reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aniek, Abed najlepszego [emoji4]

Aniek super ze impreza udana,bedzie z Maji imprezowiczka [emoji16]

Pumelova super ze u Agatki juz lepiej. No i u Ciebie dieta w koncu "bogatsza".

Emol zdrowka dla Ciebie.

Kasia ja czapke na jesien i teraz na wiosne zamawialam u dziewczyny co szyje na wymiar.

Maziajka Szymek tez dzis pokonal swoj pierwszy dlugi dystans. Przeczolgal sie przez caly korytarz [emoji16]

Misia u nas tez nocki lepsze,tylko 4 pobudki [emoji4]

Mielismy dzis rozprawe w sadzie jeszcze z czerwcowego wypadku. Nasze polskie prawo jest popiepszone.

Liluli juz kiedys mialam pisac dladczego macie sprawe w sadzie ? Z tego co pamietam to mieliscie zdazenie z ciagnikiem ? I nie byla wasza wina

Pola gratuluje czworakowania :)[emoji173]
Dom się szybko przygotuje [emoji23]

Ewella I była drzemka?:D ja dziś w końcu na spacer wyszłam bo było 150%, cały weekend 300-600:/
Ciekawe czy to jabłko u was. Może znikną rumience;)

Madzik ojej biedne dziewczyny:* zdrówka wam. I cierpliwości. Współczuję, ja mam dosyć z jedną która się nie przemieszcza i nie mówi ą co dopiero trojka

Jeśli chodzi o foteliki to nie kupujemy jeszcze ale też będziemy mieć sirona m2 i-size bo mamy bazę isofixa taka że nam pasują dwa foteliki, ten który mamy i sirona.

Misia oj najgorzej, ale dobrze że zauważyłaś że przechodzi zanim spadl.

Judith to może ten fotelik po prostu jest taki że z wkładką jest wygodniej- bez niej jest strasznie zgarbiona, też masz takie wrażenie? Macie ta bazę która pasuje do sirony?

Kasia dzięki, przeczytałam ale nic nowego czego bym nie wiedziała:))

Liluli Wow lekki poślizg ma sąd:D jak Agatce spasuje coś nowego to znów będę mogła więcej [emoji16][emoji16]

Laseczki kupujecie coś mężom na walentynki? Ustaliliśmy z moim że nic sobie nie kupujemy ale jakaś kiczowata pierdole bym mu kupiła. Walentynke, ciacho i co?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Abed tak dokladnie. Tylko kierowca ciagnika sie nie przyznal,twierdzil ze sie zatrzymal. Pomimo tego ze sa swiadkowe to tak sie ciagnie ta sprawa teraz. Bo najpierw biegly dostal zle informacje,musial pisac nowa opinie. 22.02 ma byc kolejna. A ja przed kazda rozprawa sie stresuje samym tym ze ide do sadu.

Pumelova my nigdy nie obchodzilismy walentynek. I nic sie nie zmienia [emoji4]

Pumelova ja kupie ciastko jakieś albo zrobię ;) zobacze na ile mi Iga pozwoli :p
nie przepadam za tym świętem ;)
a w tym dniu teraz będzie 10 rocznica śmierci mojej kochanej babci...
Jakie teraz nowości jadlyscie? :)

My fotelika powoli szukamy ale jeszcze ten Iga ma dobry :)

Liluli Ewella my zawsze szliśmy na kolację, z resztą na każdą okazję wychodzilismy jeść na miasto, ale w tym roku odpada z powodu diety.
Rok temu w walentynki o 22 byliśmy u weta bo pies zjadł sznurek z zabawki [emoji23] po randce właśnie.

Ewella ojej :*:*
Nic nie jadlyśmy bo po jablku była krew i jak jej już nie ma trzeci dzień to dopiero mogę coś dac. Więc jutro damy:) chyba banana. Wolałabym morele ale ciocia radzi banana. Boję się że znów będzie to samo ☹

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova my co roku nic nie kupujemy tylko ze sobą czas spędzamy. Ale wiesz możesz dać to.
1518470469-77fa03178da770f7-aaaaaa.jpeg

Hahahaha

reklama
Nie Pumelova my mamy base2fix to nie pasuje do siriony. Ja mam teraz aton q i bez wkładki w zasadzie nie zmienia ułożenia tylko jest niżej.

Mnie walentynki wnerwiają i niestety tak wyszlo ze mamy rocznicę wiec jak chcemy gdzieś wyjsc wczesniej trzeba sie ogarnac bo wszytko prorezerwowane [emoji12] w tym roku świętujemy w przychodni, uczcimy szczepieniem mojego maluszka [emoji27]

Ja jako dodatek do prezentów kupuję kwiatka.. burbon albo whiskey. Mój P jest smakoszem tej ‚rudej wódy’ więc wyszukuję ‚nowości’. Ja nie kumam to dla mnie ohydne ale on sobie to gromadzi.

Liluli na samą myś o polskim sadzie mnie mdli. Mnie gość co robil nam meble do kuchni oszukal, wziąl kase i sie przestal odzywac ( a polecony byl) policja, prokuratura.. a na rozprawie pani prokurator nam powiedziala ze moglismy sie tego spodziewac ( nie wiem jak i na jakiej podstawie) i uszlo mu plazem. Mam nadzieję że Tobie pójdzie lepiej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry