właśnie mam migrenę to od żołądka
Jeśli chodzi o kontakt z rodzicami to z mama mam dobry kontakt z ojcem omijam go szerokim łukiem.
Nawet jak dzwoni to nie zawsze odbieram telefon.
Teściów mam super zazdroszczę czasami mojemu mężowi mam dwóch braci i są kochani mamy super kontakt i często się widujemy
Dobrze ze mam już swoją rodzinę jest cudowna i tego mam zamiar się trzymać
Odebrałam wyniki wszystkie dobre teraz tylko czekam na wizytę
Sandra jak tam ?
Dorota - gratuluję dobrych wyników :-)
Powodzenia na wizycie :-)
Co do niejedzenia i migreny - to u mnie się to nie łączy. Więc podpytywalam o te płyny.
Morela - no to niedługo odpoczniesz :-).
Ja jeszcze sobie nie pozwolę na L4. Jest ciężko, bo te mdłości, odbijanie i piekacy przełyk nie umilaja mi czasu w pracy, ale...w domu bym się totalnie rozleniwila, więc z dwojga złego wolę wstać z rana, ogarnąć się, i po 15:00 mieć już coś za sobą ;-).
Ale każda z nas ma inną sytuację. A powiedz mi co z tą nową kobietą w pracy (dobrze pamiętam ?)?
Żonograja - aj aj... Niedawno pisałaś o jakiejs super premii, a teraz... :-( Co się stało? :-S
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia na wizycie :-)
Co do niejedzenia i migreny - to u mnie się to nie łączy. Więc podpytywalam o te płyny.
Morela - no to niedługo odpoczniesz :-).
Ja jeszcze sobie nie pozwolę na L4. Jest ciężko, bo te mdłości, odbijanie i piekacy przełyk nie umilaja mi czasu w pracy, ale...w domu bym się totalnie rozleniwila, więc z dwojga złego wolę wstać z rana, ogarnąć się, i po 15:00 mieć już coś za sobą ;-).
Ale każda z nas ma inną sytuację. A powiedz mi co z tą nową kobietą w pracy (dobrze pamiętam ?)?
Żonograja - aj aj... Niedawno pisałaś o jakiejs super premii, a teraz... :-( Co się stało? :-S
Morela - ja mam miesięczny odstęp pomiędzy wizytami (4 tyg). Jedynie w styczniu będę miała 2 wizyty (u gina i badania prenatalne )
Hej wszystkim. Byłam dzisiaj u lekarza prowadzącego, wszystko ok, ale nawet usg nie zrobił :/ kazał przyjść z wynikami za tydzień, oczywiście obciążenie glukoza będzie już teraz.
Mam pytanie kiedy na usg genetyczne w 11t plus do końca 13?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam pytanie kiedy na usg genetyczne w 11t plus do końca 13?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Morela_87
Czyli masz tak samo. Nie pamiętam już jak to było z Lenką ale wydawało mi się że chodziłam też raz na miesiąc dopiero pod koniec raz na tydzień.Morela - ja mam miesięczny odstęp pomiędzy wizytami (4 tyg). Jedynie w styczniu będę miała 2 wizyty (u gina i badania prenatalne )
To właśnie zastanawiam się dlaczego chciałby mnie zobaczyć szybciej. W sumie nigdy nie poroniłam i nie miałam żadnych problemów krwawień czy innych niepokojących objawów.Myślę że to zależy od prowadzącego czy uzna że lepiej cię zobaczyć szybciej czy nie. Ja najpierw miałam co tydzień a teraz mam przerwę 2tyg