Jak to jest z tym tv, mogą patrzeć czy nie? Nam mówili że nie mogą patrzeć na tv lapka i tel z powodu możliwości wystąpienia epilepsji. Ktoś wie do kiedy takie coś grozi? Jak jesteśmy w gości to nie chce cudowac a często jest tv.
Dziewczyny które mają nosidlo tula, macie tula standard? Widziałam że Free to grow też jest fajne. Które polecacie?
Aniek ogromnie współczuję przeszłości związanej z tata. Bardzo Cię rozumiem ale nie miejsce żeby o tym pisac;*
Nie dałabym rady wstąpić bo Agatka mi się buntowala no i wracaliśmy na ćwiczenia. Po glutenie mam nadzieję nic się nie dzieje - dopiero za kilka tygodni się okaże czy to mleko lub jaja. Sporo jem, hummus np a wcześniej nie jadłam
mięsko moge, ciasto francuskie, pizzę tylko bez mleka.
Kolęda spoko, 3 minuty ale fajny ksiadz. Ale półtorej godziny czekalam
Kasia831 może Twoja nie jest gotowa na rozszerzanie skoro ma odruch wymioty, daj jej trochę czasu. Moja się krzywi ale coś tam zjada.
Mozemy już dawać flipsy? Jakie kupujecie? Chciałam dziś kupić ale na niektórych jest napisane ze.moga zawierać orzeszki soje itp a my walczymy z alergiami więc nie mogę ryzykowac. Więc na dziecięcym zobaczyłam 'moje pierwsze.chrupki' ż hippa ale jest napisane że po 7 miesięcu
Ola cudownie że już się tak pięknie podnosi!
[emoji7][emoji7][emoji7]
Moja dupcie podnosi ale rączki słabe
Kylesa moja zjada rogi z.kart kontrastowych
Co.do lezenia.na brzuszku to polecam lustro postawić, leżymy razem k się wyglupiamy i Agatce się bardzo podoba
Mumusia moja jak jej sie coś zabierze to placze i krzyczy pieron
na przewijaku wszystko zabiera, wyciąga chusteczki, zabiera ubrania, obraca się. Walczymy
Ja się cieszę że Agatka jeszcze się nie podnosi.. nie spieszy mi się do pilnowania całego domu
Ewella super z tym balonem
jak się czujesz po dentyscie?
Moja nie pije nic poza piersią przy rozszerzaniu
Agniesia kciuki za inny dom.
Ola moja się wyrywa jak jej się znudzi no i jak jest przodem do mnie i nie widzi za duzo.
Sorki że nie wszystkim odp ale narobilo mi się zaległości
czytam Was na biezaco!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom