Kasiulka dziękuję!! trochę mnie uspokoilas.
Mój wynik jest aż sprzed 4 tyg i teraz się boje, że jest wuzszy.
Truskawka nje, endo odpada. ja w Uk mieszkam. w poniedziałek mam ponownie badana krew plus tsh i zobaczę. wmiedzyczasie idę do gp. zobaczę czy przepisze leki na tak stary wynik.
AIM wiem jakie są ogólne zalecenia, tu nawet do 2. chodzi raczej o takie przekroczenie.. z synem w 7 m miałam prawie 5.
Ft4 obecnie mam 12. ponoć ono jest najważniejsze w ciazy.. na 1 trym chyba wnormie??
Acard.. ja biorę poprostu aspiryne 75mg czyli odpowiednik pl acardu. bralabym na własną rękę cała tabletkę. na pewno nie zaszkodzi a może pomóc!!
Sandra czekam na jutrzejsze wiesci!!
Arrow kd razu możesz. życzę oczywiście powodzenia i kdezwij się z pozytywną nowina!!!
Aga zasada 3 jest po lyzeczkowaniu.
Dorota kwota zabójcza..
Nie używam fb, dla mnie to strata czasu, którego i tak mi brakuje w rzeczywistym życiu
Miałyśmy przestań obesesyjnie gadać o objawach.. U mnie leci juz 11tc i w porównaniu do poprzednich ciąż udanych zeroooo objawów.
Karoo Ty też widzę mega zarobiona. liczę, że wyrobie się do tego tygodnia. potem planuje robić zarcie. makowce juz w zamrazalniku.
Juz po dentyscie i dzisiejszych zalatwieniach. prasowania od groma i pranie jeszczs ale nie wiem może wieczorem bo córką ma konie jeszcze.
Czuje się ciągle pełna i taka nadymana ale to nie wzdęcia np.z rana.. widocznie tak teraz mam. syrop na zatwardzenia musze bo coraz gorzej.