reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola ten domowy CRP to kłujesz paluszek - my to zrobilismy na śpiocha tylko się przebudziła i znowu w kime. Kropelke krwi do pipetki, pozniej kapiesz na test i dalej wiadomo prawie jak ciążowy. Wszystko jest w zestawie. Palec klujesz jak na glukoze. W przychodni tez albo z krwo albo „szybki” czyli paskowy robia.
Nam poradzono zeby w razie w podjechac na szybki ale pojechalibysmy na test paskowy a wyszlibysmy z chorym dzieckiem bo bu cos zlapala.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Mamy po raz pierwszy chrupki dałam końcem grudnia i wogóle nie była zainteresowana.Dopiero kilka dni temu jej posmakowały także trochę jej zeszło:) a przez te 2 miesiące non stop jej dawałam.Zawsze pociumkała odrobinę i wyrzucała a teraz zje całego;)

U nas rano -3,później 0 tylko tutaj jest to bardziej odczuwalne.Np 0 to dla mnie jak -5 heh Nie wyobrażam sobie mieć teraz takich mrozów i z dzieckiem w domu siedzieć.Chyba bym zwariowała, ona też.

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

Czy tylko Kubie po dolnych jedynkach wychodzi górna DWÓJKA? [emoji23]
Spodziewałam sie górnych, bo ślinił sie, wysypka, ale No nie dwójki. Obstawiałam jednak jedynkę :D a tu wczoraj wyczułam i dzis widze cos białego po prawej str w miejscu 2 ‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola mojej wychodzą górne jedynki, w sumie już się przebiły. Ale od jakiegoś czasu widzę w miejscu dolnych dwójek takie białe kropki, więc nam idą ale dolne. Chyba trochę szybko jak na dwójki, no ale cóż.

Moja Zuzia dzisiaj po raz pierwszy przewróciła się z brzuszka na plecy. No i zaczęło się turlanie. Na maa się jej spodobało. Po kąpaniu zamiast iść spać, to się turlała na łóżku z 45 minut, już myślałam, że nie zaśnie.

Chrupki kiedyś potrafiła zjeść 2 takie długie, a ostatnio trochę podzióbie i więcej nie chce. Za to dałam jej kawałek chlebka w rękę, tak jak któraś z Was dawała, no i wcina. Przynajmniej ja mogę zjeść w spokoju śniadanie :)

To u nas dolną jedynka a teraz górną wychodzi, a dolna jedynka po lewej str daleko w tyle w porównaniu do górnej

tb73j48a2bxk0byd.png

h44eflw1ladqrmrl.png

Czesc dziewczyny.

Ale mamy dzis mrozby poranek. Nie ma to jak zima tylko u nas sniegu brak.

Madzik87. Wspoluczuje chorob dzieci..ja moja dzis pierwszy raz posalam do przedszkola po 2.5 miesiacach. Ale trafialam na swietnego.lekarza..byla tam z mlodsza i okazalo sie ze nawracajace infekcje to przyczyna bakteri. Wystarczylo zrobic na pocztaku infekcji wymazy. Teraz musimy to zwalczyc. Namow.lekarza albo zrob prywatnie dziewczynkom wymazy z gardla i nosa. My jutro jedzieny z mezem i starsza.corka zrobic tez sobie czy wymazy czy ktos z nas nie jest tez noscilelem. Takze dziewczyny jak sie okazuje bez badan leakrze lecza objawy a nie przycyzny chorob. Szkoda tylko ze ten lekarz juz jest po 70
Nie wiem jak dlugo bedzie przyjmowal.
Ale mam nadzieje ze sil i zdrowia starczy.mu jeszczr na kilka lat..bo tacy lekarze to skarb..mimo ze przyjmuja tylko prytwatnie.

My juz skonczone 7 miescy zebow nie widac...

Dziewczyby ktore probyja blw...mozecir napisac czy Waszr dzieci.sie nirme krztsusza ?tego sie boje...

Mój bąbel kończy dzis 8 miesięcy [emoji173] nie siedzi nie raczkuje nie ma zębów nie je nic poza cycem - możecie się dowartosciowac [emoji23][emoji23][emoji23]
Do tego mamy katar [emoji106]

Emol no tak:) ja na forum trafiłam dopiero w 14tyg więc mnie to tu ominęło;)

Abed to dzisiaj podam chleb może posmakuje [emoji23] bo banan nie:/

Madzik masakra, już widzę ten żłobek [emoji85][emoji85]

Napolka jak Asia się czuje?:*

Kasia moja czasem jest tak padnieta że śpi bez problemu. Myślę że teraz coraz trudniej przebodzcowac dzieci w porównaniu do tego co było parę miesięcy temu.
Ja nie jestem fanką homeopatii:D

Ola W nie czytam, moja do snu ma piers;) jak czytam w ciągu dnia to i tak chce głównie zjeść książeczkę

Linoone super że jesteś wytrwala!

Mmag moja też że mną walczy podczas ćwiczeń, ale generalnie ja wygrywam;)

Judith fajna sprawa z tym crp. Może też zakupie :D

Beatka turlanie jest super:D moja ciągle się turla, kreci:) aż się boję co będzie przy czworakowaniu

Jenny fajnie że trafiłaś na dobrego lekarza. Dobrze wiedzieć o tych wymazach, może też się zainteresuje.

U nas było rano-14, więc kisimy się dalej[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry