reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol, gratuluję egzaminów. No i 2 kresek ;) Dacie radę. Rób betę i leć do gina, powodzenia :o

Aha, mniam, wygląda pysznie!

Aniek, trzymaj się, nasze problemy przy waszym to nic..

U nas dziś lepsza nocka, ale i tak była pobudka ok 3 i płacz. Zasnął po 30 min ale oczywiście z nami.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol gratuluję!
U nas było trochę podobnie przy drugim, co prawda już mieliśmy zaplanowane że za pół roku chcemy zacząć starania a tu 2 kreseczki (w dniu w którym szefowa zaproponowała mi awans...). Przez pierwsze tygodnie nie wiedziałam czy się cieszę. Po pierwszym usg wszystko przeszło i w końcu zaczęłam się cieszyć. Kochana, będzie dobrze, dacie rade :)

Chybra, świetny tatuaż, mega mi się podoba :D

Aniek moja szwagierka ma syna z refluksem i łagodnymi zaburzeniami IS. Mały nie śpi w nocy, miliony pobudek, karmienie, smoczek i tak dalej (a ma już 1,5 roku). Z tego co od niej wiem to refluks najbardziej właśnyie dokucza w nocy- jak dziecko leży to dodatkowo łatwiej wszystko podchodzi do gardła. A w ciągu dnia jej syn jest uśmiechnięty przez cały czas. No i tez od małego jedna drzemka max 45 min. Także może warto sprawdzic czy to nie to.

Wy tu prezenty na walentynki a my idziemy szcEpic na meningokoki [emoji85][emoji85][emoji85] a i btw w walentynki mamy rocznice ( dla mnie to dzien jak kazdy inny i tak wyszlo)

Emol!! Super! Nie ma co się przejmować ułoży się [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol...od rana takie emocje..kciuki zacisniete. Nie przyjmuj sie. Myslalas ze Artur bedzie jedybakiem...a jednka los szykuje dla Was niespodzianke. Bedziemy tu niecierlpiwe czekac na wieac od Ciebie.

My nadal walczymy z temp. Juz ladbie spadla po nocy...ale dzis trzeci dzien. Zoabczymy co przyniesie.

Wszytkim dziecaiczkom zyczymy zdrowka.

I.miego dnia dla Was dziewczyny.

Emol wow. Super, gratuluję. Nie łam się, nic nie martw, będzie dobrze. Pomysl sobie ze jak będziesz w moim wieku to dzieci Ci będą już do szkoły chodziły, a ty będziesz wolna, na ile wolna może być mama. A ja się jeszcze tak staro nie czuje :)
Aha jakie piękne bułeczki. Jak nocka? U nas mały sukces, 4 godziny ciągiem, ale oczywiście że mną w łóżku. No i 4 karmienia.
Aniek może viburcol? Współczuję bardzo, nie wiem jak ty jeszcze starszaka ogarniasz. A co się dzieje z nastrojem przy braniu tabsow bo mi właśnie lekarz zapisał.
Aga_k_m Gratulacje zębów, idą Kalince jak szalone. Powodzenia u dermatologa.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Agakm ja jem wędline tylko po prostu sprawdzam sklad:) A bułki kupuje w Biedrze, sprawdzałam składy bo mają obowiązek mieć gdzieś na wierzchu sklady.
W Lidlu i auchanie też kupowałam takie bez mleka. Bez jaja nie ma zle, bardziej brakuje mi nabialu. Oby coś pomogło! A czym smarowalas? Czytałaś na srokao o kremach? Ja mam w domu cały arsenal kremów próbek ale nie miałam na szczęście okazji wypróbować.
Jak coś podam Ci jakie słodycze możesz jeść [emoji23][emoji23]
Może czas pójść do dermatologa?

Linoone to nienajgorzej :) mój dziś usypial o 3 w nocy Agatke ale skutecznie, w koncu.

Emol będzie super:) :* nie martw sie:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - Kalina jest pod opieką dermatologa od sierpnia, tylko jak coś pomagało to na krótko. Do smarowania miała już locoid crelo, elosan, bepanten sensitiv, mediderm, atoperal, masc ochronna z Wit.A, linomag. Ciekawa jestem jutrzejszej wizyty, ta dr jest też dobrym alergologiem. Liczę, że nas na coś naprowadzi.

Będę wdzięczna za listę sprawdzonych produktów. W sobotę zrobiłam jabłecznik bez jaj - nawet ok (i nie była to sypana szarlotka [emoji6]). Polecam cytrynowa szarlotke z MW (bez cytryny rzecz jasna [emoji23]).

Judith - my też 14.02 szczepienie, o ile Kalinie ospa się nie trafi (w tamtym tygodniu koleżanka z córkami nas odwiedziła, młodsza cały czas przy Kalinie. Następnego dnia ja wysypalo, także ryzyko spore). Fajna data rocznicowa [emoji4]

reklama
Aniek kochana koniecznie udaj się do specjalisty, kurcze najważniejsze to znaleźć przyczynę, Trzymaj się [emoji9]

Aga_k_m gratki z okazji ząbka,oby ta super lekarka [emoji41] pomogła

Linoone, Misia u mnie też dziś ciut lepsza nocka, jedno karmienie o 1 i później skrzeczenie [emoji6] o 2 i 4 ale poglaskany szybko zasnął , uff tylko ja jak na szpilkach i ciężko było mi zasnąć, ale i tak czuję się wyspana

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry