reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

O losie dziewczyny ile popisalyscie.

Ja dziś spałam 3h . Miki od kilku dni wstaje non stop co h i potem od 3 urządza przerwę godzinna w spaniu , jakaś masakra. Placze , żali się w łóżeczku, ja wychodzę z sypialni, bo i tak spać nie mogę, mąż chrapie. Ja czytam książkę i później spać nie mogę, wiec dziś od 3 jestem na nogach, no komedia jakaś.

Katja mój tylko lovi, tak jak zresztą pisalam [emoji4] .

U mnie Miki wszystko wcina ładnie, poza hipp owoce i zboża, to mu nie podchodzi.

Jak często dajecie mięsko? Dajecie żółtko?

Najlepszego polroczniakom [emoji7][emoji7], niech ten czas zwolni, bo zaraz do pracy.

W przyszłym tygodniu idę oglądać swą żłobki i pewnie już któryś zaklepie, brrrr Aniek tez się strasznie obawiam tego okresu i oddania dzidzi, ale nie mamy wyjścia. Na opiekunkę to fortunę trzeba oddać i w sumie to zrozumiałe, bo to mega ciężka praca.

Warszawianki dziś chyba kiepsko z powietrzem??!

Dziewczyny z dzieciaczkami z zacisnietymi piastkami polecam kuleczki sensoryczne, ja mam fp jeszcze po starszaku, bo on miał problem z tym, Miki pięknie się nimi bawi
1515488362-0498360e4e0c2fb6-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,

Dzisiejsza noc u nas lepiej ale o 4:30 Natka już chciała się bawic :/ ale jakos sie udalo o 5 przekonać Natalię i zasnelysmy dalej tyle że do 6 bo do przedszkola dziewczyny więc nie za długo:/ dzisiaj u nas mróz -5 byl rano i od strony najstarszej córki drzwi w aucie zamarzły;)

Moja już dawno za ucho się ciągnie i gryzie sutka albo butle ale dziąsła jedynie spuchniete :/ Takze to może ale nie musi swiadczyc o zebach Pytałam się pediatry o ucho to powiedziała że często dzieci lubią tak się bawić

W czwartek Natka ma szzepienie ale nie wiem czy nie odwołać jak ma teraz taki nerwowy okres ...

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Aha co za noc u Ciebie, wspolczuje :*
Ja też boje się oddania Igi do żłobka, ale jak widzę jak Iga reaguje na dzieci tzn bardzo lubi cieszy się do nich i zadowolona jest jak się bawią z nią (tylko starsze dzieci nas ostatnio odwiedzały 2lata i starsze ) to myślę że ona będzie zadowolona w żłobku ;)

Madzik u nas rano też mróz ale nigdzie jeszcze nie wychodze ;)
My jutro mamy szczepienie Iga też od kilku dni nerwowa i dużo płacze ale szczepienie zrobię raczej, jutro będę rozmawiała z pediatrą.

Judith
Zwykle body z dlugim i leginsy + sweterek

Ewella moja tez cos ma problen z kupa i male bobki robi chyba kupie jej jakis soczek.Przed chwila zjadla mus jablkowy wiec moze bedzie lepiej

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella maziajka a może suszona śliwka. Jak mój takie robił to następnego dnia w ciągu 3h od wstania zrobił 3 normalne kupy

reklama
Monti podawałam sliwke ok godziny 15. Wzięłam 3 śliwki suszone, zblendowalam i przez sitko odcedzilam aby skór nie było i podałam z innym owocem. (można też z kaszka)

Do góry