reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Liluli jak na wrocławskie ceny prywatnych to i tak nie taki dramat [emoji53] będziemy brać udział w rekrutacji na jakieś dofinansowanie czy coś ale to i tak pewnie nic z tego i bedziemy 50 na liscie rezerwowej. A ten żłobek przynajmniej ma super ooinie. I jest niedaleko domu no i po drodze do mnie do pracy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Żeby nie być gołosłowna:

1516298759-6893c90f2f237af4-aaaaaa.jpeg

Przed chwila. Sam sie podniósł o fotel, ja go nie trzymam tylko asekuruje, a on sie opiera i bawi kremem ‍♀️

No i jak ja go mam spowalniać? A jaki dumny z siebie [emoji23]

Kurde nastraszylyscie mnie z tym wirusem... ja miałam zapalenie płuc 3 lata temu. Nie chciałabym tego ponowić... a tym bardziej, zeby młody złapał

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Oskrzela nadal- nic się nie zmieniło od wtorku a wtedy było na oskrzelach.
Probiotyk bierzemy już miesiąc z powodu alergii więc spoko.

Mój żłobek 1200 ale zawsze są jakieś dofinansowania więc wyjdzie w praniu ile. Ostatnio widziałam 500 zł zw wyszlo. Plus jedzenie. Z resztą nawet jakby było 1200 to nie mamy innej opcji

Ola gratuluje:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Judith..cieszysz sie z tej propozcji wyjazdu ? Co na to.maz ?

Ja zawsze.mowie ze jak.mojemu zaproponuja to.chetnie skorzytam z takej szansy...no ale.poki co.u nas sie nie zanosi. Ja przed.pierwsza ciaza mialam fajne.stanowisko..troche nerwowe czasami i chcialam sie rozijac w tym.kierunku..a po.powrocie z maciezynskiego wszytko sie ryplo...poszlo nie w ta strone...wiec nawet nie.chce.mi sie kolejny raz zaczynac od poaczatku...wiec chce pracowac..ale.moj maz niech zarabia...a ja sie skupie na dzieciach.

Zapisalam moja 3 latke we wrzesniu na angielski. Nauka.metoda Helen Doron. Polecam Wam juz na przyslosc. Po pol roku nauki napradwe sa efekty. Poza tym mlodsza juz sie edukuje bo musi sluchac codzennie lekcji razem ze strasza

Lillu ten wirus o.ktorym piszesz a dopada nasze niemowlaczki widac ze nie jest do opanowania bez antybiotyku...u nas tez mimo uslisnych staran lekarza.

Pumelova Was leczy ciocia ?

Ola W. Brawo.

Ola W super :) ja uważam że masz się cieszyć :) nie zachęcać go do tego jak mówi rehabilant, ale pozwolić jak robi sam :) dzieci różnie się rozwijają :)

Aha no to nie zła cena... ciekawe ile w Krakowie ... nie wiem powiem szczerze

To u mnie tak jak i u Jenny za 1000zl mialabym opiekunke.
Ale ja to na zadupiu mieszkam.

Ola W.nie moge sie nadziwic jak pieknie stoi [emoji16]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola super!!!!!

Kurcze, ja jestem zmasakrowana. Mój cały dzień się darł. Cały. Spał tylko dwa razy po 30 min i zachowywał się strasznie. W jakieś histerie wpadał bez powodu. Teraz zasnął, ale oczywiście z rykiem..

Zdrówka dla wszystkich dziewczyny..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry