reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra cokolwiek synuś zrobił wydaje mi się, że to wynika z zazdrości o L.Bunt buntem ale wydaje mi się, że przyczyna tkwi tu.Chociażbyś nie wiadomo ile uwagi mu to on chce więcej i więcej co jest niemożliwe więc "niegrzeczne" zachowanie jest jedynym sposobem aby to on był w centrum.
Emol mam kolegę w Wawie który agentem nieruchomości jakby co:)
Dziś spałyśmy do 8.30............

reklama
My lecielismy w nocy, jak samolot ruszał to dalam cyca i spala cały lot (1:50) z powrotem to samo :)
Byliśmy na Korfu - Sentindo Apollo Palace- polecam :)

Aim zdrowia dla młodego :) kazde wakacje dobre obojętne gdzie :)

Ja dzisiaj dentysta tysiak nie mój :( masakra...dobrze, że miałam odłożone ...

Pumelova udanych wakacji :D

Linoone my tez tak zawsze czekamy na super lasty :D

Ewella dzieki za informacje. Gdzis pojedziemy lub polecimy. Decyjza na poczatku czerwca teraz szukam i zbieram opinie

Aim ... zdrowka dla synka. I sil dla Ciebie.

Pogoda.dzis deszczowa...moja starsza sie buntuje na przedszkole bo zmudzaja ich do lezakowania a ona juz nie chce..dzis chce rozmawaic z Pania aby ja idbuerac wczesniej. Kompletnie mi nir pasuja ta 12 ta...ale dobro dziecka waznijesze.

Emol a kiedys cos wspomnialas ze mama miala sie gdzies przerpowadzic ? To juz naekatualne?

Ola w. Powidzenia na wizycie.

Dziewczyny, ja mam niby normalnie okres, ale jest mega nieregularny. Raz 27 dni, potem 43, potem 29, potem 37, a teraz już chyba 34 dzień leci. Normalnie oszaleję przez to.

Emol, my co prawda nie mamy takich problemów z mieszkaniem, ale mamy tylko 2 pokoje, więc jak będzie drugie bobo, a planujemy niedługo, to za chiny się nie zmieścimy. Już ustaliliśmy że bierzemy kredyt i za rok w lecie kupujemy większe mieszkanie.
Ustaliliśmy też, że jak młody się nie dostanie do żłobka, a jest prawie 500 na liście ;P to nie idzie wcale, tylko zostaje że mną, a ja kombinuję jak zarobić dużo kasy z dzieckiem przyklejonym do nogi ;)

Ewella, też planuję podczas startu dać cyca, tak żeby usnął. Ciekawe czy się uda ;) mieliście normalne miejsca w samolocie czy te szersze? Jak patrzę na te z większą przestrzenią to dopłata 70 zł!!

Ewella mnie by się przydało iść do dentysty na przegląd.Ja mam generalnie mocne zęby i na szczęście nie posypały mi się po ciąży ale jak będę w pl to pójdę.Ostatni raz miałam robione 15 lat temu i jak później chodziłam kontrolnie to wszystko było ok i mam nadzieję, że tak pozostało...
Co do last minute kiedyś upolowaliśmy 2tyg wakacje na Cyprze za 2500)os a dzień wcześniej byliśmy mega zrezygnowani bo były po 5600 /os...Także ceny zmieniają się co chwilę.Ja tak teraz poluję na bilety do pl jak planuję jechać hehe
Linoone hihi ja też już myślę jak tu zarobić kasę mając Emi 24h :) Już się orientowałam i do przedszkola może iść dopiero w wieku 3 lat, wcześniej w wieku 2 lat mogą iść dzieci, których rodzice dostają jakieś benefity, no niestety mój R przekracza troszkę dochód, żeby coś dostać.
Ważymy 6920.Czyli od marca przybrała 440.Powiedziano mi, że młoda powinna pić już mniej mleka i jeść więcej stałych no ale niby jak ja to mam zrobić skoro ona je jak ptaszek??Je prawie wszystko ( tylko ryba jej nie smakuje) ale mało.Jak jej daję no warzywa, żeby sama jadła to się tylko bawi i ogląda umorusane łapki co ją bardzo cieszy, a jak ja ją karmię jakimiś zupkami itp to zje z 50ml.No takie dziecko i nic nie poradzę.

No Emol 1 ciąża, teraz 2 i te problemy z mieszkaniem, nawarstwia się to wszystko, ale spokojnie, nic się nie dzieje bez przyczyny;-) ;)

Aga K sprzedany rodzicom, ale nie ma szans żebym tu sprosiła jakiegoś faceta podczas nieobecności Męża, o nie hehe, nawet najlepszego kumpla:laugh2:

Kasia też mi się tak wydaje, bo niby dzieli się ze wszystkim z L, daje mu zabawki i przytula i tak czule do Niego mówi, ale widać te kurwiki w oczach:-p

Dobra, jakąś jogę zrobiłam, pomopowałam, trochę też pomalowałam, rybka na obiad, zaraz rodzice pewnie K przywiozą i będzie lulu.

Chybra u mojej koleżanki, która też ma synów z małą różnicą była taka sytuacja że jak ten starszy miał rok to dusił poduszką tego małego jak tylko mama nie patrzyła.Takie małe dziecko a już czuło zagrożenie.

Straszne. K przez jakiś czas rzucał na L bawiącego się na ziemi kołdrę i cieszył się jak pod nią coś się ruszało, zabieraliśmy ją i po jakimś czasie chyba zapomniał o tej zabawie, ale były też jakieś uderzenia czy szczypanie, opieprz dostawał. No i w sumie przez jakiś czas był jak aniołek. Skubany wie co robi i wie co robić aby coś uzyskać . Tak samo w koło. Nie marudzę już, bo i L i K są dla mnie najlepsi na świecie , a ja po prostu muszę ogarniać się i odpoczywać w takich chwilach jak ta gdy Oni śpią i później dalej zapieprzać i tyle oooo:-) :)

reklama
Linoone mieliśmy normalne miejsca w tamtą stronę siedzielismy we 3 i Iga na kolanach u mnie a wracając we 2 i Iga na kolanach, było lepiej jak było miedzy mną a mężem miejsce puste ;)

Kasia no ja niestety z tych co mają słabe zęby ..
No my w tamtym roku upolowalismy Krete 2tyg all za 1000zł :D

Do góry