reklama
aha83
kwietniówka '09
Misia gorączki nie było, ale nóżka mega boli [emoji58] super dzielny Grześ, ciekawe jak mój Miki zniesie lot w sierpniu, pewnie już , o zgrozo [emoji54], będzie chodził
Pumelova bawcie się dobrze, będzie super
Kasia_831 super jest zoo w Wiedniu, polecam
Linoone to powodzenia w polowaniu na last minute [emoji4]
AIM zdrówka, mój wstaje o 6 i dla mnie to jeszcze środek nocy, wiec 4:30 to dopiero koszmar,współczuję [emoji58]
Chybra dobrze, że miałaś gdzie się wyżyć [emoji39][emoji6]
Pumelova bawcie się dobrze, będzie super
Kasia_831 super jest zoo w Wiedniu, polecam
Linoone to powodzenia w polowaniu na last minute [emoji4]
AIM zdrówka, mój wstaje o 6 i dla mnie to jeszcze środek nocy, wiec 4:30 to dopiero koszmar,współczuję [emoji58]
Chybra dobrze, że miałaś gdzie się wyżyć [emoji39][emoji6]
Tam ma zacienione, to już od dość dawna trwa i od tej godzinie jeszcze słońca wtedy nie było, teraz już jest, się on tam i tak ma ciemnoLinoone, Jenny życzę dobrej oferty
Aim a macie zaciemnione pomieszczenie? Czy wstaje że sloncem? Z ciekawości pytam
Misia super że lot tak spokojnie
Hej,
Linoone - trzymam kciuki za lasta [emoji110][emoji110].
Aim - zdrowka dla Synka. Ale sobie dzielnie poradziliscie i ze zlobkiem i z praca. Na jakim oddziale teraz jestes?
Co do tych wczesnych pobudek wspolczuje, moja tylko sie mota w okolicach 4:00, ew.do cyca sie podpina na chwile i idzie spac. Dzisiaj za to, ja od 4:00 nie spie, i czuje ze slaby bede miala dzien.
Przerabane z tymi reakcjami na jedzenie, przykro mi bardzo [emoji853].
Chybra - ojj kochana, nie pierwszy i nie ostatni taki wyskok u K [emoji6]. Cierpliwosi [emoji3]. Dobrze, ze mielas gdzie sie wyrzyc i skupic uwage na innej czynnosci.
Aim - zdrowka dla Synka. Ale sobie dzielnie poradziliscie i ze zlobkiem i z praca. Na jakim oddziale teraz jestes?
Co do tych wczesnych pobudek wspolczuje, moja tylko sie mota w okolicach 4:00, ew.do cyca sie podpina na chwile i idzie spac. Dzisiaj za to, ja od 4:00 nie spie, i czuje ze slaby bede miala dzien.
Chybra - ojj kochana, nie pierwszy i nie ostatni taki wyskok u K [emoji6]. Cierpliwosi [emoji3]. Dobrze, ze mielas gdzie sie wyrzyc i skupic uwage na innej czynnosci.
Chybra
Fanka BB :)
No dziewczyny było malowanie i pifko Mąż pomyślał, bo też miał przygody. Gdy wracał z pracy to chłodnica mu wybuchła, ale odebrał rower dla jednego chrześniaka i przyszedł rowerek biegowy dla drugiego na szczęście. Auto za godz idzie do mechanika, dobrze, że mamy takiego zakumplowanego i w dodatku to auto od Niego kupiliśmy więc zależy Mu aby było sprawne
No i w zw z tym oczywiście nie jadę dziś na spotkanie, a już udało mi się opiekę zorganizować...
Z K to tak raz na jakiś czas jest takie przesilenie, ojjj nikt mnie tak nie umie wyprowadzić z równowagi. Ale co zrobić. Trzeba sobie radzić.
No i w zw z tym oczywiście nie jadę dziś na spotkanie, a już udało mi się opiekę zorganizować...
Z K to tak raz na jakiś czas jest takie przesilenie, ojjj nikt mnie tak nie umie wyprowadzić z równowagi. Ale co zrobić. Trzeba sobie radzić.
Hej,
Dokładnie między ortopedia a psychiatria bo jedno skoczyłams i miałam zacząć następne ale wyszła przerwa
U nas tez deszczowo, ale to tak juz od wtorku. Takze spacerki na szybko, a wieksze sprawy, zakupy, to juz autkiem :-).
