reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Witam sie porannie.zawiozlam mala Do przedszkola,dzwoni mezu przyjedz po mnie Do pracy bo szef mu powiedzial ze mA isc na chorobowe a nie zarazac innych.zarazil biedak sie odemnie. Ale pojechal po chorobowe i zabral sie za malowanie wiec chyba bedzie zyc[emoji6]

ja tez wyjechalam majac 20 lat wtedy jeszcze z moim chlopakiem.niemielismy pracy,jezyka brak. Wiedzielismy tylko ze jedziemy Do rodziny tzn cioci i kuzynek ktorzy na poczatku Co Prawda nam pomogli ale potem kopneli w dupe.ale bylo,minelo.Maz znalazl po paru dniach Prace a ja najpierw troche uczylam sie jezyka a potem tez zaraz zaczelam Prace. Tylko my sobie powiedzielismy ze najpierw praca i sie urzadzimy a potem dzieci.i jestesmy z siebie Mega dumni Co osiagnelismy.wszystko wlasnymi silami. Bylismy tez bardzo uparci jesli chodzi o jezyk i uczylismy sie w kazdej wolnej chwili.teraz nikt niepozna po akcencie ze jestem z polski.z drugim dzieckiem chcielismy czekac az znajdziemy Domek ale po 2.5 roku poszukiwan ze ten kiedys znajdziemy i ze chcemy dziecko
Aha i rodzicow i tesciow tez mam super.tesciowie juz dobrze po 70 stce i schorowani na rencie wiec my im pomagamy finansowo i pomimo ze majac 20 stu wnukow o naszej najmlodszej niezapominaja.moi rodzice to samo

U nas tez szaro buro i ponuro i zimno

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
Witam się i ja. Źle się czuję. Po każdym posiłku mam rozwalony żołądek. Właściwie nie wymiotuje ale momentami mam takie mdlosci , że niewiele brakuje. Jeszcze tylko jutro do pracy i przechodzę na l4. U mnie w pracy za dużo stresu i za szybkie tempo a i ja się średnio czuje po całym dniu pracy. Poza tym mam Lene i mam co robić :)

Całuję wszystkie.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Morela_87 wlasnie dziś też pomyślałam o l4, a jutro idę do lekarza...
Bo jestem wkurzona, że szok! Po dzisiejszej akcji z brakiem wypłaty i stwierdzeniem , że nie obiecują by byla do końca tygodnia- po prostu szlag mnie trafił i mam ochotę wystrzelić im z tą jakże fantastyczną dla nich informacją o mojej ciąży. Powstrzymuję się resztką sil. Naprawdę ...:angry::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Aga_k_m
U mnie to od nie jedzenia. Rano nie zjadłam bo szłam do laboratorium. Wróciłam zjadłam drożdżowke. Potem jak przyszła pora obiadu to mnie odrzuciło wiec tylko jabłko zjadłam. A później nic nie zjadłam bo ciągle mnie mdlilo a później już wszystko pokolei poleciało. I jak właśnie mam migrenę to od żołądka

Jeśli chodzi o kontakt z rodzicami to z mama mam dobry kontakt z ojcem omijam go szerokim łukiem.
Nawet jak dzwoni to nie zawsze odbieram telefon.
Teściów mam super zazdroszczę czasami mojemu mężowi :) mam dwóch braci i są kochani mamy super kontakt i często się widujemy :)
Dobrze ze mam już swoją rodzinę jest cudowna i tego mam zamiar się trzymać:)

Odebrałam wyniki wszystkie dobre teraz tylko czekam na wizytę :)

Sandra jak tam ?

p19u3e3k9ugosgbi.png

Dorota - gratuluję dobrych wyników :-)
Powodzenia na wizycie :-)
Co do niejedzenia i migreny - to u mnie się to nie łączy. Więc podpytywalam o te płyny.

Morela - no to niedługo odpoczniesz :-).

Ja jeszcze sobie nie pozwolę na L4. Jest ciężko, bo te mdłości, odbijanie i piekacy przełyk nie umilaja mi czasu w pracy, ale...w domu bym się totalnie rozleniwila, więc z dwojga złego wolę wstać z rana, ogarnąć się, i po 15:00 mieć już coś za sobą ;-).

Ale każda z nas ma inną sytuację. A powiedz mi co z tą nową kobietą w pracy (dobrze pamiętam ?)?

Żonograja - aj aj... Niedawno pisałaś o jakiejs super premii, a teraz... :-( Co się stało? :-S

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jaką macie odległość od wizyty z usg do następnej? Tak czytam na wątku wizytowym, że macie je chyba częściej niż ja. Moja jest w miesięcznym odstępie od poprzedniej.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Morela - ja mam miesięczny odstęp pomiędzy wizytami (4 tyg). Jedynie w styczniu będę miała 2 wizyty (u gina i badania prenatalne )

Hej wszystkim. Byłam dzisiaj u lekarza prowadzącego, wszystko ok, ale nawet usg nie zrobił :/ kazał przyjść z wynikami za tydzień, oczywiście obciążenie glukoza będzie już teraz.
Mam pytanie kiedy na usg genetyczne w 11t plus do końca 13?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Morela - ja mam miesięczny odstęp pomiędzy wizytami (4 tyg). Jedynie w styczniu będę miała 2 wizyty (u gina i badania prenatalne )

Czyli masz tak samo. Nie pamiętam już jak to było z Lenką ale wydawało mi się że chodziłam też raz na miesiąc dopiero pod koniec raz na tydzień.
Myślę że to zależy od prowadzącego czy uzna że lepiej cię zobaczyć szybciej czy nie. Ja najpierw miałam co tydzień a teraz mam przerwę 2tyg
To właśnie zastanawiam się dlaczego chciałby mnie zobaczyć szybciej. W sumie nigdy nie poroniłam i nie miałam żadnych problemów krwawień czy innych niepokojących objawów.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Do góry