reklama
W jakim mieście mieszkasz w Anglii?Ja byłam w Hull rodziłam tam pierwszego syna.Z fb dobry pomysł ale nie na teraz bo fakt faktem dziwnie jest tak podpisywać pod niektórymi dolegliwościami imieniem,nazwiskiem i zdjęciem nawet między nami Chociaż...na chłopski rozum nawet później po założeniu facebookowej grupy wyszło by na jaw która się skarżyła na to i na to
Lilth - Jeszcze do tego co mi ostatnio odpisałaś na temat mieszkania. Fakt masakrycznie drogo chyba ,że pojedziesz na koniec miasta ale wtedy bilety kosztują 5 razy tyle i dystans ogromny ,a mój pracuje w samym centrum. Jak tutaj przyjechałam po raz pierwszy to miałam 200f w portfelu i musiałam brać co najtańsze (na szczęście od razu po tygodniu znalazłam prace i szybko zmieniłam mieszkanie) potem poznałam mojego,szukaliśmy innego mieszkania najpierw jako koledzy potem już jako para. Jak wplątaliśmy się w agencje to był koszmar i problemy finansowe ale to się już zmieniło na szczęście i może mi się uda dostać jakieś dofinansowanie do mieszkania bo już pytałam i wszystko idzie w dobrą strone. Chciałam wyjechać do mniejszego miasta ale mój ma tutaj prace i nawet jak ją straci to w ciągu 2 dni znajdzie nową,a nie wiem jak jest w mniejszych miasteczkach...tutaj też nie trzeba znać idealnie języka i mamy znajomych którzy zawsze pomagają gdy jest ciężko i na odwrót - my im.
Mi ustają powoli te dziwne dolegliwości i polecam wam kawe latte z imbirem na mdłości i rozgrzanie . Ja codziennie zamawiam i kolekcjonuje kubki ze Starbucks'a ale zacznę sobie ją powoli w domu przygotowywać tylko muszę kupić ekspres bo taka rozpuszczalna nie podchodzi
Piersi już też bolą mniej tylko czuje ciągnięcia w dole brzucha ale z tego się akurat cieszę bo wiem ,że zaczyna coś rosnąć
Megann - ufff... Cieszę się, że wszystko w porządku, no i co nieco zostało wyjaśnione [emoji3]. Potrafisz budować napięcie - wiesz? (już 2-gi raz) [emoji14].
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Nath
Zaciekawiona BB
W jakim mieście mieszkasz w Anglii?Ja byłam w Hull rodziłam tam pierwszego syna.
Londyn i to jeszcze samo centrum ale przeprowadzamy się za jakiś czas na spokojniejsze i tańsze obrzeża miasta typu 4-5 strefa
Ostatnia edycja:
Haha wybaczcie mam nadzieje ze juz zadnych napięć nie bede musiala budować czego Wam również życze to musi byc nasze spokojne kilka miesiecy [emoji173][emoji173]Megann - ufff... Cieszę się, że wszystko w porządku, no i co nieco zostało wyjaśnione [emoji3]. Potrafisz budować napięcie - wiesz? (już 2-gi raz) [emoji14].
Ale dziękujeeeeeeeeeee bardzo dziewczyny [emoji8] po tym jak naoglądałam się tych słodziachnych noworodków na oddziale, to już mam ochote poogladać zdjęcia naszych forumowych dzieciaczków ale niech narazie sobie zdrowo rosną [emoji182]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Agness 555
Aktywna w BB
Megan super,że u Ciebie takie wiadomości pozytywne
Dziewczyny czy wy też macie takie zachcianki.....? U mnie to już masakra jak tak dalej pójdzie to w I trymestrze przytyje ze 3 kilo nie mogę się oprzeć słodyczom dziś kupiłam 5 szt ptysi w cukierni i prawie wszystkie zjadłam ( przed ciążą nie obchodziły mnie słodycze ) czasami przed okresem miałam ochotę a tak to wcale....
Coś czuję,że będzie dziewczynka ...
Dziewczyny czy wy też macie takie zachcianki.....? U mnie to już masakra jak tak dalej pójdzie to w I trymestrze przytyje ze 3 kilo nie mogę się oprzeć słodyczom dziś kupiłam 5 szt ptysi w cukierni i prawie wszystkie zjadłam ( przed ciążą nie obchodziły mnie słodycze ) czasami przed okresem miałam ochotę a tak to wcale....
Coś czuję,że będzie dziewczynka ...
Agness 555
Aktywna w BB
Ale fajnie napisane Ja też mam ochotę już pooglądać nasze kruszynkiHaha wybaczcie mam nadzieje ze juz zadnych napięć nie bede musiala budować czego Wam również życze to musi byc nasze spokojne kilka miesiecy [emoji173][emoji173]
Ale dziękujeeeeeeeeeee bardzo dziewczyny [emoji8] po tym jak naoglądałam się tych słodziachnych noworodków na oddziale, to już mam ochote poogladać zdjęcia naszych forumowych dzieciaczków ale niech narazie sobie zdrowo rosną [emoji182]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam mamuski
Ja po pracy.dzisiaj w pracy bylam tylko 4 godziny a czuje sie jakbym byla conajmniej 10.jutro wolne i w Piatek znowu. W sobote mamy w przedszkolu taka impreze mikolajkowa i musze Ciasto piec. Jak w ciazy z corka tylko spalam i lezalam a w tej jakos nonstop w biegu
Megan super wiesci
Kciuki za mamuski ktore jutro wizytuja.ja jeszcze 2 tyg
Ja po pracy.dzisiaj w pracy bylam tylko 4 godziny a czuje sie jakbym byla conajmniej 10.jutro wolne i w Piatek znowu. W sobote mamy w przedszkolu taka impreze mikolajkowa i musze Ciasto piec. Jak w ciazy z corka tylko spalam i lezalam a w tej jakos nonstop w biegu
Megan super wiesci
Kciuki za mamuski ktore jutro wizytuja.ja jeszcze 2 tyg
reklama
Agness - ciągoty na słodkie to niekoniecznie wyznacznik na dziewczynkę [emoji6].
Ja nie rzucalam się na słodycze - raczej słone za mną chodziło - i mam córkę. Natomiast moja przyjaciółka w obu ciazach zajadala sie ciastkami, czekoladkami, itp.i ma 2 synów [emoji2]
Ja nie rzucalam się na słodycze - raczej słone za mną chodziło - i mam córkę. Natomiast moja przyjaciółka w obu ciazach zajadala sie ciastkami, czekoladkami, itp.i ma 2 synów [emoji2]