reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola ten domowy CRP to kłujesz paluszek - my to zrobilismy na śpiocha tylko się przebudziła i znowu w kime. Kropelke krwi do pipetki, pozniej kapiesz na test i dalej wiadomo prawie jak ciążowy. Wszystko jest w zestawie. Palec klujesz jak na glukoze. W przychodni tez albo z krwo albo „szybki” czyli paskowy robia.
Nam poradzono zeby w razie w podjechac na szybki ale pojechalibysmy na test paskowy a wyszlibysmy z chorym dzieckiem bo bu cos zlapala.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Mamy po raz pierwszy chrupki dałam końcem grudnia i wogóle nie była zainteresowana.Dopiero kilka dni temu jej posmakowały także trochę jej zeszło:) a przez te 2 miesiące non stop jej dawałam.Zawsze pociumkała odrobinę i wyrzucała a teraz zje całego;)

U nas rano -3,później 0 tylko tutaj jest to bardziej odczuwalne.Np 0 to dla mnie jak -5 heh Nie wyobrażam sobie mieć teraz takich mrozów i z dzieckiem w domu siedzieć.Chyba bym zwariowała, ona też.

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

Czy tylko Kubie po dolnych jedynkach wychodzi górna DWÓJKA? [emoji23]
Spodziewałam sie górnych, bo ślinił sie, wysypka, ale No nie dwójki. Obstawiałam jednak jedynkę :D a tu wczoraj wyczułam i dzis widze cos białego po prawej str w miejscu 2 ‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola mojej wychodzą górne jedynki, w sumie już się przebiły. Ale od jakiegoś czasu widzę w miejscu dolnych dwójek takie białe kropki, więc nam idą ale dolne. Chyba trochę szybko jak na dwójki, no ale cóż.

Moja Zuzia dzisiaj po raz pierwszy przewróciła się z brzuszka na plecy. No i zaczęło się turlanie. Na maa się jej spodobało. Po kąpaniu zamiast iść spać, to się turlała na łóżku z 45 minut, już myślałam, że nie zaśnie.

Chrupki kiedyś potrafiła zjeść 2 takie długie, a ostatnio trochę podzióbie i więcej nie chce. Za to dałam jej kawałek chlebka w rękę, tak jak któraś z Was dawała, no i wcina. Przynajmniej ja mogę zjeść w spokoju śniadanie :)

To u nas dolną jedynka a teraz górną wychodzi, a dolna jedynka po lewej str daleko w tyle w porównaniu do górnej

tb73j48a2bxk0byd.png

h44eflw1ladqrmrl.png

Czesc dziewczyny.

Ale mamy dzis mrozby poranek. Nie ma to jak zima tylko u nas sniegu brak.

Madzik87. Wspoluczuje chorob dzieci..ja moja dzis pierwszy raz posalam do przedszkola po 2.5 miesiacach. Ale trafialam na swietnego.lekarza..byla tam z mlodsza i okazalo sie ze nawracajace infekcje to przyczyna bakteri. Wystarczylo zrobic na pocztaku infekcji wymazy. Teraz musimy to zwalczyc. Namow.lekarza albo zrob prywatnie dziewczynkom wymazy z gardla i nosa. My jutro jedzieny z mezem i starsza.corka zrobic tez sobie czy wymazy czy ktos z nas nie jest tez noscilelem. Takze dziewczyny jak sie okazuje bez badan leakrze lecza objawy a nie przycyzny chorob. Szkoda tylko ze ten lekarz juz jest po 70
Nie wiem jak dlugo bedzie przyjmowal.
Ale mam nadzieje ze sil i zdrowia starczy.mu jeszczr na kilka lat..bo tacy lekarze to skarb..mimo ze przyjmuja tylko prytwatnie.

My juz skonczone 7 miescy zebow nie widac...

Dziewczyby ktore probyja blw...mozecir napisac czy Waszr dzieci.sie nirme krztsusza ?tego sie boje...

Mój bąbel kończy dzis 8 miesięcy [emoji173] nie siedzi nie raczkuje nie ma zębów nie je nic poza cycem - możecie się dowartosciowac [emoji23][emoji23][emoji23]
Do tego mamy katar [emoji106]

Emol no tak:) ja na forum trafiłam dopiero w 14tyg więc mnie to tu ominęło;)

Abed to dzisiaj podam chleb może posmakuje [emoji23] bo banan nie:/

Madzik masakra, już widzę ten żłobek [emoji85][emoji85]

Napolka jak Asia się czuje?:*

Kasia moja czasem jest tak padnieta że śpi bez problemu. Myślę że teraz coraz trudniej przebodzcowac dzieci w porównaniu do tego co było parę miesięcy temu.
Ja nie jestem fanką homeopatii:D

Ola W nie czytam, moja do snu ma piers;) jak czytam w ciągu dnia to i tak chce głównie zjeść książeczkę

Linoone super że jesteś wytrwala!

Mmag moja też że mną walczy podczas ćwiczeń, ale generalnie ja wygrywam;)

Judith fajna sprawa z tym crp. Może też zakupie :D

Beatka turlanie jest super:D moja ciągle się turla, kreci:) aż się boję co będzie przy czworakowaniu

Jenny fajnie że trafiłaś na dobrego lekarza. Dobrze wiedzieć o tych wymazach, może też się zainteresuje.

U nas było rano-14, więc kisimy się dalej[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry