Lubię spacer ale teraz w mrozy to tak jak Karuzela pisała sama musiała bym założyć śpiwór
a w zimę to już nie wiem
ale byliśmy ostatnio w decatlonie i kupiłam sobie bluzkę termo więc myślę że dam radę zimą
Ola W Iga miała takie suche placki na ciele i dostaliśmy maść robiona w aptece i teraz zrobiły jej się takie kropki na rękach jak u Ciebie więc nie wiem czy to schodzi czy coś od maści teraz, zaczekam parę dni i zapytam najwyżej lekarza, a od czego to mamy to nie wiem właśnie.
Filmy vegi też oglądamy a na Botoks też czekam aż będzie na necie bo szkoda mi kasy
A i na listy do m też czekam
Mamusia super że winda już jeździ
nas zaprosili znajomi na sylwestra do domu że możemy iść z Iga ale zobaczę jakie ona będzie mieć wieczory i noce bo co mi po tym jak teraz wieczorami ona je ok 40 min chwilę śpi i znowu chce jeść i tak 3 raz zanim zaśnie na te 3h a później budzi się co 1-1,5h. Jeszcze do sylwestra trochę czasu to myślę że to się zmieni
a jak nie to w domu też będzie dobrze jak dla mnie, nigdy za sylwestrem nie przepadałam
Chybra my też szczepienie 6w1 i wszystko dobrze
Monti moja dłużej je w nocy a i tak się budzi co 1-1,5
Pumelova super, że tak to wszystko się rozwiązało i wracają do domu
A szwagier tutaj jakieś dalsze leczenie jeszcze?
Kupiłam puzzle piankowe na podłogę i Iga lubi się na nich bawić bez płaczu bawi się godzinę
bawi się grzechotkami, piłką książeczki ogląda i się przewraca z brzucha na plecy i odwrotnie
często trzeba przy niej siedzieć bo marudzi jak nikogo nie ma ale wtedy sobie obok na macie ćwiczę
dzisiaj rano było zimno i stwierdziłam że nigdzie nie wychodzę a koło 13 słońce wyszło siostra mi pisze że jest fajnie ciepło to ubralysmy się w 5min i poszłyśmy na spacer i udało mi się zapisać Ige do żłobka(szłam tam już od 3tyg
) i pani powiedziała, że miejsce mamy pewne
oczywiście żłobek prywatny ale najbardziej polecany u nas w mieście