reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

O losie dziewczyny ile popisalyscie.

Ja dziś spałam 3h . Miki od kilku dni wstaje non stop co h i potem od 3 urządza przerwę godzinna w spaniu , jakaś masakra. Placze , żali się w łóżeczku, ja wychodzę z sypialni, bo i tak spać nie mogę, mąż chrapie. Ja czytam książkę i później spać nie mogę, wiec dziś od 3 jestem na nogach, no komedia jakaś.

Katja mój tylko lovi, tak jak zresztą pisalam [emoji4] .

U mnie Miki wszystko wcina ładnie, poza hipp owoce i zboża, to mu nie podchodzi.

Jak często dajecie mięsko? Dajecie żółtko?

Najlepszego polroczniakom [emoji7][emoji7], niech ten czas zwolni, bo zaraz do pracy.

W przyszłym tygodniu idę oglądać swą żłobki i pewnie już któryś zaklepie, brrrr Aniek tez się strasznie obawiam tego okresu i oddania dzidzi, ale nie mamy wyjścia. Na opiekunkę to fortunę trzeba oddać i w sumie to zrozumiałe, bo to mega ciężka praca.

Warszawianki dziś chyba kiepsko z powietrzem??!

Dziewczyny z dzieciaczkami z zacisnietymi piastkami polecam kuleczki sensoryczne, ja mam fp jeszcze po starszaku, bo on miał problem z tym, Miki pięknie się nimi bawi
1515488362-0498360e4e0c2fb6-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,

Dzisiejsza noc u nas lepiej ale o 4:30 Natka już chciała się bawic :/ ale jakos sie udalo o 5 przekonać Natalię i zasnelysmy dalej tyle że do 6 bo do przedszkola dziewczyny więc nie za długo:/ dzisiaj u nas mróz -5 byl rano i od strony najstarszej córki drzwi w aucie zamarzły;)

Moja już dawno za ucho się ciągnie i gryzie sutka albo butle ale dziąsła jedynie spuchniete :/ Takze to może ale nie musi swiadczyc o zebach Pytałam się pediatry o ucho to powiedziała że często dzieci lubią tak się bawić

W czwartek Natka ma szzepienie ale nie wiem czy nie odwołać jak ma teraz taki nerwowy okres ...

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Aha co za noc u Ciebie, wspolczuje :*
Ja też boje się oddania Igi do żłobka, ale jak widzę jak Iga reaguje na dzieci tzn bardzo lubi cieszy się do nich i zadowolona jest jak się bawią z nią (tylko starsze dzieci nas ostatnio odwiedzały 2lata i starsze ) to myślę że ona będzie zadowolona w żłobku ;)

Madzik u nas rano też mróz ale nigdzie jeszcze nie wychodze ;)
My jutro mamy szczepienie Iga też od kilku dni nerwowa i dużo płacze ale szczepienie zrobię raczej, jutro będę rozmawiała z pediatrą.

Judith
Zwykle body z dlugim i leginsy + sweterek

Ewella moja tez cos ma problen z kupa i male bobki robi chyba kupie jej jakis soczek.Przed chwila zjadla mus jablkowy wiec moze bedzie lepiej

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella maziajka a może suszona śliwka. Jak mój takie robił to następnego dnia w ciągu 3h od wstania zrobił 3 normalne kupy

reklama
Monti podawałam sliwke ok godziny 15. Wzięłam 3 śliwki suszone, zblendowalam i przez sitko odcedzilam aby skór nie było i podałam z innym owocem. (można też z kaszka)

Do góry