reklama
pumelova
Fanka BB :)
Link do: ProbiotykiZobacz załącznik 879182Pumelova, jak będziesz miała chwilę to chętnie zerknę
Emol, gratulacje dla Arturka
A mój dziś zaczął naśladować lwa a jak mówię hau hau to się rozgląda i szuka psów, ale nie powtórzy
Załączniki
Dziewczyny które (chyba?) Prowadzą swoim dzieciom blw:
Ile wam schodzi czasu na jeden posiłek? Próbuje, bo może do tego mój młody dorósł. I na pewno tak, bo wcześniej się bawił i nie jadł nic z tego, a teraz bawi się i po równej godzinie z 60-70% porcji zjadł. Ile normalnie wam schodzi czasu?
Ile wam schodzi czasu na jeden posiłek? Próbuje, bo może do tego mój młody dorósł. I na pewno tak, bo wcześniej się bawił i nie jadł nic z tego, a teraz bawi się i po równej godzinie z 60-70% porcji zjadł. Ile normalnie wam schodzi czasu?
Poranna_burza
Pemulova - brakuje nam drugiej dawki na pneumokoki i 3 dawki na WZW B. Plus teraz te po pierwszym roku. Nie możemy wyjść z chorób, a jak młody zdrowy to Pani Doktor nieobecna. Mieliśmy zakończyć wszystko przed urodzinami, ale złapał trzydniowke, a teraz znowu coś.
Aim- max 20 min. Zdążę razem z nim zjeść i tyle zjada około 40%, tylko robię spore porcje.
Aim- max 20 min. Zdążę razem z nim zjeść i tyle zjada około 40%, tylko robię spore porcje.
Ja dziś dałam Kubie przed snem (tak, juz zasnął) nurofen.... jesz tak marudny, krzykliwy.... nie jestem dumna, ale od 2 nocy sie budzi i nie płacze mocno tylko pojękuje, ale musz byc obok. Wiec byłam tak padnięta, ze spałam obok na podłodze po to tylko, zeby w razie jęku podać mu reke.
Mam nadzieje, ze dzis prześpi noc....
mam wrazenie, ze idzie ju czwórka z drugiej strony tez, ale jeszcze nic nie widac.
Masakra... i niech mi ktos powie, ze matka natura jest mądra. Co mądrego w bolu tak małych istot, to nie wiem.
Mam nadzieje, ze dzis prześpi noc....
mam wrazenie, ze idzie ju czwórka z drugiej strony tez, ale jeszcze nic nie widac.
Masakra... i niech mi ktos powie, ze matka natura jest mądra. Co mądrego w bolu tak małych istot, to nie wiem.
Ola, u mnie to samo. Ale oprócz jęków ma fazy krzyku.. i pakuje ręce do buzi, więc na pewno zęby. Mój wczoraj spał od 22 do 1, potem do 3 ryk na zmianę z jęczeniem, od 4.30 do 6 znowu ryk. I zasnął o 6 i spał do 9. A potem w dzień też 2 godziny roku. Jestem zombie, czuje się fatalnie.. ale bardziej jest mi jego szkoda.
Aim, mój po 20 minutach to już się nudzi i wychodzi z krzesełka, także nie wyobrażam sobie żeby siedział i jadł dłużej.
Aim, mój po 20 minutach to już się nudzi i wychodzi z krzesełka, także nie wyobrażam sobie żeby siedział i jadł dłużej.
pumelova
Poranna burza aaa bo myślałam że żadnych nie zrobiliście;-)
Współczuję wam, u nas też ostatnio słaby czas, ciągle tylko jęczy bo chciałaby chodzić. Dziś miala 2 drzemki i marudziła mniej więc może potrzebuje więcej snu, zobaczymy.
Emol gratulacje pierwszych kroków
Współczuję wam, u nas też ostatnio słaby czas, ciągle tylko jęczy bo chciałaby chodzić. Dziś miala 2 drzemki i marudziła mniej więc może potrzebuje więcej snu, zobaczymy.
Emol gratulacje pierwszych kroków
reklama
Aim moja Oliwka zjada porcje w max 10-15 min (np jajko, 1/3 pomidora, niecale pol kromki chlebka), zjada tak z 3/4 a nawet cala porcje.
Ola W bardzo dobrze zrobilas ze dalas nurofen, ja wczoraj tez dalam, bo malutka plakala bardzo, myslalam ze zaczyna sie zapalenie ucha, a ona chyba plakala za siostrzyczka z nudow(karolinka byla w pkolu)
Poranna burza my tez bardzo w plecy jestesmy, przed nami 3 dawka 5w1, 2 pneumokokow, itd...
Emol gratulacje dla Arturka! super
Ola W bardzo dobrze zrobilas ze dalas nurofen, ja wczoraj tez dalam, bo malutka plakala bardzo, myslalam ze zaczyna sie zapalenie ucha, a ona chyba plakala za siostrzyczka z nudow(karolinka byla w pkolu)
Poranna burza my tez bardzo w plecy jestesmy, przed nami 3 dawka 5w1, 2 pneumokokow, itd...
Emol gratulacje dla Arturka! super