Emol - tak sobie mysle o tej Waszej sytuacji, i ja bym nie poddala sie sytuacji ciazowej i mimo wszystko szukalabym innego mieszkania. Pisalas o mamie i ich mieszkaniu, ale to chyba nie do konca idealne rozwiazanie, w razie powrotu trzeba by bylo sie przenosic. Wierz mi, w ciazy o wiele latwiej pewne rzeczy ogarnac niz po. Teraz mamy niemowleta, przy ktorych czasami idzie "zwariowac" [emoji173] , przy dwojce nie bedzie lzej.
Ola - oby Wasza wizyta wypadla w trakcie luki miedzy ulewami.
Chybra - uuuu, to pech. Szkoda tego spotkania, ale moze kumpel wpadnie do Was, a dzieci sprzedasz Rodzicom [emoji6].
Aim - o zesz... Ty juz chyba wszystkie specjalizacje obskoczylas [emoji16]. A jak generalnie czujesz sie w pracy po wielkim powrocie?
Pumelova - odpadam z grona bez @. Dzisiaj mnie zaskoczyla, ehhh [emoji20] (a bylo tak milo).
Spakowani?
Emol - tak sobie mysle o tej Waszej sytuacji, i ja bym nie poddala sie sytuacji ciazowej i mimo wszystko szukalabym innego mieszkania. Pisalas o mamie i ich mieszkaniu, ale to chyba nie do konca idealne rozwiazanie, w razie powrotu trzeba by bylo sie przenosic. Wierz mi, w ciazy o wiele latwiej pewne rzeczy ogarnac niz po. Teraz mamy niemowleta, przy ktorych czasami idzie "zwariowac" [emoji173] , przy dwojce nie bedzie lzej.
Ola - oby Wasza wizyta wypadla w trakcie luki miedzy ulewami.
Chybra - uuuu, to pech. Szkoda tego spotkania, ale moze kumpel wpadnie do Was, a dzieci sprzedasz Rodzicom [emoji6].
Aim - o zesz... Ty juz chyba wszystkie specjalizacje obskoczylas [emoji16]. A jak generalnie czujesz sie w pracy po wielkim powrocie?
Pumelova - odpadam z grona bez @. Dzisiaj mnie zaskoczyla, ehhh [emoji20] (a bylo tak milo).
Spakowani?
reklama
Emol
Fanka BB :)
Aga duży i chyba jedyny plus tego mieszkania ze jest 1 km od mojej mamy, moja teściowa też nie daleko bo dojedzie w 20 min. w miedzyczasie szukamy innego mieszkania, ale wiedzac ze e3 miesiace bedziemy bez mojej "wyplaty z zusu " to nie możemy pozwolić sobie aby wziąć jakieś mega drogie mieszkanie. Co za tym idzie jeśli tańsze to poza Warszawą i z dojazdem mojej mamy i teściowej byłby problem. A tak jak mówisz przy 2 dzieci przydaje się pomóc. mam mętlik w głowie, chciałam tu mieszkać rok, właśnie minął a nadal siedzimy tutaj i jestem sfrustrowana. Bo chciałam już planować na swoje, a tu znowu kiszka.
Tak samo chcieliśmy wakacje, ale zobaczymy kiedy Kuba dostanie urlop bo ma przedluzana umowę za tydzień. I wtedy się dowie. Może na super lasy minutę, za śmieszne pieniądze się uda w czerwcu. Ale też nie wiem. Najbliższe pół roku to takie jedno wielkie nie wiem. :/
Do października Arturowi chcemy kupić nieco większe łóżeczko 70x140 a małe dać Liwci. I jeśli tu zostaniemy to musiałabym zrobić przemeblowanie. :/
Tak samo chcieliśmy wakacje, ale zobaczymy kiedy Kuba dostanie urlop bo ma przedluzana umowę za tydzień. I wtedy się dowie. Może na super lasy minutę, za śmieszne pieniądze się uda w czerwcu. Ale też nie wiem. Najbliższe pół roku to takie jedno wielkie nie wiem. :/
Do października Arturowi chcemy kupić nieco większe łóżeczko 70x140 a małe dać Liwci. I jeśli tu zostaniemy to musiałabym zrobić przemeblowanie. :/