reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Sandra cieżko mi sobie wyobrazić jak sie czujesz. Spokoju i sił Ci życzę, a najbardzej bety wystrzelonej w kosmos

Aga zamierzamy chodzić regularnie :D

reklama
Hejka ja sie witam juz po drugiej nieprzespanej nocy dzis to juz makabra zasnelam o 2 wstalam 4 godzine pochodzilam i spalam do 7...:-/

Aga gdzie jedziecie?

Sandra daj znac szybciutko jak wyniki:-)

Megan ciesze sie bardzo ze wsio oki!

U nas pogoda piekna ze 20 cm sniegu odprowadzalam mlodego do przedszkola super sie szlo i dalej pada snieg:-)

Agnes moze nospe wez.

010igov3fkey3mez.png

Właśnie zastanawiam się nad nospa ale martwię się skąd ten ból :( a wizyta za tydzień dopiero chyba zwariuje do tego czasu... tyle się staraliśmy o dzieciątko że musi być wszystko ok ;)

Agnes nie panikuj moze macica sie rozciaga najgorsze sa podobno bole na srodku brzucha te po bokach to rozciagajace sie wiezadla jesli nie plamisz itp to nospe i do lozka jak mozesz.

010igov3fkey3mez.png

I ja się witam po tragicznym wieczorze i nocy. Dorwala mnie wczoraj migrena paracetamol pomógł na 2h później juz hardkor od 19 leżałam w łóżku spałam do 3 a później oczy jak 5zl i dalej nie dałam rady zasnąć . Teraz czekam do drzemki Młodego to położę się z nim ale to dopiero ok 12 .
Chyba ta migrena od żołądka mi się zaczęła mało jadłam rano przed labo nic udało mi się zjeść dopiero ok 930. A jak spojrzałam na obiad to od razu nie dobrze więc zjadłam tylko jabłko..

U nas zimno 1°C. Nie pada nie wieje. Chyba już bym wolała śnieg jak u Maziajki :)

Dzięki za kciuki :)

Sandra powodzenia

p19u3e3k9ugosgbi.png

Agness - te bóle mogą mieć kilka przyczyn. Ja obecnie najczęściej chyba jelita odczuwam. Zjem coś na szybko po powrocie, a później cierpię. Póki nie są to rwace, silne bóle/skurcze, to ja bym to nospa próbowała wyciszyć (albo buscopanem - ponoć łagodniejszy).

Maziajka - jedziemy na Mikołajki do brata M do Krakowa (Młoda ma zorganizowaną zabawę w sobotę).
Także pomacham Wam (slazaczkom) z A4 ;-)
Kusi mnie, żeby też odwiedzić koleżanke z BB (Lędziny), ale nie wiem jak z czasem nam wyjdzie.

Zazdroszczę śniegu, u Nas trochę wczoraj napadalo (można było zaobserwować, oglądając Szydlo pod kopalnią w Polkowicach), ale dzisiaj deszcz wszystko stopil.

Kasiulka - plan godny pochwały. Ja po 1 - zawsze pracowalam od 7:00, więc poranne roraty odpadaly.
Po 2 - jestem wierząca, ale niepraktykujaca. Mój mąż to w ogóle ateista, planujący dokonać apostazji. Za rok komunia młodej i ciężko to wszystko widzę.
Od 3 lat mamy starcia w temacie religii (najpierw w przedszkolu, a teraz w szkole). Stanęło na tym, ze chodzi na religie i etykę.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga i Joanna - Mam kolezanke,ktora wyjechala tak samo jak ja i zostala bez dachu nad głową + wszystkie dokumenty i pieniadze jej ukradli,a kilkoro wrocilo do pl bo tez nie dali rady wiec trzeba miec chyba farta jak sie tak w ciemno jedzie. Rodzina i znajomi moje szanse ocenali na max 5% w skali 1000 ,obstawiali ze do 2 tyg wroce wiec mialam taka dodatkowa motywacje zeby im wszystkim pokazać Chyba zaraz jade na szpital bo mam zawroty glowy,ciezko mi sie oddycha i boli mnie strasznie dol brzucha ....Raz jest ok ,a za chwile od nowa sie zaczyna. Jak znowu zacznie bolec to budze mojego i jade. Cala noc nie spalam bo sasiad znowu wariowal ale nie chcialam robic zamieszania bo moj na szczescie spal i nie slyszal niczego,a biedny zmeczony po pracy.... W ciagu 2 dni i nocy mam przespane chyba z 5 godzin ,a dzis dzien 3-ci i dalej nie spie.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
U nas strasznie napadało sniegu, ja mieszkam na wsi, wiec ledwo co wyjechałam rano do pracy. Oczywiscie drogi nie odśnieżone po wiochach :/

Agnes mnie tez tak rwie po bokach wlasnie- tak kłuje i jakby na okres ale wlasnie po bokach. Ale trwa to na tyle krótko, ze nawet nic na to nie biore.

Aga wiec wybierasz sie w moje okolice :D:D

Nath ja tez jak miałam 20 lat z dnia na dzien wyniosłam sie z domu- rodzice nawet nie interesowali się gdzie mieszkam i za co, poradziłam sobie sama i teraz jestem z tego bardzo dumna, sama na wszystko sobie zapracowałam, wykształciłam się, mimo, ze rodzice bardzo naciskali, zebym rzuciła studia, ale jakos parłam do przodu i dobrze :) z rodzicami mam słaby kontakt, ale za zbudowałam sama cudowną rodzinę.

reklama
za oknem szaro, brzydko, smutno. W pracy koniec i początek miesiąca massakra, a mi się nie chce. Chyba gwoździa przybije na biurku :) MIŁEGO DNIA I SAMYCH SUPER WIADOMOŚCI

Do góry