reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Kasiu - i jak po wizycie z Emi?
Swietny pomysl z tymi koszulkami [emoji3]. Znajomy ma super foto z corkami na FB: Dziewczynki maja czarne koszulki z napisem "male zlo", a On ma napis "duze zlo" [emoji16]. To tak troche w moim klimacie [emoji48], i z jajem [emoji16]. Musze pomyslec cos w temacie [emoji4]

Aga z domkiem tragedia, ekipa która teraz robi wykończenia : szpachlowanie, płytki, panele, łazienki, od ponad miesiąca jest na etapie szpachlowanie. A ja głupia chciałam kuchnie zamawiać. Myślałam że do września się wprowadzimy, zanim do pracy wrócę, a tu szanse zerowe :(

Byliśmy dzisiaj na pogrzebie wujka, brat mojej babci, ale w miarę często się widywalismy, mimo że to nie najbliższa rodzina. Smutny dzień

Dziewczyny jak ja się za Wami stęskniłam ... [emoji2] sto lat mnie tu nie było. Nie ogarniam, za mało godzin w dobie.
Odstawiam stopniowo moją małą od cycka, już tylko w drugiej połowie nocy cycuje i nad ranem no i automatycznie nie mam czasu na forum [emoji849]

Na szybciocha przejrzałam co się działo jak mnie wywaliło z orbity [emoji2]

Emol gratuluję córeczki [emoji7] układ idealny. Starszy brat, mała różnica wieku. Cudnie.

Linoon gratuluję.

Trochę wam zazdroszczę tych brzuszków, ale rozsądek w mojej sytuacji bierze górę i jeszcze chwilę się muszę wstrzymać. Ale kto wie, może za rok [emoji48]

Pozostałym dziewczynom i dzieciakom gratuluję sukcesów, siedzenia, kulania, stawania i dreptania [emoji2] cudowny czas. Ja sie codziennie niezmiennie jaram strasznie tym małym cudem moim.

Chorowitkom życzę zdrówka a mamom sił.

Aga Emi czysta z każdej strony, powiedział że musi to być jakiś wirus i kazał dawać przez kilka dni Paracetamol.Tylko, że ona nie znosi tych syropków smakowych heh Pomyślałam, że kupię czopki ale okazało się, że tu są na receptę:/ Także jak będę w Pl to kupię a może do tygodnia ten katar jej zniknie.

PoZdrawiamy
IMG_20180617_162900_221.jpg

Załączniki

• IMG_20180617_162900_221.jpg
    IMG_20180617_162900_221.jpg
    78,6 KB · Wyświetleń: 321
reklama
Dziewczyny miłych wakacji:) Ja cały czas mam w głowie Juratę ymmm❤

Na weekendzie dużo chodziliśmy po placach zabaw, nad zalew czy w ogóle po naszych lasach, fajnie było. Tylko L jest taki marudny i osowiały, bo górne dwójki Mu idą.

Zrobiłam Bikini Chody, uff myślałam, że umrę ( pofoglowaliśmy sobie z jedzeniem na weekendzie), na obiad curry, rodzice pewnie przyjadą , później może po Męża z dziećmi skoczymy, no i tak to się kręci znowu .
Jutro rehab L, pojutrze mój alergolog. Przynajmniej będzie jakieś zajęcie.

Ostatnia edycja:
Do góry