reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pumelova - sprobowalam koziego sera i malemu na razie nic nie jest... moze czasami zjem cos z nabialu. Kupilam ser ekologiczny i w smaku nie byl tak intensywny jak inne kozie sery. My od lat nie kupujemy sobie prezentow. Czasami moj maz mnie zaskoczy i cos tam mi da. Moze jakas plyte z lat "mlodosci"?

My też nie obchodzimy walentynek, w zeszłym roku dostałam od męża durszlak :D (akurat w walentynki wybraliśmy się na zakupy spożywcze) :) a w tym roku mąż mnie zaskoczył, bo wręczył mi kartę i powiedział że mam coś ładnego sobie na ten wieczór kupić, w sumie taki bardziej pretekst niż potrzeba świętowania ale w ogóle mi to nie przeszkadza :p

Dziękujemy wszystkim ciociom za życzonka.

Napolka fajnie że widać postępy u Asi. Czekam niecierpliwie, aż ta moja dama zacznie raczkować. U nas nr.1 ma pilot i telefon, potem jedzenie mamy:-D
Gratuluję spadku wagi.
Powiedz co z tą za krótką szyją? Maja też "nie ma szyi"
Jak po wizycie u neurologa?

Emol biedna może sok z malin, albo mleko z czosnkiem? Nie wiem na ile to pewne, ale znajoma mówiła, że jak ich zbiera, to na noc do skarpetek wkłada po plastrze surowego ziemniaka i rano ziemniak czarny, a choroby nie ma. tylko powiedziała że to działa zanim się rozkręci. Może spróbuj??

Maziajka dasz radę. Bo jak nie my, to kto?:-) :)
Gratulujemy Jagodzi pełzania. Jak Jasio i Jagoda?

Kasia twój przynajmnie chce rozmawiać, mój udaje ,że nic się nie stało i pewnie jeszcze to on czuje się urażony.
Czytam co piszesz i wyczuwam panią Szpilkę...ale taka jest prawda, wszystko wynosimy z domu.

Pumelova gdzieś ty tego chłopa kobieto zamawiała?:o mieli więcej egzemplarzy?:-D
Dobrze że z kupkami u Agatki lepiej.
Nie przepadam za tym dniem, ale każdy powód dobry do świętowania. Raczej gdzieś wychodziliśmy, ale w tym roku to odpada.Ja mojemu kupiłam kubek termiczny z serduszkiem, bo tylko on nie miał jak wyjeżdżamy. Młodemu koc w serduszka , Majce ciągle coś kupuję:D,( najstarszemu niestety nic w tym roku:sad:)i jeszcze torcik kupię, jakąś dobrą kolacyjkę przygotuję.

Ewella u nas też obowiązkowo cyc po przebudzeniu, więc nie ma mowy żeby tata wstawał.
Nooo też ja się na wyjściu Majką cały czas zajmuję, inaczej by nam nie dała posiedzieć.
Fajnie że już wstaje Iga, teraz jeszcze bardziej trzeba jej pilnować?

Misia dziękuję. No powiem nieskromnie, że nogi mam nie najgorsze, za to reszta pozostawia wiele do życzenia:yes:
Grzesio cwaniaczek, gratulujemy.

Liluli oby jej się za bardzo imprezowanie nie spodobało, bo tatuś będzie jej pilnował jak skarbu.:biggrin2: i chłopaków odganiał.:p
Gratulujemy dystansu. ja już się nie mogę doczekać.
Jak w sądzie? O już doczytałam, że to nie koniec.

Pola gratuluję czworakowania.

Abed jak pojedziecie z Olą do spa, to ja też jestem chętna na ucieczkę z domu:-p

Madzik zdrówka dla Was i dużo siły.

Judith mój też jest smakoszem "rudej" ale on dostaje w pracy, to mamy pełny barek, niestety.
Współczuję syt.z meblami i panem oszustem. No co za typ!

MeryH no i pięknie. Kupisz sobie co tobie się podoba;)

Królewna się zdrzemnęła, to i ja się kładę, bo 6.40 pobudka. Dobranoc.

