reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia a moze to bostonka ? Czerwone gardlo wysypka i goraczka. A dzis jeszcze goraczkuje ?

Aha spokojnej drogi i udanego wypoczynku :)

Pumelova super ze Wam lepiej :)

reklama
Misia rozumiem Cię że nie masz głowy do forum, biedna Ty i biedny Grześ [emoji8] oby było tylko lepiej[emoji173]
Mąż już zdrowy a pies coraz lepiej:D

Napolka serio? Dziwne, my mamy wizyty 2 razy w tygodniu i on ćwiczy z Agatka i patrzy jak my ćwiczymy- kontroluje nas, ją, czy nie ma mechanizmu unikania ćwiczeń itd.. ciekawe.
Wow szacun że ci się chciało poćwiczyć:D

Madzik biedna:* kurcze słodyczy to sobie nigdy w życiu nie odmowie [emoji23]

Ola spokojnej nocy:*

Kasia a robiłaś jakieś badania? Może masz.cos że stawami? Robiłaś morfologie, crp? Moj tata miał reumatoidalne zapalenie stawów - miał podwyższone crp.

Aha a gdzie jedziecie?? Przegapiłam cos:D

Abed dzieki!:*

Mąż wybył, Agatka śpi (oby nie tylko najbliższe 5 minut), puściłem przyjaciol i idę zaraz spać [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] w końcu już 21!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Abed chyba rumień nagły, czyli tzw gorączka trzydniowa. Ależ mnie kobieta z tą szkarlatyna wkurzyla. Jeszcze katar i brak apetytu zostało.
Aha szerokości, będzie smigane, śnieg jest.
Kasia a może warto sprawdzić borelioza, kleszcz cię kiedyś nie urąbał?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova.. jestem maniaczką przyjaciół. Miałam sv taką samą maniaczkę i prawie tylko do siebie tekstami z przyjaciół mówiłyśmy. Ludzie nie wiedzieli o co kaman [emoji12][emoji12]

Aha udanego wyjazdu.

Misia dobrze że nie szkarlatyna, co za baba tak straszy [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O bolerioza też może byc. Mój kolega ma, a stawy to bolały już długo i był ciągle zmęczony (która matka nie jest). A kleszcz go ugryzl dawno dawno temu. Przeleczyl się antybiotykiem juz:)

No i obudziła się [emoji23] ale nakarmilam i śpi dalej. Obnizylismy łóżeczko bo szarpala karuzele i mam ciężko ja odłożyć:o

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aha udanego wyjazdu :) spokojnej drogi

Misia dobrze, że Nie szkarlatyna..

Pumelova mąż wybyl a czy czasem nie był chory ?? ;) faceci to zawsze na weekend zdrowieją ;)
My oglądamy film ale zaraz idę spać bo Iga litosciwa w nocy nie będzie i jeść będzie chciała jak zawsze co 2h :p

Pumelova a jak dawno ten kolega był ugryziony?
Ja kiedys byłam i miałam wynik na granicy, ale nie wiem czy w dobrym czasie od ugryzienia zrobiłam...
Mnie nie bolą stawy, raczej to typowo od ciągłego schylaniu sie i podnoszenia Kuby z podłogi i to jeszcze w złej postawie.
Ale myslalam o powtórzeniu badania tylko potem wpadła ciaza i jakos mi wyleciało z glowy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja na szybko bo pierwsza część urodzin siostry dla ojca była więc mnie nie było. Artur pelza do tyłu.
A jak się do siadu podciagnie na moich rękach to siedzi i siedzi, trochę się chwieje ale wie że musi to korygować aby nie upaść. Dobrze by było aby umiał też sam usiąść :) no ale nic, przyjdzie na niego pora.

Jutro mam 2 kolokwia więc mnie nie będzie cały dzień. Ojciec jutro wraca do domu, ja wymeczona bo idę spać o. Północy, Artur jeczy więc się wybudzam a wstaje o 5.30 masakra.
Schudłam 1 kg dlatego że nie jem o 22 tylko staram się zjeść do 19. Wiem że to mało ale i tak progres.

Zaraz lecę spać. Dobranoc :)

reklama
Emol powodzenia! Każdy kilogram się liczy, ja niestety przytyłam z 2-3kg. Po jakiś 4 miesiącach wróciłam do wagi sprzed porodu, ale ostatnio mam wiecznie ochotę na słodycze, no i są tego skutki :(
I dzisiaj tez mnie zaczęły boleć plecy ale tak strasznie jak nigdy. Nie wiem co mam ze sobą zrobić.
Czy którejś z Was dzieci jeszcze nie pelzają jak moje czy mam się martwić?

Do góry