reklama
Hejka ja sie witam juz po drugiej nieprzespanej nocy dzis to juz makabra zasnelam o 2 wstalam 4 godzine pochodzilam i spalam do 7...:-/
Aga gdzie jedziecie?
Sandra daj znac szybciutko jak wyniki:-)
Megan ciesze sie bardzo ze wsio oki!
U nas pogoda piekna ze 20 cm sniegu odprowadzalam mlodego do przedszkola super sie szlo i dalej pada snieg:-)
Agnes moze nospe wez.
Aga gdzie jedziecie?
Sandra daj znac szybciutko jak wyniki:-)
Megan ciesze sie bardzo ze wsio oki!
U nas pogoda piekna ze 20 cm sniegu odprowadzalam mlodego do przedszkola super sie szlo i dalej pada snieg:-)
Agnes moze nospe wez.
joanna84-84
Fanka BB :)
Dzień Dobry
Sandra czekamy na wyniki i trzymamy kciuki
Nath odważna jesteś. Ale właściwie jeśli nie miało się nic do stracenia to czemu nie spróbować?
Dorota powodzenia na wizycie
Sandra czekamy na wyniki i trzymamy kciuki
Nath odważna jesteś. Ale właściwie jeśli nie miało się nic do stracenia to czemu nie spróbować?
Dorota powodzenia na wizycie
Agness 555
Aktywna w BB
Właśnie zastanawiam się nad nospa ale martwię się skąd ten ból a wizyta za tydzień dopiero chyba zwariuje do tego czasu... tyle się staraliśmy o dzieciątko że musi być wszystko ok
Dorota_87
Fanka BB :)
I ja się witam po tragicznym wieczorze i nocy. Dorwala mnie wczoraj migrena paracetamol pomógł na 2h później juz hardkor od 19 leżałam w łóżku spałam do 3 a później oczy jak 5zl i dalej nie dałam rady zasnąć . Teraz czekam do drzemki Młodego to położę się z nim ale to dopiero ok 12 .
Chyba ta migrena od żołądka mi się zaczęła mało jadłam rano przed labo nic udało mi się zjeść dopiero ok 930. A jak spojrzałam na obiad to od razu nie dobrze więc zjadłam tylko jabłko..
U nas zimno 1°C. Nie pada nie wieje. Chyba już bym wolała śnieg jak u Maziajki
Dzięki za kciuki
Sandra powodzenia
Chyba ta migrena od żołądka mi się zaczęła mało jadłam rano przed labo nic udało mi się zjeść dopiero ok 930. A jak spojrzałam na obiad to od razu nie dobrze więc zjadłam tylko jabłko..
U nas zimno 1°C. Nie pada nie wieje. Chyba już bym wolała śnieg jak u Maziajki
Dzięki za kciuki
Sandra powodzenia
Agness - te bóle mogą mieć kilka przyczyn. Ja obecnie najczęściej chyba jelita odczuwam. Zjem coś na szybko po powrocie, a później cierpię. Póki nie są to rwace, silne bóle/skurcze, to ja bym to nospa próbowała wyciszyć (albo buscopanem - ponoć łagodniejszy).
Maziajka - jedziemy na Mikołajki do brata M do Krakowa (Młoda ma zorganizowaną zabawę w sobotę).
Także pomacham Wam (slazaczkom) z A4 ;-)
Kusi mnie, żeby też odwiedzić koleżanke z BB (Lędziny), ale nie wiem jak z czasem nam wyjdzie.
Zazdroszczę śniegu, u Nas trochę wczoraj napadalo (można było zaobserwować, oglądając Szydlo pod kopalnią w Polkowicach), ale dzisiaj deszcz wszystko stopil.
Kasiulka - plan godny pochwały. Ja po 1 - zawsze pracowalam od 7:00, więc poranne roraty odpadaly.
Po 2 - jestem wierząca, ale niepraktykujaca. Mój mąż to w ogóle ateista, planujący dokonać apostazji. Za rok komunia młodej i ciężko to wszystko widzę.
Od 3 lat mamy starcia w temacie religii (najpierw w przedszkolu, a teraz w szkole). Stanęło na tym, ze chodzi na religie i etykę.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka - jedziemy na Mikołajki do brata M do Krakowa (Młoda ma zorganizowaną zabawę w sobotę).