No właśnie my też nigdy nic sobie nie kupowalismy tylko wychodzilismy na randkę dlatego pytam Was o pomysly, ale już postanowiłam nic więcej nie kupować tylko spędzić mily wieczór;) dzięki

Emol hahah [emoji23]

Judith Aaa my mamy aton M właśnie z powodu bazy. Niby oszczędność bo raz kupiliśmy bazę ale jak będziemy mieć drugie dziecko to i tak trzeba kupić nowa[emoji23]
No najgorzej do kina bo pełno [emoji23] więc my to głównie jeść.
Mój też lubi whisky ale dostał pełno na święta i na urodziny dostanie więc odpuszczam.
Nieźle Was oszukal:/

Aha jejku wspolczuje... I sobie, bo to przede mna!

Poranna burza a wiesz że można kupić wegański ser zolty? Czytałam że jest super. Ale nie pamiętam nazwy, jak chcesz to ci poszukam.
Jednak.odpuszczam prezent;) ale dziękuję!
Ja zawsze kwiatka dostaje i walentynke.

MaryH o to jest fajny prezent[emoji23] [emoji6]

Aniek w liceum[emoji173][emoji23] kubek fajny pomysl:) ale odpuszczam, po prostu zrobię mu coś dobrego i posprzątam [emoji23]
Mam nadzieje ze reszta nocy minęła spokojnie:)

U nas noc niezła- wyrodna matka polka nie przewinela kupy dzięki czemu spaliśmy do 5 rano! Oczywiście z przerwami na cyca ale to w łóżku to nie liczę. Ważne że spala. Potem przed 6 zasnęła i do magicznej 7 pospalysmy.

Miłego dnia!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek dzięki za info o ziemniaki ale ja już mam zaawansowaną chorobę bo mi przeszło na uszy i mam mokry kaszel ale najstepnym razem jak będę pamiętać to wloze.

Pumeliva fajny pomysł i myślę że mąż h dziennie zadowolony jak "posprzatasz" i ugotujesz. :)

My natomiast spędzimy walentynki w 2 osobnych pokojach. Tak jak to robimy od soboty.

Kuba dzisiaj przeszedł sam siebie- zasnął wczoraj po 21 i obudził sie dzi o 9!!! [emoji33] nad ranem tylko troszke popłakał przez sen, ale to była sekund- włożyłam smoczek i git

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My natomiast spędzimy walentynki w 2 osobnych pokojach. Tak jak to robimy od soboty.

Kuba dzisiaj przeszedł sam siebie- zasnął wczoraj po 21 i obudził sie dzi o 9!!! [emoji33] nad ranem tylko troszke popłakał przez sen, ale to była sekund- włożyłam smoczek i git

A na karmienia się nie budzi? Jak to zrobić? [emoji16]

Nie. On od urodzenia spał ładnie. To ja ho budziłam na karmienie od 1 dni zycia ;) ostatnie 2 tyg miał takie, ze sie budził głodny. Ale z dnia na dzien tka sie zrobiło i z dnia na dzien przeszło, wiec nie wiem co to było.
Zazwyczaj śpi krócej :) ale nadal 8 albo ponad 8h. Jedynie w nocy czasem a to smoczek a to cos sie śni. Ale nawrt go nie wyjmuje z łóżeczka. Zwłaszcza jak smoczek,, bo on przez sen płacze wtedy, dostaje smoka i śpi dalej.
Chyba taki typ po prostu ;) albo pokutuje za 1 ciężkie miesiace koedy to w dzien spał po 15 min i non stop sie darł ;)

reklama
Nie. On od urodzenia spał ładnie. To ja ho budziłam na karmienie od 1 dni zycia ;) ostatnie 2 tyg miał takie, ze sie budził głodny. Ale z dnia na dzien tka sie zrobiło i z dnia na dzien przeszło, wiec nie wiem co to było.
Zazwyczaj śpi krócej :) ale nadal 8 albo ponad 8h. Jedynie w nocy czasem a to smoczek a to cos sie śni. Ale nawrt go nie wyjmuje z łóżeczka. Zwłaszcza jak smoczek,, bo on przez sen płacze wtedy, dostaje smoka i śpi dalej.
Chyba taki typ po prostu ;) albo pokutuje za 1 ciężkie miesiace koedy to w dzien spał po 15 min i non stop sie darł ;)

Mój bezsmoczkowy. I też się darł i ciągle to robi. I śpi 2 razy po 30 minut. Ehh...

Do góry