reklama
Ola moja naśladuje pieska,kotka, czasem powie ko ko no i mówi brm brm jak widzi auto.No i czasem powtórzy po mnie cześć jak komuś powiem,tak jej się wyrwie.
Mój R przyjechał i jednak jedziemy do tej Austri jutro po fizjo.Wracamy w środę a w czw i pt mamy rehab.Fizjo powiedziała, że nie wypuści nas z pl dopóki młoda nie zacznie raczkować a na szczęście do tego pięknie się zabiera.Także zostajemy dłużej.
Mój R przyjechał i jednak jedziemy do tej Austri jutro po fizjo.Wracamy w środę a w czw i pt mamy rehab.Fizjo powiedziała, że nie wypuści nas z pl dopóki młoda nie zacznie raczkować a na szczęście do tego pięknie się zabiera.Także zostajemy dłużej.
Moja też z nieczego nam nie spadła bo bardzo tego pilnuję i nigdy ale to nigdy nie zostawiam jej na łóżku. Ale co z tego jak sama z charakteru jest kaskaderką i dni dzielę na : walnęła się dzisiaj w głowę albo nie walnęła. Wczoraj przegięła, stała oparta o kanapę i poleciała na plecy tak, jakby chciała zrobić orzełka na śniegu. No masakra, pewnie myślała że ją złapię a ja ani się nie spidziewałam ani nie zdążyłam. Na szczęście poleciała na matę. I oczywiście bez przerwy ją obserwuję, źrenice, czy jest dziwnie senna, czy bardziej marudna, czy nic jej nie cieknie no masakraaa osiwieje. Taka zabawa przechodziła jak robiła to na lóżku - chociaż i wtedy nie pozwalałam jej na kontynuacje tych wygibasów. A poza tym też jest zaczepialska, wszystkie panie kasjerki są jej. I uwielbia dzieci. Wszelkiej kategorii wiekowej ( zobaczymy czy w żłobku nasal bedzie je lucić). No i też nic nie naśladuje. Jak się pytam gdzie jest piesek to go polarze rączką ale nie potrafi hał hał. Papa robi ale też często zamiast papa jest papieskie pozdrowienie szczególnie jak jesteśmy na balkonie i idą ludzie [emoji38]
Kasie Z fizjo strony może nie być przeciwwskazań ale już z punku widzenia biomechaniki zderzeń ten kilogram może mieć kolosalne znaczenie. No i każde dziecko jest inne. Każdy fotelik ma min kilogramowe i wzrostowe, trzymałabym się tego. Moja ma 9 kg a fotele 9-25 jeszcze nie są dla niej dobre.
Zamykam ten dzień pod hasłem „nie walnęła się w głowę” jupii.
Kasie Z fizjo strony może nie być przeciwwskazań ale już z punku widzenia biomechaniki zderzeń ten kilogram może mieć kolosalne znaczenie. No i każde dziecko jest inne. Każdy fotelik ma min kilogramowe i wzrostowe, trzymałabym się tego. Moja ma 9 kg a fotele 9-25 jeszcze nie są dla niej dobre.
Zamykam ten dzień pod hasłem „nie walnęła się w głowę” jupii.
pumelova
Fanka BB :)
Judith o taaak kasjerki[emoji23] Agatka szaleje zawsze przy kasach, uwielbia je. No i dzieci też, zobaczymy czy w zlobku..
Ola to może będzie alergia ale w niskiej klasie i może nie będzie dawać objawów?:-) daj znać co tam wyjdzie!
Ola to może będzie alergia ale w niskiej klasie i może nie będzie dawać objawów?:-) daj znać co tam wyjdzie!
Poranna_burza
Fanka BB :)
I nas młody zaczyna naśladować. Naśladuje samochody i psa. Gdy zobaczył kota też zrobił ał, ał. Ostatnio jak się uderzył to mówił ała. Z papa potrafi, ale robi to z dużym opóźnieniem macha i mówi pa pa. Z zaczepianiem to wszystkich zaczepia, musi być w centrum zainteresowania, śmieje się w głos żeby ktoś do niego mówił. Najbardziej interesuje się starszymi dziećmi tak 8-9 lat. Zwłaszcza dziewczynkami do chodzenia go nie ciągnie.
U nas ponownie bardzo wysoka goraczka bo ponad 39 stopni.
U nas ponownie bardzo wysoka goraczka bo ponad 39 stopni.
reklama