Także pomacham Wam (slazaczkom) z A4 ;-)
Kusi mnie, żeby też odwiedzić koleżanke z BB (Lędziny), ale nie wiem jak z czasem nam wyjdzie.
Zazdroszczę śniegu, u Nas trochę wczoraj napadalo (można było zaobserwować, oglądając Szydlo pod kopalnią w Polkowicach), ale dzisiaj deszcz wszystko stopil.
Kasiulka - plan godny pochwały. Ja po 1 - zawsze pracowalam od 7:00, więc poranne roraty odpadaly.
Po 2 - jestem wierząca, ale niepraktykujaca. Mój mąż to w ogóle ateista, planujący dokonać apostazji. Za rok komunia młodej i ciężko to wszystko widzę.
Od 3 lat mamy starcia w temacie religii (najpierw w przedszkolu, a teraz w szkole). Stanęło na tym, ze chodzi na religie i etykę.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Nath
Zaciekawiona BB
Aga i Joanna - Mam kolezanke,ktora wyjechala tak samo jak ja i zostala bez dachu nad głową + wszystkie dokumenty i pieniadze jej ukradli,a kilkoro wrocilo do pl bo tez nie dali rady wiec trzeba miec chyba farta jak sie tak w ciemno jedzie. Rodzina i znajomi moje szanse ocenali na max 5% w skali 1000 ,obstawiali ze do 2 tyg wroce wiec mialam taka dodatkowa motywacje zeby im wszystkim pokazać Chyba zaraz jade na szpital bo mam zawroty glowy,ciezko mi sie oddycha i boli mnie strasznie dol brzucha ....Raz jest ok ,a za chwile od nowa sie zaczyna. Jak znowu zacznie bolec to budze mojego i jade. Cala noc nie spalam bo sasiad znowu wariowal ale nie chcialam robic zamieszania bo moj na szczescie spal i nie slyszal niczego,a biedny zmeczony po pracy.... W ciagu 2 dni i nocy mam przespane chyba z 5 godzin ,a dzis dzien 3-ci i dalej nie spie.
Ostatnia edycja:
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
U nas strasznie napadało sniegu, ja mieszkam na wsi, wiec ledwo co wyjechałam rano do pracy. Oczywiscie drogi nie odśnieżone po wiochach :/
Agnes mnie tez tak rwie po bokach wlasnie- tak kłuje i jakby na okres ale wlasnie po bokach. Ale trwa to na tyle krótko, ze nawet nic na to nie biore.
Aga wiec wybierasz sie w moje okolice
Nath ja tez jak miałam 20 lat z dnia na dzien wyniosłam sie z domu- rodzice nawet nie interesowali się gdzie mieszkam i za co, poradziłam sobie sama i teraz jestem z tego bardzo dumna, sama na wszystko sobie zapracowałam, wykształciłam się, mimo, ze rodzice bardzo naciskali, zebym rzuciła studia, ale jakos parłam do przodu i dobrze z rodzicami mam słaby kontakt, ale za zbudowałam sama cudowną rodzinę.
U nas strasznie napadało sniegu, ja mieszkam na wsi, wiec ledwo co wyjechałam rano do pracy. Oczywiscie drogi nie odśnieżone po wiochach :/
Agnes mnie tez tak rwie po bokach wlasnie- tak kłuje i jakby na okres ale wlasnie po bokach. Ale trwa to na tyle krótko, ze nawet nic na to nie biore.
Aga wiec wybierasz sie w moje okolice
Nath ja tez jak miałam 20 lat z dnia na dzien wyniosłam sie z domu- rodzice nawet nie interesowali się gdzie mieszkam i za co, poradziłam sobie sama i teraz jestem z tego bardzo dumna, sama na wszystko sobie zapracowałam, wykształciłam się, mimo, ze rodzice bardzo naciskali, zebym rzuciła studia, ale jakos parłam do przodu i dobrze z rodzicami mam słaby kontakt, ale za zbudowałam sama cudowną rodzinę.
reklama
Karolina2412
Zaangażowana w BB
za oknem szaro, brzydko, smutno. W pracy koniec i początek miesiąca massakra, a mi się nie chce. Chyba gwoździa przybije na biurku MIŁEGO DNIA I SAMYCH SUPER WIADOMOŚCI