reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Monti ja daję po parę łyżeczek bo moja i tak wi3cej nie je;)

Abed ja też tam ubrałam lepsze domowe ciuchy ale pamiętam to poszukiwanie sukienek co roku:p

Kasia831 wszystko sobie na nowo ppukladasz, na spokojnie:*

Liluli serio serio- bo przecież będę zajęta dzieckiem w czasie wesela a ona potrzebuje pomocy cały czas ;) dla mnie lepiej, przykro mi było, ale nie muszę przynajmniej panieńskiego robic;)
Ja ubieram tak jak laski - body długi, spodnie, na to kombinezon czapka buciki. No i kocyk. Jak jest mega zimno to zakładam krótkie body i bluzę na to ale też taka cieniutko bawełnianą

My poszliśmy spać o 22:30, karmiłam o 23:30, o północy obudziły nas fajerwerki, jak się skończyły to Agatka się obudziła... I tak w sumie ja poszłam spać o 2, ale mąż się wyspał [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oby ten rok był dla nas mamusie łaskawy! Zwłaszcza ze sporo z nas wraca do pracy...
Zdrowia dla dzieciaczków, cierpliwości dla mam i spełnienia marzen [emoji173]️

Kuba zasnął ok 22. Potem ze dwa razy sie wybudził z płaczem, ale mzoe yo dlatego ze sie gapil w tv u znajomych. My w domy nie oglądany, wiec mial sporo nowych bodźców. ale potem twardo spał do 6. Takze No miał w D... nowy rok i fajerwerki, ktore było na maksa słychać No prawie pod blokiem nam puszczało [emoji23]
Moj syn wybrał sen [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry